Pirkan Yöpyöräily ja Pirkan Pyöräily

Nyt kun Tampereen makuun päästään 2v synttäreillä ja Omppu-hotellilla on joku Tampere-tarjous, niin kiinnostaako Pirkan Yöpyöräily tai Pirkan Pyöräily?

Pirkan Pyöräily on sunnuntaina 13.6. Matkavaihtoehdot 217 ja 134 km.

Pirkan Yöpyöräily lähtee klo 21 perjantaina 18.6. Matkaa 134 km.

Hinnat

Ilmoittautuminen

Yöpyöräilyssä vois olla tunnelmaa. Huoltopisteelläkään ei ole mitään urheilujuomatankkausta vaan lämmintä soppaa. Kesäyö viilentää sen verran että voi laittaa päälle ne merinovillat tai kauluspaidat lämmittämään ja tyylittämään. Voisi sopia tunnelmaltaan vaikka niiden klassikkokilpurien kokoontumisajoiksi.

Lauantaiaamuna 7:07 lähtee pyöriä syövä junakin jo Helsinkiin. Jossei Omppu-hotelli maita niin sitten vaan pitkä jatkopicnic Tammerkosken rannassa ajojen jälkeen ja sitten aamujunaan nukkumaan kotimatkaksi.

Me varmaan Emilian kanssa ajetaan vaihdepyörillä pitkä matka kun viime vuonna mentiin fiksuipyörillä lyhyt. Yritetään tuttujen luo yöksi.

Ehdottomasti ehka! Merkaan ainakin alustavasti omaan kalenteriin.

Edit: 13.6. mulla on muuta ohjelmaa, eli jos osallistun niin se on sit toi iltajuttu.

tuo yöpyöräily voisi olla enemmän zen, sopisi myös perheelliselle vintageharrastajalle paremmin. Onhan melkein keskikesä.

Perjantaina töiden jälkeen treelle junalla/autolla, ajo, snadi lepo ja takas.

ma voisin kans napata jonkun noista wanhemmista fillareista alle, sikali mikali saan aikaiseksi lahtea tuonne.

marlon - 15:58, 6.5.2010 »

Perjantaina töiden jälkeen treelle junalla/autolla, ajo, snadi lepo ja takas.

On muuten aikamoista voimistelua saada fillari niihin intercityn pyöränkuljetusloukkuihin. Konduktöörille kun valitin että on muuten aivan helevetin kätevä systeemi niin se vastas että nämä koukut on suunniteltu tavallisille pyörille. Oletteko kokeilleet? Ensin pitää varata paikka, varmaan helppoa kun Tampereella on fillarimassatapahtuma ja yhteen junaan mahtuu [i]kolme[/i] pyörää.

Kannattaa mennä autolla. Tai sitten pyörällä.

Ilmoittauduin jo fillarimessuilla pitkän matkan 30 keskariryhmään. Saas nähä kuin äijän käy. 140 km tähän saakka pisin lenkki. Langsterilla meinaan ajaa, vaihteellista maantiepyörää kun en omista.

villapaita - 18:45, 6.5.2010 » On muuten aikamoista voimistelua saada fillari niihin intercityn pyöränkuljetusloukkuihin. Konduktöörille kun valitin että on muuten aivan helevetin kätevä systeemi niin se vastas että nämä koukut on suunniteltu tavallisille pyörille. Oletteko kokeilleet? Ensin pitää varata paikka, varmaan helppoa kun Tampereella on fillarimassatapahtuma ja yhteen junaan mahtuu [i]kolme[/i] pyörää.
Olen kokeillut useasti. Ei ole ollut mitään ongelmaa niin kauan kun siihen 3 pyörän telineeseen on menossa vaan 2 pyörää. Jos 3 pyörää samassa telineessä, niin ei kannata yrittääkään jokaista pyörää oikeaoppisesti telineeseen kiinni, vaan tunkee jonkun pyörän muuten vaan siihen väliin ja normilukolla kiinni kaverin pyörään.

VR on perustellut joskus ennakkovarausta juuri sillä, että tarpeen mukaan voidaan lisätä pyöräpaikallisten vaunujen määrää. Ymmärsin, että jos ennakkovaraa ajoissa, niin takuuvarmasti myös saa pyöräpaikan. Vasta viimetipassa myyvät Eioota kun eivät enää pystyisi varmuudella vaunuihin vaikuttamaan.

ChainThug ja marlon: Muakin kiinnostaa enemmän toi Yöpyöräily. Jos menen, niin mun kautta voi järjestyä tarvittaessa muutamia yöpymispaikkojakin.

^ ja ^^^kuten myös, on kokeiltu. Koukut on syvältä. Mutta on myös kuljetettu pahvilaatikossa fillaria hattuhyllä ilman lisämaksua. Tampereen assalla pitäisi tosin ratkaista pahvilaatikon säilytyslogistiikka.

Juna olisi vaan niin paljon rennompi kulkupeli verrattuna autoon Tampereelle mennessä.

eikö bussilla muka pääse? siellä kulkee fillari edullisesti. yleensä parilla eurolla. matka tosin saattaa kestää hieman pidempään.

Yllättävää kyllä bussi tosiaan pesee kätevyydessään junan. Ainakin kesisin Savoon mennessä ylivoimaisesti parhaiten toimii kumipyörät, 23-milliset tai 630-milliset.

villapaita - 11:17, 7.5.2010 » On muuten aikamoista voimistelua saada fillari niihin intercityn pyöränkuljetusloukkuihin. Konduktöörille kun valitin että on muuten aivan helevetin kätevä systeemi niin se vastas että nämä [b]koukut on suunniteltu tavallisille pyörille.[/b]
Mikähän mahtaa olla normipyörän määritelmä? Ainakin mun maantiekonversio sopi niihin ihan hyvin, mutta esim. joku perusmummis ei mahtunu, kun eturengas on niin edessä sarviin nähden, että se otti kattoon ennen kuin takarenkaan sai siihen koukkuun. Siinä se sitten roikkui heiluen vain sarvista kiinnitettynä.

^^^bussi on toki hyvä myös mutta useimmissa junissa on ravintola missä voi dokaa

Se määritelmä “tavallinen pyörä” oli tosiaan hauska. Ei tosiaan tarvitse olla kuin Jopo niin ripustaminen ei onnistu.
Jokaisen Polkupyörä, eikö se ole aika tavallinen pyörä?

Lähden tuonne Yöpyöräilyyn riserilla, old skooleilla & farkuilla, toivottavasti ei tule ihan kauheasti huutelua.

^samanlaisella setupilla olis kans tarkoitus lähtee.ja huudan varmasti jos nään!

Kuulin tuossa kaupungilla, että muutama henkilö olis lähdössä samalla setupilla yöpyöräilyyn. Eli ei hätää, huutelette sitten takasin ja aiheutatte yleistä pahennusta:P

edit: myöhästyin pahasti, syytän puoleen hintaan myytyjä belgialaisia oluita.

huomenna vielä ilmoittautuminen 36e… sit nousee taas vitosella.

Huh, maksoin, ei pysty enää hannailemaan.

Yöpyöräily on kalenterissa. Ilmoittaudun kuitenkin vasta kalliilla viimetipassa pari päivää ennen ajoja, jää nääs säävaraus.