Projekti: '89 Dirt tourer

https://www.instagram.com/p/Bcb1fl8j4FF/media/?size=l

just yoking!

Pacentihan se siinä.

Aikalailla samoista palikoista lähtisin ite duunaamaan uutta toureria!

Muistaakseni tota Pacentin isoa kruunua mainostetaan 73mm sisäleveydellä. Mitä Otto sanoo leveydeksi kruunun / putkien sisäpinnoilta?

mankkis - 14:13, 8.12.2017 » Muistaakseni tota Pacentin isoa kruunua mainostetaan 73mm sisäleveydellä. Mitä Otto sanoo leveydeksi kruunun / putkien sisäpinnoilta?
Vaikka en Otto olekkaan, niin voinen vastata!? Hieman kuun ja tähtien asennosta riippuen leveys aikaa tasan 72mm. Ja tietoa voinee pitää melko varmana koska pitelin kyseisenlaista kruunua käsissäni noin 5min sitten.

Projekti vaikuttaa aika mehukkaalta ja ah niin muodikkaalta.

Konga - 14:24, 8.12.2017 »
mankkis - 14:13, 8.12.2017 » Muistaakseni tota Pacentin isoa kruunua mainostetaan 73mm sisäleveydellä. Mitä Otto sanoo leveydeksi kruunun / putkien sisäpinnoilta?
Vaikka en Otto olekkaan, niin voinen vastata!? Hieman kuun ja tähtien asennosta riippuen leveys aikaa tasan 72mm. Ja tietoa voinee pitää melko varmana koska pitelin kyseisenlaista kruunua käsissäni noin 5min sitten. Projekti vaikuttaa aika mehukkaalta ja ah niin muodikkaalta.
Kirk Pacentihan se tosiaankin on ja itse mittasin sisämitaksi reilu 70mm, noin niinkuin puolihuolimattomasti. Riittävästi sitä tilaa nyt jokatapauksessa on.

Haarukkaan tulee jaloiksi reiskan valmiiksi 45mm rakelle taivutetut putket. Kokeilin ensin miten paljon rakea saan tuohon pitkillä haarukanpäillä, ja kun jäi vähän vajaaksi niin taivuttelin lisää. Mittoina AC 445 ja rake 62mm, keulakulmaksi tulee 71 deg. Tarkoitus käyttää 29x2.4" / 27.5x3.0" rengastusta lokarin kanssa. Runko tulee kromosta, ja rengastilaa tuomaan käytän tuota Antin ritsaa, laitan mittapiirroksen esiin kun saan sen valmiiksi.

Seurantaan

Hyvältä näyttää.

Mitkäs lokarit peittää nuo halutut rengaskombinaatiot?

Rolling Resistance - 15:33, 8.12.2017 » Mitkäs lokarit peittää nuo halutut rengaskombinaatiot?
https://www.instagram.com/p/BWPMrh7DQmx/media/?size=l

Bluemels 65mm. Toi Kona Smoke toimi vähän niinkuin muutenkin testicasena tän pyörän rakentamista varten.

Edit. Ja tosiaan, rengastukseksi on ensikädessä ajeteltu 2.35" bigonet/2.4 ardentit, plussakokoa voi käyttää jos tulee sellainen fiilis.

Tosi kiva haarukankruunu.

Odie - 15:38, 8.12.2017 » Bluemels 65mm.
Sattaa muuten olla mahdollisuuksien rajoissa, että joskus ennen kuin koivut on hiirenkorvalla, Kaitamäki Heavy Industrielta putkahtaa maailmalle jotakuinkin tuon levyistä hiirikuitukourua. Tai ainakin tälleen olen kaavaillut. Katotaan mitä sitten lopulta tulee vai tuleeko mitään. Mixköhän mä nyt tänkin taas postasin, kun nyt tarttee alkaa niitä muotteja sitten edistämään.

Tehdään ensin mulle noi kourut, niin jos ei tule ihan priimaa heti ykkösellä niin ei sinun tarvitse niitä katsella…

Onks tos jotenkin pitkä reach?

Terv. 183cm 59 Stava 385 reach

Myös: rehti chainstayn pituus oispa

^Samaa kattelin.

Lähinnä Stava on aika lyhyt. Kantsii kans huomioida että 70 asteen keulakulma syö reachia aika nopeasti kun emäputken päälle tulee spaceria ja stemmiä, ja tämäntyyppinen pyörä varustetaan yleisretkipyörää lyhyemmällä stemmillä.

292 i cee it

Stack millin sisällä 62-koon Wolverinesta, reachia 4 mm enemmän. Niin onhan tuo jo sen verran pitkä, että vähän saa ihmetellä?

Edit: tai siis, enhän mä tiedä, kenelle tää on tulossa, että siis niin. Mutta seppä varmaan kertoo itse niin päästään ihmetyksestä.