Polkupyöräpoolon SM 6.-7.8.2011

http://bikepolofinland.files.wordpress.com/2011/05/poolo-sm-fi-turku_200711.jpg

KUTSU

Suomen Polkupyöräpoololla on kunnia järjestää ensimmäiset kovalla kentällä pelattavan polkupyöräpoolon Suomen Mestaruus -kilpailut. Turnaus järjestetään lauantaina 6. ja sunnuntaina 7. elokuuta Helsingin Pasilassa HS127 Stadionilla (Pasilan häkki).

Täten kutsumme kaikki kynnelle kykenevät suomalaiset poolojoukkueet mukaan turnaukseen. Ilmoittautumismaksu on 30€/joukkue. Ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen bikepolofinland(ät)gmail(piste)com. Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat tiedot:

  1. Joukkueen nimi
  2. Kaupunki jota edustaa
  3. Pelaaja 1 koko nimi (kapteeni)
  4. pelaaja 2 koko nimi
  5. pelaaja 3 koko nimi

Ilmoittautumisen jälkeen joukkue saa tiedon miten maksaa ilmoittautumismaksu. Maksun suoritettuaan joukkue on mukana turnauksessa.

Ilmoittautumisten takaraja on juhannusaattona 24.6.2011.

Turnaus pelataan kahdessa osassa. Lauantaina pelataan karsintalohkot ja sunnuntaina pudotuspelit ja finaali. Tarkempi kuvaus turnauskaaviosta sekä turnaussäännöt löytyvät alla olevista linkeistä

Säännöt

Turnauksen kulku

Kentän tiedot

Kaikki tiedustelut voi lähettää ilmoittautumisosoitteeseen. Poololiekki päälle!

Terveisin,
Suomen Polkupyöräpoolo ry

∞Eeppistä!

jei!

hyvännäköinen runko oikealla kuvassa!

ser conscientes de la fuerza de ‘Los Pelotas’

Auts! Joutuu valitsemaan kaksien SM-kisojen välillä…

Puistosähly vai sahdinvalmistus?

^Shakki :smiley:

MikeNAS - 8:07, 27.5.2011 » Auts! Joutuu valitsemaan kaksien SM-kisojen välillä...
Auts! Joutuu valitsemaan tämän ja omien häiden välillä :D

Ollaan ehkä kasaamassa mtb-painotteista joukkuetta ulkoilijoiden Relaa-porukasta. Jos kiinnostaisi treenata SM:ään aika ulkoilu- ja mtb-henkisessä porukassa, niin tervetuloa messiin (http://www.relaa.com/index.php?topic=36184.0).

8 joukkuetta ilmoittautunut. Kaavio näyttää aika Helsinki-painotteiselta tällä hetkellä. Tampereelta ollaan kuulemma tulossa ja Turussakin tapahtuu. Miten muut kaupungit, Lappeenranta, Pori, Jyväskylä, Oulu, Lahti, muut? Ilmoittautumisaikaa on tasan kaksi viikkoa jäljellä. Muistakaa että joukkuekokoonpanoa on lupa muuttaa ennen turnauksen alkua, kunhan joukkue pysyy samana turnauksen ajan. Rohkeasti mukaan uudemmatkin joukkueet!

http://bikepolofinland.files.wordpress.com/2011/07/poolo-sm-fi-hakki_200711.jpg

Heinäpään Teurastajat ottaa ensimmäisenä Oululaisena haasteen vastaan!

^LIKE!

Hah! Ketä Oulusta?

Muttamutta? MIssä toi sijaitsee kun en oo kuullu moisesta paikasta voisko joku antaa tarkemmat ohjeet jos vaikka tulis kattoon?

Täällä: google maps

edittinä vielä, että hankala sijainti, kun ei ole tarkkaa katuosoitetta. Kisojen aikana ainakin jonkinnäköistä suuntamerkkiä ja pidetään kyllä huolta, että kaikki löytävät perille.

normaali - 13:24, 14.6.2011 » Heinäpään Teurastajat ottaa ensimmäisenä Oululaisena haasteen vastaan! http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2011/06/heinapaan_teurastajat-01-262x300.jpg
Onko kauppuri sponssina?
LHL - 20:39, 14.6.2011 » Onko kauppuri sponssina?
Ei ainakaan vielä, mutta tässä on nyt selvä neuvotteluvaltti.

Olisiko majoitusta tarjolla turkulaiselle (minulle)/turkulaisille?