Projekti: Arpi Helena

“Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?” Näin se meni tämän pyörän kanssa. Pyörän emäputkessa oli halkeama. Oli pieni epäillys, että jos sen korjaaminen ei onnistuisikaan. Päätin kokeilla tuuriani mikä on yleensä hyvä. (lotota en ole kokeillut) Tämä tuntui kyllä melkein lottovoitolta. Päläpälä höpinät sikseen.

helkama1

Runko pöydälle ihailtavaksi. Ja miettimään mihin firmaan veisin rungon korjattavaksi. Nettiä selaillessani löysin Raision Jäähdytin Ky firman mikä hitsaa alumiinia. Menin tiistaina paikan päälle kysymään onko mahdollista korjauttaa runko täällä ja mies vastasi myöntävästi ja sanoi keskiviikkona olevan kiire, että jos tulet torstaina hakemaan niin pitäisi olla korjattu. Töistä ajoin suoraan raisioon innoissani katsomaan tulosta ja mielestäni se oli aivan hyvä. Runko kotiin ja mietin sitten, että kai tästä jotain projektilankaa tänne voi kirjoittaa.

helkama2

Saumaa ei kannata kuulemma siistiä, koska se heikentäisi korjausta. Minua se ei haittaa kun maalaa keltaisella päältä. (vai pitäiskö jättää tollaseks :D).

Ehdottaa saa:
Kampia (mielessä sugino 75, mustalla rattaalla)
Stemmiä (musta?)
Etukiekkoa

Siisti runko. Hyvä että sai korjattua.

Maalaa.

Hyvä maaliliike (esim. Dekoväri Stadissa) pystyy tekemään tismalleen saman värisen kilikolimaalin. Keltainen väri on hyvä. Paikkamaalaa!

Edit:
Voihan se olla joku RAL-sävykin.

Juu meinasin paikkamaalata mutta kaveri ehdotti että jättäisin tollaseks. :smiley: En ihan viittis ostaa mitään 1litran pönikkää kun tohon menee ehkä desi. Pitää kattoa että jos jollain tutulla olis jotai keltasta jäljellä niin vois kokeilla millainen tulis. Kyltää täst viel.

Hito hyvä et tää saatiin korjattua. Tulee melekone kelkka. Mustaa osaa vaa. 75lle support.

Mainiota et tämä saa rakkautta osakseen. Sanoisin et jätä keulaputki tuollaiseksi, historia saa näkyä. Ompahan pyörän ihmettelijöillä kysyttävää ja pääset kertomaan tarinoita arvista. Maalattuna tulee yhtälailla huomiota herättävä, mutta nolosti maskeeratun näköinen. Ja palpa ei ruostu, joten senkään suhteen ei tarvitse paikkamaalata.

Jätä tuollaiseksi tai paikkamaalaa eri värillä, kintsugikesä2014.

LOL mikä sauma.

Tiedätkö mitä putkea runko on? Voi olla että ilman lämpökäsittelyä sauma ja sen ympäristö jää kovin pehmeäksi.

Ehdottomasti jätät nuin. Kuten Odie sanoi että tulee “nolosti maskeeratun näköinen”
Ei arvet pyörää rumenna.
BLÄK SPEXX!
Etukiekkoa saa ehdottaa näköjään, mut mitäs sulle on tulossa taakse?

Ihan hyvä sauma.
Oliks tää se luukuttajan Finnpeak?
Paljos runko painaa?

“Tässä naamassa arpikin kaunistus olisi
Ja hampaat voi uusiksi laittaa”

Saumat on mun mielestä aivan hyvät. Taakse tulee korkeeta mustaa kehää. Juu ja on finnspeakin valmistama. Historiasta tiedän vain että noin 15 vuotta sitten ollut kilpa/harjoitus käytössä jollain nuoremmalla suomalaisella kaverilla. Painoa en tiedä, mutta voishan sen kattoa vklp aikana.

Tästä ei voi tulla kuin hyvä. Peukku et otit projektiks!

on niin nätti sauma että jättäisin kyllä itekin just tuollaiseksi.

Mulla on ollu yks finnpeak ja se oli painava (alumiiniseksi). En usko, että hitsaus tuottanee mitään ongelmia. Liekö noita lämpökäsitelty uutenakaan…
Oisko emäputken rotsaus paikallaan jos on hitsattu reunasta asti?

Biciolli - 22:00, 24.7.2014 » Hyvä maaliliike (esim. Dekoväri Stadissa) pystyy tekemään tismalleen saman värisen kilikolimaalin. Keltainen väri on hyvä. Paikkamaalaa! Edit: Voihan se olla joku RAL-sävykin.
Toi kiska OSAA tosiaan maalit. Hain defenderiin paikkamaalia ni sävy oli JUST eikä melkein. Tosin kilikolin hinta tais olla n.45€ kannu.

Onpa jännittävä löytö ja noilla saumoillahan tuo on vaan persoonallinen. Arpi-Helkama ja Nyrkki-Pate tms. En maalaisi, koska nyt on Historiaa. Ja ehdottomasti mustaa osaa. Seurantaan!

tutam - 11:24, 25.7.2014 » Onpa jännittävä löytö ja noilla saumoillahan tuo on vaan persoonallinen. Arpi-Helkama ja Nyrkki-Pate tms. En maalaisi, koska nyt on Historiaa. Ja ehdottomasti mustaa osaa. Seurantaan!
Tämän nimi voisi olla Arpi-Helena. Arpi-Helena on sellainen Hämeenlinnan naisvankilasta kolmannen perättäisen tuomionsa jälkeen vapautunut jääkaappipakastimen kokoinen, rekkakuskitukkainen söpöliini, joka tietää olevansa niin hirveä ilmestys, että meikkaaminenkin on turhaa. Arvet kertovat tarinaansa Helenan elämästä, jossa on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita enemmän kuin monen puleeratun missin elämään voisi koskaan mahtua. Silti Arpi-Helenassa on jotain jännittävää seksikkyyttä, joka houkuttelee viikonloppu toisensa jälkeen pahaa-aavistamattomia, viattomia nuoria miehiä peremmälle ja kainaloon paikallisen valomerkin jälkeen.

Et elä maalaa. Oliko tässä nyt sitten se epäkeskokeskiö ja oliko se jumissa?

Tompax - 11:19, 25.7.2014 » Oisko emäputken rotsaus paikallaan jos on hitsattu reunasta asti?
ois joka tapauksessa imo jos emäputkeen vedetään saumaa. jos ei muuten niin ihan vaan just in case ettei tule ylläreitä.