Projekti: Colnago super 80's

colnago super
Tollasen poistin foorumilta. Maalaan punasella kannulla. Sininen pohja tekee väristä viininpunaisen, mikä on itseasiassa aika hyvä. Yhden kannuttelukierroksen vaatii vielä. Päälle tulee hilelakka. Colnagon dekaalit ehkäpä valkoisilla pohjilla putkiin.

Muuten runko on columbus SL putkea. Kiekkoina blb+mavic open sport. Satula nous tosta, stonga on se mikä tuli messiin, katsotaan kunhan löytyy visio, että minkälainen tulee. Muuten suunnitelmissa heittää toisille kierteille 15t ratas ja käydä pyörimässä velodromilla, vaikka jousipyssyhän toi on mun n.90kg painon alla.

E: Jotkut italomaantiekammet vois sopia tähän. Kertokaas mikä noissa sturmey archereissa on bcd, eli meniskö sama ratas, jos putsaan putkimiehellä? Myös muut idikset osavalintojen suhteen tervetulleita! Joku cinellin droppikin kelpais stemmin kaveriks, joten saa tarjoilla. Kiekoille en toistaseks tee mitään, koska jämäkät perushyvät kiekot blb navoilla ja open sport kehillä ja mun mielestä sopii tyyliin. Tästä ei siis mitään hipopyörää tms tehä, vaan sellanen perustyylikäs kuivankelin biitteri duunimatkoille ja kesän kruisinkeihin ja fiilistelyihin.

Tarroista sen verran, että jotain colnago tarraa olis mukava lopputulemaan läntätä. Onko stadissa jotain firmoja jotka malleista edullisesti tulostaa vinyylitarrat. Noi setit maksais muutaman kympin, enkä oikein noista tarrasarjoista tiedä, että mikä tohon tarkalleen kuuluisi + kun maali ei ole eikä tule näyttämään orkkikselta, niin tarratkin voi olla vähän miten vaan

Lasipalatsin pajalla leikkaat “Lolnago Über” -tarrat?

Mulla ei oikein oo noista pajoista kokemusta, joten onko jotain linkkiä heittää, tai muuten neuvoa, miten tulis menetellä. Tästä on tarkotus saada esteettisesti miellyttävä konversio sanan varsinaisessa merkityksessä ja tehdä sellainen sopivasti katseita keräävä peli, joka on kiva napata alle kesäaamuna duuniin lähdettäessa monen muun joukosta.

Tuolla siis voi käydä leikkaamassa tarroja:

http://www.kaupunkiverstas.fi/

Odiella ainakin kokemusta, vois jakaa?

^vaikuttaa hyvältä, vinkit kelpaa toki, erityisesti päänvaivaa tuottaa hileiden tasainen levitys maalipinnalle.

colnagon tuleva väri
Väritesti, maalaillan kuhan ehtii.

Hyvä väri!

Negiksen makino eli tämä herätti inspiraatiota maalauksen suhteen. Tarroissa voisi heittää läppää toki colnagosta, mutta mites ikezawa makino läppä? Tai Colgino (makino+colnago)

Ikezawa Makino-läppä omasta mielestäni keksityn olosta. Sama ku laittais Köenigsegg CXX-tekstit Ford Taununksen takakontin reunaan. Semmosta kaljalakki+pilottitakki+leijonakoru+wunderbaum-vibaa ju nou?

Protip: Vetäse ratas kirkkaaks putkenavaajalla, jos se muuten siis ajaa asiansa.

No varmaan sitte lolnago linjalla mennään. Ratas tulee kyllä tuosta kirkastumaan, ja toikin asiansa ajaa, joten ehkäpä sitten vaan kirkastan ton rattaan.

josbanse - 9:30, 28.5.2014 » colnagon tuleva väri Väritesti, maalaillan kuhan ehtii.
Mitä tuossa on fleikin suhteen tapahtunut? Joku valmis kannu? Säkenöivä Analogi kiinnostaa.

Joo, motonetin flakelakka kannu ja punanen pohjalla

Proju etenee! Aamun työmatka bliss:
asd1
Purettuna. Kupit jäi, ja ne suojasin:
asd4
Ulkona maalailuhommissa:
asd3
Sisällä lakattuna kuivumassa. Kirkaslakkaa ei ollut ton hilelakan päälle vetää, joten ens viikolla sitten kirkaslakkaus kunhan se 7 päivän kuivuminen on tapahtunut.
asd2

Kasailtu kuva vielä päivemmällä kunhan maali kuivaa.

E: kuivuttuaan sininen näyttää paistavan paikkapaikoin lävitse, joten täytyy maalailla lisää. Kertokaas maalaajat, että odottelenko nyt sitten sen viikon ennen uusintamaalausta?

Suosittelen odottelemaan! nimim. 3 päivää ei riittänyt mastonille

Mulla taitaa olla samoja, noh fillari jää osissa duuniin, ja katotaan sitten ens viikolla tilannetta. Varmaankin täytyy vedellä ohkaset kohat uusiks ja muutenki uudestaan sitten hilelakat piiloon, koska sitä ei saa liian paksusti olla… Sitten kirkaslakka päälle. Noh tulee ainakin kerroksia jos ei muuta.

Ihan mielenkiinnosta vaan, että mistä rungon tunnistaa Colnagoksi? En siis epäile etteikö olisi, vaan ihan vaan omia intressejä ajatellen.

No siis tossahan on colnagon apila sekä keskiömuhvin reikänä, että emäputken ja viistoputken muhvissa viistoputken päällä olevassa osassa + haarukassa colnagon pantot. Nää superit ei mitään sellasia yber kalliita runkoja oo olleet, joten niissä ei myöskään feikkejä oo hirveesti ollut. Putket on ohuet jonka kuulee neppaillessa, eli ei mitään viemäriputkea. Columbuksen sl:ää putkien pitäis olla, eli täsmää siihen. Colnagoissa noi pantot antaa hyvää viitettä varsinki tän hintaluokan rungoissa.