Polkupyöräpoolon SM 6.-7.8.2011

^Shakki :smiley:

MikeNAS - 8:07, 27.5.2011 » Auts! Joutuu valitsemaan kaksien SM-kisojen välillä...
Auts! Joutuu valitsemaan tämän ja omien häiden välillä :D

Ollaan ehkä kasaamassa mtb-painotteista joukkuetta ulkoilijoiden Relaa-porukasta. Jos kiinnostaisi treenata SM:ään aika ulkoilu- ja mtb-henkisessä porukassa, niin tervetuloa messiin (http://www.relaa.com/index.php?topic=36184.0).

8 joukkuetta ilmoittautunut. Kaavio näyttää aika Helsinki-painotteiselta tällä hetkellä. Tampereelta ollaan kuulemma tulossa ja Turussakin tapahtuu. Miten muut kaupungit, Lappeenranta, Pori, Jyväskylä, Oulu, Lahti, muut? Ilmoittautumisaikaa on tasan kaksi viikkoa jäljellä. Muistakaa että joukkuekokoonpanoa on lupa muuttaa ennen turnauksen alkua, kunhan joukkue pysyy samana turnauksen ajan. Rohkeasti mukaan uudemmatkin joukkueet!

http://bikepolofinland.files.wordpress.com/2011/07/poolo-sm-fi-hakki_200711.jpg

Heinäpään Teurastajat ottaa ensimmäisenä Oululaisena haasteen vastaan!

^LIKE!

Hah! Ketä Oulusta?

Muttamutta? MIssä toi sijaitsee kun en oo kuullu moisesta paikasta voisko joku antaa tarkemmat ohjeet jos vaikka tulis kattoon?

Täällä: google maps

edittinä vielä, että hankala sijainti, kun ei ole tarkkaa katuosoitetta. Kisojen aikana ainakin jonkinnäköistä suuntamerkkiä ja pidetään kyllä huolta, että kaikki löytävät perille.

normaali - 13:24, 14.6.2011 » Heinäpään Teurastajat ottaa ensimmäisenä Oululaisena haasteen vastaan! http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2011/06/heinapaan_teurastajat-01-262x300.jpg
Onko kauppuri sponssina?
LHL - 20:39, 14.6.2011 » Onko kauppuri sponssina?
Ei ainakaan vielä, mutta tässä on nyt selvä neuvotteluvaltti.

Olisiko majoitusta tarjolla turkulaiselle (minulle)/turkulaisille?

Tällä hetkellä 11 joukkuetta on ilmoittautunut. Vielä tämä viikko aikaa ilmoittautua. Jos kokoonpanot ei edelleenkään ole valmiit niin ilmoittakaa vaan jokin joukkue jollain nimellä. Näin saadaan place holder kaavioon ja voidaan virallisesti arpoa lohkot ja sitä myötä selviää ensimmäiset vastustajat. Joukkueen kokoonpanoa ja nimeä voi muuttaa vaikka päivää ennen turnausta, mutta ei enään turnauksen aikana.

Tapahtumasta löytyy nyt myös FB-event.

Selvitämme majoitusmahdollisuuksia ja palaamme asiaan.

http://bikepolofinland.files.wordpress.com/2011/07/poolo-sm-fi-mailat_200711.jpg

Tuli vaan mieleen, että onko “nesteetön street hockey-pallo” se oranssi, millä pelaatten siellä Helsingissä? Aika yllättävän erilaista pelata sillä lurttanalla, joten pitää jostain hommata semmonen (merkki ja mistä saa?).

^Turussa pelataan näillä nesteettömillä halpiksilla:

KL HY-12 ST Hockey street hockey -katukiekkopallo

MikeNAS - 8:46, 20.6.2011 » ^Turussa pelataan näillä nesteettömillä halpiksilla: [KL HY-12 ST Hockey street hockey -katukiekkopallo](https://www.budgetsport.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=6417221150003)
Budget Sportin palloilla on pelattu myös Oulussa.

Joo, lurttanoilla pelattiin viimekesänä, jotka taitava juurikin olla noita budjettiurheilupalloja. Ollaan kyllä samaa mieltä täällä päässä niiden pehmuuden suhteen ja ollaan yritetty löytää kovempaa edullista vaihtoehtoa Franklinin tai Mylecin suunnalta. Pinkki Franklin olisi varmaan paras vaihtoehto, mutta tarpeeksi kannattavaa diiliä ei ole löytynyt niiden Suomeen tilaamiseksi. Etsintä jatkuu.

Sininen Bauerin pallo on ollut ihan jepa. Olivat aikoinaan 5€/3 palloa.

Jälkipelikeskusteluiden puheenaihe nro 1 on siis löytynyt.