Postaa kuva Strava-heatmapistasi

Karttojen tutkiminen ja reittien speksaaminen on olennainen osa pyöräharrastustani. Sit kun on ajanu paljon niin on kiva kattoo heatmapista että missä kaikkialla sitä on vedetty. Jos ei oo Strava-tilaaja, niin heatmapin saa näkyville esim. Mapridesshopin (toim. huom. jyväskyläläistaustaisen pyöräsuunnistajan kauppa) nettisivuilla, kun ottaa tuotteesta esikatselun. Näin toimin itsekin kun en Strava-tilaaja ole. En tiiä miten esim. Ridewithgps:n tai muiden palveluiden kanssa onnistuu tällaisen heatmapin piirtäminen. Erityisesti todellisten ajokoirien heatmapit kiinnostaa, mulla on tässä omassa kuvassa 18 791km edestä ajoa ja suurin osa maantielenkkiä Jyväskylän ja Kuopion seudulla. Jään odottamaan että joku kunnon randojeesus postaa kuvan, missä hämähäkinseitti kattaa koko Suomen.

2 Likes

Oujee.
Opera Näyttökuva_2021-06-27_212207_www.strava.com

2 Likes

1 Like

Jännä kun sulla on tossa noin paljon tuommoisia pistoja, jotka ei johda mihinkään. Haluatko selittää miksi? :thinking:

eio kummone,

:grinning:
Jotenkin bee:n kuvasta teen oletuksen, että sielläkin on kerätty Veloviewer-ruutuja. Kyseessä siis Stravan lisäosa, jonka tilaus on jotain 10£ vuodessa, eikä vaadi toimiakseen itse Stravan tilausta. VV:ssä on varmaan jotain hienoja ominaisuuksia performance-pyöräilijällekin, mut itteä kiinnostaa oikeastaan vain square, cluster ja tilet. Veloviewerin yhtenä sivuominaisuutena on, että kartalla näkyvässä apuruudukossa käydyt ruudut värittyvät ja siinäpä oikeastaan onkin vastaus kysymykseesi. Eli tossa on yritetty käydä yhtenäisellä alueella joka helvetin ruudussa. Kaksi vuotta tätä puuhasteltu muun harrastuspyöräilyn kustannuksella ja mitään järkeä ei ole.

5 Likes

Millä tää on tehty? Näyttää kovasti garminin heatmapilta?

Oma syherrös keskitettynä etelään:

1 Like

Stravalla muistaakseni tein! Pysty valkkailemaan heatmappien väriä ja taustan väriä ja noin.

Onhan tuota Suomea tullut kierrettyä. Uudellamaalla olen keräillyt VeloViewerin klusteria ja brevetit & muut retket ovat vieneet sitten kauemmas.

15 Likes

Surkea esitys, mutta otinkin Stravan käyttöön vasta huhtikuun lopussa 2021. Garmin Connectin puolelta löytyisi jonkin verran enemmän tavaraa.

Eikös ne Garmin Connectin setit saa importattua Stravaan? :thinking:

13 000 km, aika paljon on Suomessakin vielä ajettavaa…

Tässä reilu 50000 km. Venäjälle tekis mieli saada lisää viivoja ja koko Suomen rajoja pitkin menevä viiva ois myös kova. Pohjoisessa vielä vähän hommaa.

13 Likes

Tässä ensin näitä lähialueita

Ja vähän kauempaa katsottuna. Oishan tuota ajettavaa vielä jäljellä :sweat_smile::nerd_face:

6 Likes

Lähistöltä

Maamme-laulu ja porilaisten marssi:

4 Likes

Aah hyvää sisältöä, keep it comin’. @px veloviewer-ruudut meren jäällä huvitti.

Saaks ton veloviewer-ruutupelin ilmaseks käyttöön vai pitääkö siitä maksaa? Äkkiseltään en löytäny sitä mistään, oon rekannu mut en oo tilaaja.

2 Likes

Saa sen ilmaiseksikin, mutta on imo aika hyödytön siinä tapauksessa. Muistaakseni rajoittaa ajohistorian johonkin 25:een tjsp. Mutta eipä toi maksullinenkaan maksa kuin kympin vuodessa ja kaipa sitä ihan mielellään tukee softan tekijää.

2 Likes

Tää on ehkä pari vuotta vanha. Olikohan tossa abaut 600 ajoo tai jotain.

13 Likes

Ostin Veloviewerin vuodeksi. Voihan video, ennustan karttapsykoosia.

6 Likes