Perjantain perineum- & peffatopiikki

Myönnän nauttivani paiseiden puristelusta. Joku persekosmetologin homma ois aika unelma. 15% YV-alennus.

mulla ei juurikaan oo pyllyongelmia enään, se mikä ei tapa, puuduttaa

mutta siis tota, halusin vaan tulla tänne fiilistelee sitä tunnetta pyllerössä, kun ulkona on -10 astetta lämmintä ja pyörä, jossa cambium c17 satula, on ollu sisätiloissa lämmittelemässä. kun kylmä pylly kohtaa lämpimän cambiumin, voi että.

Kaikkein kamalin kokemus pyllylleni on ollut flite

oppirahat: maksettu

Nykyään posteriööri voi hyvin. Paiseitakin esiintyy vain satunnaisesti, tänä vuonna ehkä kaks ollut.

Tämä perjantaitobi meni nyt sivu suun. En ole koskaan saanut mitään takapääoireita pyörästä :frowning:

Reimari oli alkuun jatkuvasti paiseilla, mutta lähdettyäni Brooks B17 -klubiin mukaan ongelma hävisi. Arkiajossa semmoset kevyesti topatut kalsarit (lähinnä ettei ole saumoja kriittisissä paikoissa) ja pidemmällä reissulla bibsit varmuuden vuoksi. No problem paitsi aina kun koitan tyylisyistä jotain toista satulaa hetken aikaa.

Kasteltu ja muotoonajettu nahkasatula хорошо!

Ei olekaan perse viestitellyt mitään, pehmusteiden kanssa tai ilman. May the power be with my arse.

Lähinnä talvikommuutissa tulee jotain finniä aika ajoin toiseen nivuseen. Syytän pitkiä black horseja, joita pidän farkkujen alla. Joku sauma siellä kai hiertelee hieroen kassihikeä iholle. Noin muuten persjumalat ovat olleet minulle suosiollisia eikä edes breveteillä (jotka toki ajan kunnon säämiskät alla) ole ollut hankaluuksia kuin ajoittaisen puukulliuden kanssa. Kai se on se tärinä, jota alumiinirunko vahvistaa?

Peppu!

Biciolli - 19:20, 16.3.2018 » [b]Kasteltu[/b] ja muotoonajettu nahkasatula хорошо!
Tässä piilee kyllä salaisuus nahkasatuloissa. Kerran kun vahingossa satula pääsi kastumaan sateella ajellessa niin luulin kaiken olevan jo mennyttä. Toisin kävi.

jos se brooks ei kastu muotoonsa verestä, hiestä ja anaalitahnasta niin väärin sisäänajettu. no cheating.

ununu - 20:52, 16.3.2018 » jos se brooks ei kastu muotoonsa verestä, hiestä ja anaalitahnasta niin väärin sisäänajettu. no cheating.
olen täysin samaa mieltä

mul kerran lenkillä meni housut rikki ja olin kommandona, ni joka vasemman jalan polkasulla kives vilkku ulos reijästä. Mul on tästä myös kuva - mut ajattelin säästää teidät.

Mulla kerran vasen polvi alkoi kipeytyä, vaikka säädöt oli pysyny pitkään samoina.

Syyksi paljastui vasemman pakaran alaosaan kehittynyt kookas finni, jota huomaamattani varoin, minkä vuoksi vasen jalka oikeni liikaa. Tai ehkä se patti vaan oli niin iso, että toimi korokkeena.

Ensiapuna laskin satulaa jokusen milliä, ja pusersin toki sen finninkin tyhjäksi. Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.

Frankton - 21:29, 16.3.2018 » mul kerran lenkillä meni housut rikki ja olin kommandona, ni joka vasemman jalan polkasulla kives vilkku ulos reijästä. Mul on tästä myös kuva - mut ajattelin säästää teidät.
Foorumi on jo nähnyt sun kivet. Että en sit tiedä oisko toi nyt paha kuitenkaan.

Perse tulee kipeäksi pyöräillessä?
Nyt taidatte ajaa liian paljon. Tai satula on oikeasti vaan huono. Tai en tiedä.

Siis pyöräähän ei ajeta perseellä!

Lumikko - 21:34, 16.3.2018 » Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.
mitä vittua
ununu - 22:06, 16.3.2018 »
Lumikko - 21:34, 16.3.2018 » Ihohuokosista poistetut ”seesaminsiemenet” ja muun töhkän pyörittelen alati kasvavaksi talipalloksi, jonka sitten talvella ripustan pikkulintujen iloksi taloyhtiön pihalla olevaan pihlajaan roikkumaan.
mitä vittua
kaikkihan me ollaan [s]perseestä[/s]