"Poliisi"

http://lh3.ggpht.com/jtpitk/SPIg_IE8ZkI/AAAAAAAAAFE/83oiA9-Taeo/s640/IMG_2585.JPG

Tässä ois pe-iltapäivän saldo. Joitakin viikkoja sitten tuli haettua kyseinen Niskihi poliisin huutokaupasta ja kunhan rataspakan sai pyöräliikkeessä irroitetuksi niin loppu olikin itsestä kiinni.

Ylimääräiset kilkkeet irti ja hienoinen osien putsaus, jonka jälkeen uudet ketjut ja uusi sisäkumi taakse saivat pyörän taas eloon. Vanhoista sarvista pätkäisin putkileikkurilla vähän lyhyemmät ja entinen jarrukin sai hiukan huvittavan sijoittelun takaisin :). Voi pojat, että 23mm renkaat rullaavat kuin ajatus kun laakerit on kunnossa…

Täytyy vielä koukut laittaa polkimiin ja penkki vaihtaa vähän ystävällisempään. Pyörän ostohistorian, nimen ja värityksen huomioiden päätin laittaa välitykset moottoritie takaa-ajoja ajatellen :slight_smile:

Onko takakiekossa siis itsarinapa pikalukituksella?

Resepti sairaalareissuun?

äääh, kunhan ratas on kunnolla rotafiksattu kiinni ja linkku tiukasti niin ei tossa ole mitään hätää.

mä ajelin viime talven vastaavalla setillä (suicide + pikalinkku) ja aion ajella ens talvenakin samoilla kiekoilla kun saan taas jonkun talviajokin kasaan. itselläni on siinä vielä näön vuoksi päällä vanha keskiölukkorengas.

hmm… Noviisina:

Mikäs on suicide/itsari- napa??

basti - 19 minutes ago » hmm.. Noviisina: Mikäs on suicide/itsari- napa??
Hmm, google on ystäväsi, tai ihan tämän saitin tai BC-Hellsingin foorumin hakukone.

Ja tällä foorumilla sopii myös kysyä. Suicide-napa on siis napa jossa ei ole vastakierrettä lukkorenkaalle. Eli pelkkä ratas kierretään kiinni kierteisiin myötäpäivään. Jos ei ole kireällä niin jarutettaessa saattaa lähteä irti tehden pyörästä jarruttoman.

http://www.fixiewiki.com/index.php?title=Suicide_hub

Dänks Eki.

Multa on mennyt tuo fixiwiki jotenkin sivusuun, kiitos linkistä.

Kaippa tolla itsarillakin pärjäilee kun on etujarru ja tietoinen navastaan…
Saattaahan ne ketjutkin tulla päältä.

Pyörästä, maalaahan se nyt sitten vielä piipaa auton väreihin :smiley:

-Olli

Olli, takas kouluun sieltä huitelemasta. On ihan tylsää kun joutuu ite ottaa asioista selvää, eikä voi vain roikkua hihassa kitisemässä vinkkejä :smiley: