Pikakimpat, postikulujen splittaus ja muu aiheeseen liittyvä huutelu

Noniin. Meinasin kirjoittaa tuonne twitteriin, mutta perustetaampas mieluumin tälläinen lanka. Ilmoita langassa mihin olisit laittamassa tilausta ja paikkakunta yms. sekä mieluiten linkki kaupan sivuille. Ilmoita myös postikulut, jos ne on jo tiedossa. Voit myös vastaavasti laittaa kyselyä onko johonkin kauppaan lähdössä tilausta.

Ja sitten, edikoikaas viestinne vaikka yliviivatuksi sitten kun kenenkään ei kannata enää ottaa yhteyttä.

Asiasanat : kimppa kimpat kipapimpat postikulut

[s]Ja koska tarpeita, mikäli joku on laittamassa tilausta Raphalle lähiaikoina, voisin lähteä kimppaan koska kaksi juomapulloa ei riitä vielä ilmaisiin posteihin (100e).

PM[/s]

Bike-Components.de postit ei ole kuin 10e, mutta säästö se on pienikin. Oikeastihan mä tässä etsin painetta saada omat hommat liikkeelle, eli jos tarttet jotain pientä niin laita pm. Mulla pari tuotetta 2-7 päivän toimituksella, joten sullakin saa olla. Vois koittaa kuitenkin laittaa tilauksen menemään huomisiltana. Noudot sitten Käpylän suunnalta.

Sepsodus varmaan kerkesi jo tilaamaan, joten mulla ois lähössä tänään Bike-components.dehen ja planetxn tilaukset, joten jos sulla tarvetta jompaankumpaan niin laitappa viestiä niin splittaillaan posteja! BCssä jo kaksi jakamassa, mutta kumpaankin mahtuu vielä pari. BCssä tavaraa 2-7 päivää speksillä, joten tovi saattaa mennä.

http://www.ebay.com/itm/5-NOS-3ttt-Chromix-Vorbauten-1-inch-22-2-mm-25-4-clampsize-stem-stems-/291569978827

Siellä olisi stemmiä tarjolla. 10 euroa posteineen pitäisi tulla hintaa yhdelle stemmille. Laittakaa yksityisviestinä mulle stemmi(e)n speksit, jos mukaan halajaa. Päivitän tähän viestiin homman etenemisestä.

Noudot Helsingin suunnalta.

Edit: Täys

Stemmikimppaan löytyi jo pari osallistujaa. Vielä ainakin yksi mahtuu mukaan!

E. Täynnä.

Meikä.

Täyteen tuli. Kaikki viestin laitelleet mahtuvat mukaan. Vastailen vielä pm:nä.

Singlespeedshoppiin lähdössä tilausta parin päivän sisään. 18e postit vähän suolaset niin kokeillaas jos jollain muullakin olis tarpeita. Noudot Kaivokselasta tai treffit jossain päin pk-seutua ok.

SELLA BEROLINUM

löytyykö kiinnostuneita tilaajia jakamaan 17€ posteja?

pm / huutelu tähän

FF - 23:05, 30.5.2016 » SELLA BEROLINUM löytyykö kiinnostuneita tilaajia jakamaan 17€ posteja? pm / huutelu tähän
Kiinnostaa

Just tilasin ison kasan roinaa Sella berolinumista. Pitäis vaan näköjään muistaa huudella täällä. :frowning: Mut eikö kellään oo tosiaan tarpeita singlespeedshop.comista? Tilausta siirretty loppuviikolle jos joku sittenki innostuis kimppaan. Nyt mukana vasta 2 jakamassa posteja.

saiskohan sella-kimppaan vielä kolmannen? siello ainaki kumia tarjouksessa sekä yms jne

17€/3 ≈ 5.67€ per nassukka

#650b

Naikou - 6:20, 31.5.2016 » Just tilasin ison kasan roinaa Sella berolinumista. Pitäis vaan näköjään muistaa huudella täällä. :( Mut eikö kellään oo tosiaan tarpeita singlespeedshop.comista? Tilausta siirretty loppuviikolle jos joku sittenki innostuis kimppaan. Nyt mukana vasta 2 jakamassa posteja.
PM'd

Perjantai-iltana tai lauantaina starttaa pakettiauto Tampereelta, ja kulkee Jyväskylän kautta Ouluun. Sunnuntaina samaa reittiä takas. Ainakin mennessä mukaan mahtuu tavaraa/pyöriä. Molempiin suuntiin ottaisin lisäksi mielelläni kyytiläisen tai kakkoskuskin. Ei tartte maksaa mitään. Em. reitiltäkin voidaan tarvittaessa poiketa hieman.
Pm/ntkt/txt/whatsapp/puh asap kts

Heinäkuun lopulla saa mun matkalaukussa kulkemaan jotain esineitä Lontoo-Hki. Runko ei esim mahdu mutta jos suunnittelet ostavasi jotain kevyehköä mutta typerän mallista niin että postikuluista tulisi järjettömät niin just semmoista. Tai jos joku siltä toiselta foorumilta ei halua postittaa. Voin myös käydä jossain kaupassa suorittamassa ostoksen.

lähdin jo. Kohta jkl.

Noni, tarttisin naurettavan pieniä osia joiden hinta on varmaan yhtä paljo ku postit, eli voisin järkätä kimpan.
Kauppa valikoituu sen mukaan missä on tätä osaa jota etsin. Shimano osanro: Y4CK89000

Tähän mennessä hittejä:

www.sjscycles.co.uk

EDIT: tarkoitus siis pitää postikulut pienehkönä, eli primääristi jotain pikkusälää.
EDIT2: HKI alueella

Bike24:stä pitää tilata yksi täsmäjutska jota ei saa muualta, joten jos kimppa ööbaut Länsiväylä-Baana akselilla kiinnostaa, niin laita privaa. Pikkukamaa tulossa eli 15€ posteja olisin jakamassa. Tilailen parin viikon sisällä.