peugeot p 8 e fiksi

tällanen pökötti mulla. aiemmin jotain kuvia laitellut, mutta nyt useiden vaiheiden kautta aktualisoitunut oikein kelpo menopeliksi. hyvä käyttöpyörä. kasasin kiekot. välitys 42-17, johon oon ollut oikein tyytyväinen. lentää ylämäet ylös. runko ei mikää hi-fi mut hyvä toi on mun mielestä ajaa ja kevyt kans. aiemmin oli droppitanko, mut tällä hetkellä sopii mummuriseri lapaseen paremmin. perinteiset kusiset vaiheet vanhan ranskalaisen keskiön kans, mut vaikeuksien ja paikallisen pyöräkorjaamon kytköksien kautta voittoon. eturattaan joutu pitkähkön keskiöakselin takia heittään hämähäkin nurjalle puolelle saadakseen ketjulinjan kohdilleen. toki muutakin mussuttamista kosmetiikasta saattaa löytyä. takapyörä siirretty jo taaemmaksi.

alunperin tällainen

speksit:

runko: peugeot p 8 e (70-luvun alusta)
kammet: sugino messenger 42t
takaratas: surly 17t
kehät: mavic gp4
navat: miche primato
renkaat: made in ussr
tankoteippi: bianchi

http://www.elisanet.fi/pylkklee/fillari/fillarit 009 pieni.jpg
http://www.elisanet.fi/pylkklee/fillari/fillarit 010 pieni.jpg

Laittaisit nyt ne häkit. Muutenhan tää näyttää ihan soivalta peliltä.

Ja ketjut vois tiukata

Tosi hassu geometria. Perä on pitkä ja keulakulma erittäin tiukka.

-Olli

^jep jee. samanmoisesta Pökötistähän raapaisit Olli multa takahaarukasta sen 6,5cm sisään. Vielä siellä pyörii silti 23mm kumi melkein droppien pohjassa;)

ChopperOlli - 18:15, 13.9.2010 » Tosi hassu geometria. Perä on pitkä ja keulakulma erittäin tiukka. -Olli
Ja viisto- ja vaakaputki mutkalla emäputken vierestä.

toi on muuten totta! mutkalla on. varmaan ollu pösö entisessä elämässään jollain raipella kapakkabiitterinä :slight_smile: ajanu puuhun pösön kännissä.

hmmm…siis livenä tunnustellen ja katsoen mutkalla? Kuvassa kun ei sitten kuitenkaan putken reunaa seraten näyttäisi. Osuu vain tuo vaihtajan tappi kohtaan mistä sitten varjo kuvaan. Kulma meinaa on oikeasti tiukka tuossa keulassa.
Jos olisi niin kovaa puuhun kolaroinut tms. niin olisi kyllä haarukkakin sisässä ja se tuossa kuitenkin on orkkis.

zykkeli - 7:18, 14.9.2010 » hmmm...siis livenä tunnustellen ja katsoen mutkalla? Kuvassa kun ei sitten kuitenkaan putken reunaa seraten näyttäisi. Osuu vain tuo vaihtajan tappi kohtaan mistä sitten varjo kuvaan. Kulma meinaa on oikeasti tiukka tuossa keulassa. Jos olisi niin kovaa puuhun kolaroinut tms. niin olisi kyllä haarukkakin sisässä ja se tuossa kuitenkin on orkkis.
Siinähän ei ole mitään vaihtajan tappia, ja mutka on siinä tarkoittamasi kohdan yläpuolella.

^totta pannalla tuossa taisi tuo kiinnitys olla ja sen jäljet näkyvät.

on vääntynyt tai sitten ei…eipä ole meikäläisen murhe.