Pepen tempo (Sipoo)

En huomannut tästä lankaa täällä, vain pelkkiä mainintoja, joten:

CCH järjestää muillekin avoimia 10 km tempoajoja Sipoon ja Helsingin rajalla. Euro mukaan ajanottajan bensa- ja kahvirahaksi, sitten maitohappoja maistelemaan :slight_smile:

Links & spexx

https://www.cch.fi/cch-toiminta

No voihan vittu tätä meidän vain Facebookissa tiedottavaa pelleilyseuraa…

Pitäkööt tunkkinsa, perkele.

Nähty monesti, kerho kuin kerho, harrastus kuin harrastus: talkootyönä tulee mitä tulee, ja parempaa mahdollisesti jos ottaa duuneja itsekin. Kierros kierrokselta olen ruvennut olemaan kiitollinen vähemmästä.

Ajoittain häkellyttävän salamyhkäistä nettitiedottamista, kieltämättä. Aion jatkossa varmistella enemmän jopa puhelimella. Toisessa vaakakupissa avuliasta, kivaa tunnelmaa jos paikalle lopulta onkin löytänyt. Itse en vielä luovuta.

(Esim. porukkalenkeistä sopiminen ja niillä vaikkapa sovittujen pk-speksien mukaan ajaminen kuulemma - toki tietysti porukasta riippuen - ihan aina ei ole ollut bravuri-osastoa.)

asb - 12:37, 7.1.2014 » No voihan vittu tätä meidän vain Facebookissa tiedottavaa pelleilyseuraa... Pitäkööt tunkkinsa, perkele.
Aina tekosyyt kotiin jäämiselle keksitään kun pitäisi netissä kiroilemisen sijasta kilpailla
asb perinteisesti muita ihmisiä vastaan.

Ah, mutta arvon katkera hipsteriperse… tempossa kilpaillaan kelloa vastaan.

^Vittu että hajosin. Mutta se että ilmotetaan jostain eventistä pelkästään facebookissa, on aika tyhmää ja itsekästä niitä kohtaan joilla ei facebookkia ole.

Käsittääkseni FB tilin luonti on ihan ilmaista hommaa, jos ei sen vertaa näe vaivaa niin tuskin olitte tulossa alunperinkään, keep on sössöting.

eikös tästä tapahtumasta ilmotettu sekä fb että täällä 5.1.? Missä ongelma?

Tinpe - 16:45, 7.1.2014 » Käsittääkseni FB tilin luonti on ihan ilmaista hommaa, jos ei sen vertaa näe vaivaa niin tuskin olitte tulossa alunperinkään, keep on sössöting.
No tuota, kaikki eivät halua Feibuttaa ja se on ihan ymmärrettävää. Musta on hienoa että seura tiedottaa vaikka esim. täällä niille ihmisille jotka ovat vaikka sähköpostilistan ulkopuolella.

Piti ihan siikata että CCH:n omilla sivuilla ei ollut tästä puhetta missään (ja Pepen Tempo -tulokset olivat vuodelta 2012).

Mutta hienoa, nyt vielä kun pääsisi velolle ajamaan järkevillä kellonajoilla, mutta se ei ole tämän keskustelun aihe.

Tiedottaminen, varsinkin semmoinen päivittäinen matsku, on entistä enemmän painottunut Facebookiin. Yleensä varsinkin juniorit sitä kautta tavoittaakin parhaiten.

Isommista tapahtumista yleensä tulee jonkinlainen viesti myös sähköpostilla niille joiden osoite on selvinnyt listalle. Tiedotuksen aikajanaa katsoen epäilisin että tämä loppiaistempo oli ideana kehitelty öbaut lauantaina, mistä syystä tiedotuskin lieni ohutta.

Muistaakseni Facebookista löytyy myös uudemmat tempotilastot.

(ja Pepen Tempo -tulokset olivat vuodelta 2012)
On myös uudempia sivun .xls -linkissä -> [Tuloksia vuodelta 2013](http://www.cch.fi/Portals/1/Pepen%20Tempo%202013_nettiin.xls)

En suinkaan ole kerhossa minkäänlainen oikea tiedottaja vaan vain aloitteleva jäsen / kohta jäsen. Ja tempo-instituution ilahtuneena löytänyt “asiakas”. Huomasin itsekin aivan viime tingassa tiedon ja ajattelin ihan hyvän mielen juttuna laittaa tänne kun näistä on ajoittain täällä ollut puhetta ja TÄYSIä ajaminen monilla kai lähellä sydäntä <3

Kuten sanottua, muihin meikän juttuihin ei kande kompastella.

Kiitos huomaavaisuudestasi.

Hikky - 16:29, 7.1.2014 » ^Vittu että hajosin. Mutta se että ilmotetaan jostain eventistä pelkästään facebookissa, on aika tyhmää ja itsekästä niitä kohtaan joilla ei facebookkia ole.
asioiden tiedottamisesta vastaavana voin sanoa että vittu vaikka survot kymmenenä A4 kopiona tiedotteen jokaisen jäsenen naaman eteen niin se on tasan sama prosentti joka aina sanoo "aha, en mä kyllä tiennyt, mulle ei kerrottu!". joka taas äkkiä tekee tilanteesta sellaisen että tekee mieli tiedottaa vaan minimi mikä tavoittaa mahdollisimman hyvin porukkaa eli tätä nykyä esimerkiksi facebook.

e: ja sen verran toi facebook pitäisi hanskata, että kaiken oleellisen näkee myös ilman omia tunnareita. tietoja kirjautumisen vaatimisen takana on kyllä aika lailla fail.

Up, tempot alkaneet eilen.

grep - 15:36, 13.3.2014 » eilen.
tirsk

(Meni tosiaan ohi kun edellisenä iltana vasta klo 23 oli tietoa Facebookissa.)

Huomenna ilmeisesti olisi. Jos pääsisin varmistaisin kyllä puhelimitse ensin.

Facebookista varmistettu, tänäänkin on tempo

(Itse olen vilustunut mutta ensi viikolla toivottavasti pääsen.)