Peloton Urheilukauppa / Areena.com (FUJIn pyöriä)

Moro!

Kauden viimeiset fixit/sinkulat hyvään hintaan: http://www.areena.com/pyoraily/pyorat/fixit-sinkulat.html

Meidän putiikki on käytännössä = Fujin Suomen maahantuoja. Fixejä ja sinkuloita ei ole toistaiseksi paljoa meillä ollut, mutta lähes kaikkeja malleja saa meidän kauttamme tilattua ja hinta on(ainakin toistaiseksi ollut) sama tai halvempi kuin muualla Euroopassa.

2012 mallit näyttää todella hyviltä http://fujibikes.de/ ja jotain feather, classic ja betsy-malleja on jo saapunut Saksan varastolle. Hinnat vielä vähän auki.

Varastomyymälämme on Tampereen Messukylässä, mutta toimituskulut muualle Suomeen vain 5e/pyörä. Kokoamme pyörät(ellette toisin halua) ja mahdolliset takuu yms asiat hoituva kauttamme.

Ps. Verkkokaupassa rekonstruointi käynnissä, mutta varaosapuolella meiltä löytyy “peruspyöräkauppatavaraa”.

kauppa@peloton.fi
010 281 5600
Sulapuronkatu 4
33700 Tampere

Sitten vaan varastot Track kakkosta täyteen. On IMO erittäin nätti pyörä. Harkitsen ostavani.

Se on nätti se!

Saas nähdä saadaanko varastoon, mutta tilaamalla saadaan viikosta 41 eteenpäin. Suositushinta on 1190e, mutta tilaushinta näyttäisi asettuvan 900e pintaan.

Minkäslaiseen hintaan nuo uudet 2012 Declaration ja Feather mallit teillä tulee asettumaan? Kun tietoa asiasta, postaus tänne vois olla paikallaan.

Tänään saatiin itseasiassa suositushinnat. Paljonko niistä pystytään pudottamaan ei ole vielä ihan varmaa, mutta suurin piirtein näin ne tulee menemään:

Feather - sh 799 - meidän hinta 629
Classic - sh 599 - meidän hinta 449
Declaration - sh 649 - meidän hinta 499
Betsy - sh 649 - meidän hinta 499

Track 1.0 - sh 1290 - meidän hinta 1000
Track 2.0 - sh 1190 - meidän hinta 900

Toivotaan että hinnat saadaan vielä alemmas, mutta sen tiedämme vasta kun pyörät saapuvat Euroopan varastolle. Kaikki mallit saapuvat tilattaviksi syksyn tai alkutalven aikana. Jos joku malli kiinnostaa, niin kyselyä vaan ja infoan tarkemmin koska pyörä on saatavilla.