Projekt: Crescent fashion line 307

Findit tarjosi vanhan Cressun pilkkahintaan niin kävin ajokkia katsomassa, kuin kerran runkokin oli sopivankokoinen (59cm) niin tehtiin kaupat. 30€ & pyörä vaihtoi omistajaa. Ajatuksena oli että teen itselleni budgetti fixin taikka sinkulan. Strippauksen jälkeen ajattelin ottaa takakiekon käyttöön ja tilasin vapaarattaan sekä ketjun Veloshopitista, käyttäisin niin paljon osia hyväkseen kuin vain pystyn & pidän kustannukset minimissä.

Imgur

Pyörä ennen strippausta, ruostetta löytyy mutta väri on aika sexy.

Imgur

Riisuttu malli, rataspakka on kuvassa vielä kiinni & aiheutti jokin verran päänvaivaa kuin oikeita työvälineitä ei löytynyt. Irtosi kuitenkin kuin avasin ensin laakerikohdan ja tiputin rataspakan ja kuulat ulos. Lopuksi sain vielä “holkin” irti kun kiinitin penkkiin & väänsin. Create fixistä oli jäännyt takajarru käyttämättä ja sen kiinitin tänään. Jarruvajerin löytyi Halpahallista & tankoteippi löytyi hyllystä. Lisää kuvia kuin projekti etenee.

Kokeilin laittaa maantienakkin etukiekkoon, toi klappi haarukan ja kumen välillä suuren jotenkin hassusti. Saa varmaan ostaa 35m kumet.

Imgur

Kuva takajarrusta ja lukosta jonka jätin paikalle koska tästä ei kuitenkaan tule mitenkään aito träkbike.

Imgur

Toi takajarru tulee sit murtumaan irti, toi lokarinkorvake ei tule kestämään jarruttelua mitenkään kauhean pitkään.

Että melkein kannattaisi laittaa takaisin vanha orkis jarru saman tien niin kestää ajamista.

Veloshopin paketti tuli kotiin ja sain asetettua vapaarattaan ja ketjun paikalle. Heti tuli sellainen olo että miksi en tehnyt tästä fixiä mutta kerkeehän sitä vielä. Mummo pyörällä kuin olen polkenut viimeismmät 3kk niin huimasin heti mukavan ja tylsän pyörän eron. Olo kuin kuninkaalla niin kaadoin whiskeytä lasiin ja poljin hakemaan pari Litovelia.

Uudeksi laitetut:

Dicta 18" vapaaratas
Kmc b1 ketju
Wigglen polkimet
tankoteippi Clarks
23mm kumet
Takajarru vanhasta Create bikeista
No name satulatolppa
Kiiltavat mutterit kiekkoihin
Halpahallin satula

Imgur

Takajarrun lähdin tukemaan näin. Toivottavasti kestää.

Imgur

Eiköhän toi auta. Sit jos pettää niin fiksihommat… Toinen jarru ois sinkulassa sit kans poikaa.

Toinen jarru oli kiinni fixissä kuin pistin kiertoon. Mutta totta se on, samalla sais ton hirveän glapin piiloon etuhaarukasta. Mutta näillä mennään tällähetkellä. Ainakin on oma pyörä millä sotkea liikentessä.