Polkupyöräpoolon SM 6.-7.8.2011

yes!

http://bikepolofinland.files.wordpress.com/2011/05/poolo-sm-fi-turku_200711.jpg?w=200

Tuo mainoslause voisi kyllä olla muodossa “Suomen 19 kovinta ja yksi tosi pehmeä joukkue ottavat toisistaan mittaa”. Meidän joukkue on valmistautunut mm. ostamalla uuden huoltoauton. Pidätymme yhä harjoittelusta sillä se on vaarallista ja herrasmieshengen vastaista.

Makasin viikonlopun kyljelläni asfaltilla ja kuuntelin “kentän ääntä” eihän sitä vaan lasketa harjoitteluksi?
Alkuviikon ajattelin nojata verkkoaitaan, onkohan se sallittua treeniä?
“tosi pehmee teurastaja heinäpäästä”

sadekelin poolopyörä valmistui juuri, vettä odotellessa, jäitä poltellen kohti ensiviikkoa.

nyt oli ennusteissa lauantaille pahasti sadetta, mutta ehtii muuttumaan. Häkin pinta on onneksi sellainen, ettei suuria lätäköitä tule ja pito menettelee märkänäkin.

Ylen aamuTV, klo 08:50 maanantaina

AamuTV klo 08:50, maanantaina 1.8; “Polkupyöräpoolo on herrasmieslaji”.

Mikäs aikataulu lauantaina?

pelit alkaa 10:00–> huomenna arvotaan lohkot, jonka jälkeen tiedetään joukkuekohtaiset aikataulut.

Veikkaan itkua ja porua aloitusajasta.

ttmy - 22:05, 31.7.2011 » [Ylen aamuTV, klo 08:50 maanantaina](http://ohjelmaopas.yle.fi/?show=tv1201108010655) AamuTV klo 08:50, maanantaina 1.8; "Polkupyöräpoolo on herrasmieslaji". (tm)
[Täältä löytyy](http://areena.yle.fi/video/1312180506286)

^ huippuhyvä haastattelu! turnausliekki leimahtaa ihan just.

^sama; asiallinen + lepposa meininki - arvostan.

Jälleen kerran Suomen kovin bilejuna, peräkärryllä lisävarustettu Fiat Scudo 1+7, lähtee kuljettamaan turkulaispyöräilijöitä kohti tuntematonta. Mukana on tietty kilpailuun osallistuvat joukkueet, mutta näiden lisäksi kyydissä olisi tilaa vielä kahdelle. Teemu jo ilmoittikin varaavansa yhden paikan, mutta toinen olisi vielä vapaana. Sami?

Toinen asia. Missä päin Stadissa on parhaat sillanaluset joissa viettää uneton yö? Vai onko kenties jotain sohvamajoitusta mahdollista lokittaa, vai ombuhotla?

Mä oon messissä.

No se siitä sitten. Auto on täynnä.

inforest - 14:03, 1.8.2011 » Toinen asia. Missä päin Stadissa on parhaat sillanaluset joissa viettää uneton yö? Vai onko kenties jotain sohvamajoitusta mahdollista lokittaa, vai ombuhotla?
Samaa kysyisin minäkin, kun tuli kerran puheeks. Mä oon pitkä mutta laiha, joten mahdun hienosti esim. seinän viereen tai sohvan taakse. Saaks muuten omppu- tai vastaaviin hotelleihin kiikuttaa fillareita, vai pitääks ne naamioida esim. jätesäkkiin?

^ ainakin turussa ajettiin fillarit omppuhotelliin sisään. niitä on täällä ytimessä pari kappaletta. itsellä ei oo sohvapaikkaa tarjota enää.

kyttyra - 14:37, 1.8.2011 » Saaks muuten omppu- tai vastaaviin hotelleihin kiikuttaa fillareita, vai pitääks ne naamioida esim. jätesäkkiin?
Omppuhotellin hyviä puolia on a) Hyvä lokaatio b) Koodilla voi tulla ja mennä mihin aikaan huvittaa ei tarvi arpoo milloin majoitukseen menee c) Ei hotellihenkilökuntaa eli huoneeseen voi huoletta kantaa pyörät.

Toiminu mainiosti Turussa ja Tampereella ainakin :slight_smile:

Toivottavasti sunnuntainakin pelit alkaa hyvissä ajoin, jotta oululaiset työssäkäyvät ehtii maanantaina töihin. Nukkuakki pitäs jokunen tunti ennen aamuvuoroa. :slight_smile:

ensin pitää ansaita jatkopaikka sunnuntaille :slight_smile: