Power Grips / Feetbelts

Onko kellään käyttökokemusta Power Gripseistä tai FeetBelteistä? Ajattelin, et ciccailu/kaupunkiajoon laittais moiset joko ostettuna tai itse tehynä.
http://powergrips.mrpbike.com/images/PG_Tan_HP_2.jpg

Ja jos jollain on ylimääräisenä, niin voin lainata tai ostaa testiin.

Mä oon käytellyt power gripsejä, tykkään siitä et jalkaa hiukan kääntämällä ne saa kiristymään sopivasti lisää, tarpeen vaatiessa.

Oon itsekkin katellu noita, sopis hyvin mulle kun enimmäkseen ajelen lyhyitä matkoja… Voitas ehkä tehä kimppatilaus? tai ainakin jakaa tietoa mistä löytyy sopivaa hihnaa jos ite askarelee… :slight_smile:

Oon ite jääny ihan näitte ulkopuolelle. Vaikuttaa ihan hyvältä idealta, mut toimiiks noi oikeesti? Jos toimii ni tollaset ois kyllä aika tyylikkäät…

teurastin vanhan nahkavyöni ja tein ekan proton tuosta reikäpäästä:

Pitänee testata tuo ensin ja sit lopusta vyöstä tehdä kunnolliset. Teoriassa tuo toimii ainakin, mut käytännön testin jälkeen pitänee tehdä jotain muutoksia.

Ensimmäisten koeajojen (eteinen-olkkari-makkari) perusteella tuntuma on outo, kun tuki tulee viistosti jalkapöydälle ja tukea hakiessa remmi pyrkii kääntämään kantaa ulospäin. Mutta silti pitää testata vielä oikeassakin ajossa.

Jotenkin luulisi et tsydeemi rasittaisi polvia.
Jos siis pitää “kiristää” remmit vääntämällä jalkoja ulospäin?

Ediittiä: …Juu siis ainakin itselläni näyttää olevan niin leveet jalat (tai liian kapeet polkimet) että häkkejä käytettäessä jalka raapii kampea. Tästä ärsyynyneenä siirryin käyttämään lukkiksia mutta ne ei tunnu kikkailessa kovinkaan hyvältä.

Sir Richard - 15:03, 28.3.2009 » Jotenkin luulisi et tsydeemi rasittaisi polvia. Jos siis pitää "kiristää" remmit vääntämällä jalkoja ulospäin?
http://powergrips.mrpbike.com/images/pg_foot_ani.gif [Tämän](http://powergrips.mrpbike.com/product.php?section=product&item=how_they_work) perusteella "kiristäminen" tapahtuu just päinvastaiseen suuntaan, ja vieläpä automaattisesti. Hyvältä vaikuttaa, jos vaan toimii käytännössäkin.

Jos ite alkaa väsämään, niin luulis että joltain autonromuttamolta sais mukaansa noita Feetbeltinkin käyttämiä turvavöitä?

Piti se itekkin kokeilla kun sattui olemaan ylimääräinen vyö kaapissa
Feedbeltti
Intin kengälankilla vähän ehostin väriä kun oli päässyt kulumaan, ehkä se suojaakin vähän paremmin kosteudelta

Hauskaa Hauskaa Hauskaa
Olihan tuo kokeiltava. Säätämiseen meni aikaa, mutta kannatti.
Tuli oikein temppuiltua koeajo reissulla.
Jalan asettaminen oli tuskallista, mutta hyvin se aloillaan pysyi, ja tarvittaessa sieltä pois lipsahti.

On hyvä. Ei väännä polvia. En oo hipo-remmeillä koskaan ajanut, mutta Power Gripsit pieksee mun mielestä normiremmin mennen tullen. Jalka on vaan tiukemmin kiinni ja skidaukset menee kivasti ja silleen.

astro - 19:29, 31.3.2009 » On hyvä. Ei väännä polvia. En oo hipo-remmeillä koskaan ajanut, mutta Power Gripsit pieksee mun mielestä normiremmin mennen tullen. Jalka on vaan tiukemmin kiinni ja skidaukset menee kivasti ja silleen.
Osaatko kuvailla, et miten tiukalle semmoiset kannattaa vetää? onko sulla ihan originaalit Power Gripsit? Itselle jäi tuosta ekasta testistä vähn valju maku, joten into toiseen kokeiluun ei ole suuren suuri, mut tällaiset aina piristää.

Saako originaaleja Power gripsejä jo jostain Suomesta vai pitääkö laittaa tilaukseen? Tai jos jollain sattuu olemaan ylimääräisenä voin ostaa pois.

Bikeshopissaei näy olevan hyllyssä ainakaan.

Jotakin tälläistä taidan itse kokeilla askarrella:

http://www.tricktrack.org/forums/viewtopic.php?t=2395

http://www.tricktrack.org/forums/viewtopic.php?t=2211

http://www.tricktrack.org/forums/viewtopic.php?t=2408

Bikeshopissa uskalsivat luvata power gripsit vasta heinäkuun puolessa välissä, joten jos jollain roikkuu ylimääräiset nurkissa myykää mulle. Ei viitsis alkaa silpomaan nahkavyötä.

Turun Ajopyörässä on hyllyssä. Tai ainakin oli kun itse kävin tuossa pari viikkoa sitten poistamassa omani…

CRC:ssä äxällää
Cyclestoressakin tarjolla.

xl-kokoa myös bikeshopissa, mut taitaa olla turhan iso mulle. ja eikö bikeshop.fi ole ajopyörän nettikauppa?