Pöllitty Turussa: Harmaa peugeot fixi pinkillä satulalla ja tankoteipillä

AAARGG!

Joku pölli mun pyörän tänään Turussa klo 17.30-17.50 välisenä aikana Kauppiaskadulta Wiklundin edestä. Kertokaa ja ottakaa haltuun jos näette sitä jossain.

Pyörä on aika helppo tunnistaa:
-Pinkki satula ja tankoteippi, jotka loistavat tosi kauas
-Nyt pyörä oli ilman lokasuojia ja edessä oli vaalean punainen rengas, takana musta
-Miche Pista navat
-kuvasta poiketen etukiekko oli radiaalipuolattu
-Vaakaputkessa iso Gorilla Biscuits tarra
-Merkki on Peugeot

Kuvassa tossa on vielä etujarru, mutta nyt se oli otettu pois. Pyörä oli kiinni Kryptonite mini u-lukolla, mutta ei tietenkään missään kiinteässä kohteessa, kun en ymmärtänyt että päiväsaikaan joku sen veisi…

Kuva ei näy. Paska juttu kumminkin, pidetään silmät auki noille tuntomerkeille.

Kakkosnäppäimel kuvan urlin copypastettamal ainakin toimi. Oisko suora osoite .jpg tms päätteiseen tiedostoon. Ei oo näemmä rosmoilla mitään häpyä

EDIT: ei toiminut linkkaus

Joskus ennen vappua näin tän YO-talolla. Oliks siin bullhorni?
Pidetään silmät auki.

Jep, bullhornit. Ennen vappua olin juurikin käynyt yo-talolla. Kuvaa ei jostain syystä nyt saa tohon ekaan postaukseen näkyviin, mutta se aukeaa kun valitsee esim. avaa uudessa ikkunassa.

kuva
Imgur

Voi paska, oli kiva ajaa sitä. Toivottavasti löytyy pian ja ehjänä!

Ja toivottavasti pääsisi moukuttamaan pyörävarasta pikkasen!

Olen vielä sopivasti lauantaina lähdössä Aasian pariksi kuukaudeksi. Luulisi että tätä on aika hankala lähteä kaupittelemaan, kun on runko täynnä tarroja ja muutenkin huomiota herättävä väritys. Pitää vähän tsekkailla huuto.nettiä kun sinne kuulemma menee välillä varastetut fillarit myyntiin.

Tuttu pyörä, näkyy usein kaupungilla. Tutka päällä.

Tällaisissa tilanteissa ehkä kannattaa tsekata lähistöltä puskia, sisäpihoja yms. kömmänöitä. Jospa ajoneuvoton rosvo on heivannut lukitun fillarin johonkin vähemmän näkyvään paikkaan jatkotoimenpiteitä odottamaan.

Uskomatonta et pyörää varastetaan tosta paikasta tohon aikaan!

Pidetään joo silmät auki.

Ainakin oppii tästä sen että ihan aina fillari johonkin kiinteeseen lukolla kiinni, vaikka olisi vaan viisi minuuttia poissa kuten nytkin olin. Pitänee hommata sellainen kryptoniten vaijeri seuraavaksi kunhan saan massia - ja uus lukko.

Toivottavasti löytyy ja pidetään silmät auki. Muutaman kerran nähnyt pyörän Taideakatemialla sekä Jokirannassa kerrostalon pihassa.

HAHAHA, nyt jää kriminaali todennäköisesti kiinni. Juttelin Wiklundin vartijoiden kanssa ja pyörävarkaus on tallentunut ulkona olevilla kameroilla. Tyhmä pyörävaras on käynyt eka pankkiautomaatilla ja sitten varmaan todennut että rahat loppu, nyt on pakko pöllii pyörä että saa ostettua esim. piriä. Poliisi selvittää nimen kun nauhalta näkee mihin aikaan kriminaali kävi automaatilla.

Hyvä!!!

http://board.muse.mu/wikiroot/images/1/1c/Horatio.jpg
Melkonen CSI meininki. Hienoa jos selviää. Zoom and enhance!

Katon kotitaloni pihalta. Sieltä on pyöriä ennenkin löytynyt.

Siis mitä, Turussa poliisi selvittää pyörävarkauksia katsomalla valvontakameranauhoja ja selvittämällä pankkiautomaatilla kävijöiden henkilöllisyyksiä? Onko pyörän omistajalla kenties jotain suhteita poliisilaitokseen?