pistosuojatut renkaat?

Tartis suosituksia pistosuojatuista renkaista 700x23 koossa. Kuivan kelin kaupunkiliikennöintiin

^ Continental gatorskin?

Tuubit ei ikävä kyllä käy

Näitä siis tarkoitin:

Is it a clincher or tubular tyre? It’s a standard clincher tyre.

link

Durano plussat?

Ultremo DD?

http://www.lfgss.com/thread5985.html

gaattorit ja noi ei-niin-tykit spessun armadillot on todettu hyviksi. Jos 4seasonit menee alle, eikä välitä skidailusta, niin ne toimii vielä paremmin.

Toinen ääni Armadilloille. Kestävät kilometrejä hyvin.

Kuten ylempänä, Gatorskinien pistosuojaus on waffa mutta jos skidailee über-räädisti laittomalla muotipyörällä niin nekään eivät välttämättä ole optimaallinen valinta taakse.

schwalbe blizzardit kevlar suojalla?

Blizzardeista pysyisin kaukana. Mulla lähti niistä päällimmäiset kumikerrokset pois parissa rajummassa skidauksessa. Ekillä oli sama keissi, tosin epäiltiin syyksi ankaraa keo-spinnailua, mutta skidatessa nekin muistaakseni lähtivät.

Ainiin. Niiden pistosuojaus oli kans lähinnä vitsi.

Vittoria Randonneur 25mm koossa on oikeasti varmaan aika lähellä tuota 23mm. Ainakin kaikki muut koot kyseisestä nakista tuntuvat olevan oikeasti pykälän kapeampia. Se mistä niitä saa onkin sit mysteeri.

^ Kun noita löytyy jostain sopuhintaan niin ostan läjän.

paljonkohan lie painavat?

390g, valmistajan mukaan.

Kunnon tappajasepelikeleistä on vähän kokemusta. Kesällä tuli kuitenkin ajeltua Specilizedin Armadilloilla, jotka kestivät ilman flättejä ja syksyllä vaihdoin ahkerien skidailujen jälkeen takarenkaan kun pistosuojanauha alkoi paistaa. Syksyn sepelikeleillä oli käytössä takana Vittorian Radonneuri 25mm ja edessä Contin 4 season 23 mm. Contissa erittäin hyvä pito, en uskaltaisi paljon skidailevalle välttämättä suositella kuitenkaan taakse. Kerran sain tappajasepelin läpi Radonneurista. Tulin siihen tulokseen, että tappajasepeliä vastaan varmaan ainoa ase on Schwalben Marathon Plussa, mutta sitähän ei kovin kapeana saa.

Meikäläisen ajotyyli on juurikin tuommoinen jussin muutama viesti sitten kuvailema. Ainoa rengas, joka on kestänyt kohtuullisesti (yli 1,5kk) on nimenomaan Gatorskin. Randonneur kestää, mutta meikäläisen runkoon se ei oikein mahdu. Alle kuukaudessa puhki ajettuja/skidailtuja on Misukan Lithion ja Krylion Carbon, Vittorian Rubino Pro ja Contin Ultrasport (kaikista paskoista paskoin).
Nyt ajelen 25mm Gatorskinilla, mikä mahtuu takahaarukkaan ihan kohtuullisesti ja en ole ihan just vaihtamassa merkkiä. Tuota 25mm Randoa pitää kyllä kokeilla, jos niitä joskus alkaa jostain saada.

Eiha - 10:55, 22.3.2010 » Schwalben Marathon Plussa, mutta sitähän ei kovin kapeana saa.
25 millinen liian leveä?