Perjantain perineum- & peffatopiikki

mul kerran lenkillä meni housut rikki ja olin kommandona, ni joka vasemman jalan polkasulla kives vilkku ulos reijästä. Mul on tästä myös kuva - mut ajattelin säästää teidät.

Mulla kerran vasen polvi alkoi kipeytyä, vaikka säädöt oli pysyny pitkään samoina.

Syyksi paljastui vasemman pakaran alaosaan kehittynyt kookas finni, jota huomaamattani varoin, minkä vuoksi vasen jalka oikeni liikaa. Tai ehkä se patti vaan oli niin iso, että toimi korokkeena.

Ensiapuna laskin satulaa jokusen milliä, ja pusersin toki sen finninkin tyhjäksi. Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.

Frankton - 21:29, 16.3.2018 » mul kerran lenkillä meni housut rikki ja olin kommandona, ni joka vasemman jalan polkasulla kives vilkku ulos reijästä. Mul on tästä myös kuva - mut ajattelin säästää teidät.
Foorumi on jo nähnyt sun kivet. Että en sit tiedä oisko toi nyt paha kuitenkaan.

Perse tulee kipeäksi pyöräillessä?
Nyt taidatte ajaa liian paljon. Tai satula on oikeasti vaan huono. Tai en tiedä.

Siis pyöräähän ei ajeta perseellä!

Lumikko - 21:34, 16.3.2018 » Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.
mitä vittua
ununu - 22:06, 16.3.2018 »
Lumikko - 21:34, 16.3.2018 » Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.
mitä vittua
kaikkihan me ollaan [s]perseestä[/s]

Koivulan dynamo - 22:11, 16.3.2018 »
ununu - 22:06, 16.3.2018 »
Lumikko - 21:34, 16.3.2018 » Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.
mitä vittua
kaikkihan me ollaan [s]perseestä[/s]
kunnon hyvä gg allin meining

Eli pääs mainitsemaan Bacibactin jo ekal sivul, mutta ilmoittaudun poskiaan puuteroivien joukkoon.

Ruskan ajoin niin että elämäni ekat peräpukamat olivat ilmestyneet just pari viikkoa ennen lähtöä ja paraniko ne siitä sit ajamalla vähän lisää? Ei. Oli kiva keikka ja jälkipeli käynnissä edelleen.

Assos-cremee en oo koskaan koklannut mutta apteekin valkovaseliinia käytin ekalla Flechellä hermostuksissani muka ennaltaehkäisevästi ja se oli ihan turhaa kärsimystä.

Olen päätynyt siihen että jos mahdollista, pidetään paikat puhtaana ja kuivana. Puuteri auttaa jälkimmäisessä, samoin kuin kohtuullisuus vaatekerrosten määrässä. Ensin mainittuun auttaa ne bideesuihkut. :wheelchair:

^missä pidät sun blogia.

Nyt kun on ollut murtuneen jalan kanssa ajamatta muutaman kuukauden en ole tainnut paskoa verta kertaakaan. Liekö sattumaa.

Lakimies84 - 23:17, 16.3.2018 » ^missä pidät sun blogia.
Tässä näin ja vain tässä parhaimmassa topicissa.

hei hei hei, ei vaseliinia pyllyyn!!! (ei edes seksitarkoituksissa)

vassu blokkaa tehokkaasti ihohuokoset, eikä ne pääse hengittää, joten mieluummin jotain oikeeta voidetta tai ky jellyy

kolkka - 23:12, 16.3.2018 » Eli pääs mainitsemaan Bacibactin jo ekal sivul, mutta ilmoittaudun poskiaan puuteroivien joukkoon. Ruskan ajoin niin että elämäni ekat peräpukamat olivat ilmestyneet just pari viikkoa ennen lähtöä ja paraniko ne siitä sit ajamalla vähän lisää? Ei. Oli kiva keikka ja jälkipeli käynnissä edelleen. Assos-cremee en oo koskaan koklannut mutta apteekin valkovaseliinia käytin ekalla Flechellä hermostuksissani muka ennaltaehkäisevästi ja se oli ihan turhaa kärsimystä. Olen päätynyt siihen että jos mahdollista, pidetään paikat puhtaana ja kuivana. Puuteri auttaa jälkimmäisessä, samoin kuin kohtuullisuus vaatekerrosten määrässä. Ensin mainittuun auttaa ne bideesuihkut. ♿
Käy lekurissa, se puhkasee. Sen jälkeen armotonta kuumaa istumakylpyä ja kuitupitosta ruokaa. Parin viikon päästä pelkkä ikävä muisto vaan, kunnes sitten tulevat uudestaan kun unohdat kaikki varotoimet.

t. pukamafree4years

Tuntuu olevan pysyväluonteiset tummentumat molemmissa kankuissa siellä mihin satulan reuna yleensä osuu, mutta muuten kyllä tulee istuttua aamupaskalla puhelinta näpräten piiiiitkään eikä minulla ole edes kuolemanpelkoa.

Löytyy Cambium C17H, AliExpress bibsit ja talkkia. Kyllähän noista aina vaihtelevasti hyötyä irtoaa, talkista salee vähiten kun en sitä ikinä jaksa/muista käyttää + hankala kantaa mukana jos haluaa minimalistisen kuorman.

Randoälläreissä oli ihan kivaa päästä Karjaalla johki paikallisen kaupan yleisökäymälään kunnes tajusin että rakennuksen speksannut/suunnitellut/toteuttanut sadisti oli jättänyt bideen laskuista.

2015 Talvipäivänseisauksessa olin aika vakuuttunut että pääsen maaliin saavuttuani suihkuttelemaan verisiä jälkiä pois, kuin myös 2017. Ensimmäinen oli salee akuutti bibsien puutostila, jälkimmäisellä kerralla tein sillee tymästi et laitoin vielä bibsien alle huomaamatta karkeat merinokalsarit.

Sen sijaan viimeksi Kerimäelle vedettyäni oireet pysy aika maltillisina, mitä nyt lauteille istumista piti lähestyä melko varovaisella otteella.

Joskus on bibsien päällä farkut, joskus ei. Pitänee khyl siirtyä toiseen päähän allasta ja tilata jotain räpää tähän tarkotukseen koska aattelin tänäkin kesänä vetää.

walto - 12:14, 17.3.2018 » pysyväluonteiset tummentumat molemmissa kankuissa

AliExpress bibsit

:o

Mulla ei oo persejuttuja, mutta keskiviikkona kävin luovuttamassa lisääntymiskykyni, ja on kyllä kivekset appelsiinit nyt.
Ei tarvinne pariin viikkoon ajella.

Ei varsinaisesti liity mutta olishan se pitänyt arvata miten käy, kun vetelee kiireviikon duunissa luokkaa Subway pullan voimalla. Pari päivää käymättä paskalla ja lopulta ulos puskee ranteen paksunen tunkki. Loput voikin lukea googlesta asiasanoilla anal fissure.

^ joo jos se oli sun esikoinen niin kyllähän sen muistaa jonkin aikaa