PAVE Helsinki – jeesaa nälkäistä pyörälähettiä

Vaikeat ajat ja niin edes päin… Ei haluttais laittaa lappua luukulle just kun oltiin pääsemässä hyvään vauhtiin, joten avunhuuto YV-perheelle;

Jos tarviit kuljetuspalvelua - läppäriä duunista, ruokaa kaupasta tai ihan mitä vaan max. bulsuun mahtuvaa - me hoidetaan. Jos oot töissä jossain missä tarvitaan kuljetuksia, välitä sanaa meistä eteenpäin - me hoidetaan.

Me tehdään kaikkemme jotta ei pyörälähetit häviäis kaduilta vaikka talous sulaakin ympärillä, auta sinä meitä siinä. :slight_smile:

Me otetaan tilaukset vastaan puhelimitse 044 975 3275 tai jos kiireetöntä niin sähköpostilla pave@pavehelsinki.com. Alla meidän flaikku, koodilla YV-MESSFAM -15% listahinnoista. Jos on jakelulle tai vakkarikäynneille tarvetta laita suoraan mailia niin lasketaan tarjous.

Ollaan auki ma-pe 8-17 ja meidän kuljetusalue on Kehä 1:n sisäpuoli + Lähi-Espoo (Otaniemi, Keilaniemi, Tapiola, Matinkylä).

Hattu kourassa kiittäen,

Pave, Henri, Sampo, Tuukka, Iiro
/PAVE Helsinki

Suosittelisin kännykkäsovelluksen koodaamista ja sen mainostusta somessa.

siis ihan oikeesti ihmiset ei halua tilata puhelimen/verkkolomakkeiden kanssa 2010 2020-luvulla

Suosittelisin Pavelta keikan tilaamista, asiat hoituu näppärästi puhelimessa messenger of loven kanssa ja jos suora puheyhteys toisen ihmisen kanssa pelottaa niin lähetä mailia.

Oispa 2010-luku. En uskalla enää nykyään tilata pizzaa, kun se pitäis tehdä netissä ja maksaakkin siel - Haluun soittaa pizzan kotiin ja maksaa pankkikortilla ovella

E: Kolkalle +1

Tahmatassu - 15:24, 21.3.2020 » Suosittelisin kännykkäsovelluksen koodaamista ja sen mainostusta somessa. siis ihan oikeesti ihmiset ei halua tilata puhelimen/verkkolomakkeiden kanssa [s]2010[/s] 2020-luvulla
Vastustan kaikenlaisia appeja niin kauan kun niitä ei voi puhelimen vaihdon yhteydessä työntää pilveen ja imuroida takaisin uuteen puhelimeen. Täynnä appeja olevan puhelimen vaihto on aika työlästä.

P.S.
Keikkaa saattaa olla kiikarissa.

No en silti laskis sen 10% varaan jotka haluu tilata “vanhanaikaisesti” ellei kyseessä lähettipalveluja jo vuosikymmeniä tilanneet ihmiset/yritykset.

Täysi ostoskärryllinen elintarvikkeita siis liikahtaa paikasta toiseen?

Bulsuun mahtuu neljä kerryllistä. Keskiö saattaa hieman naksua mutta muuten hyvin.

e. mut hyllyt on vieläkin tyhjät niin ei ehkä täyttä kärryä saa, myisin kyllä somessa tätä palvelua esim. ikäihmisille ja muille ketkä eivät voi kaupassa käydä.

Ajattelin jakaa tuon taloyhtiön sivulle, mut käpylä ei taida kuulua millekään vyöhykkeelle. Vai onko se jossain 2 ja 3 välissä?

Idea/ ehdotus.

Kahviketjussa jo mainostamani Record Coffee on aloittanut Coffee Aid -kampanjan, jossa jokaisesta 10 € kahvipaketista menee 3 € kahvilayrittäjille. Pave Hki vois tilata vaikka 50 pakettia ja jaella ne yksivaihdenetin lukijoille á 20 €.

Lopputulos: 1000 € potista Pavelle 500 €, Record Coffeelle 350 €, kahviloille 150 €. Ja 50 yv-lukijalle hyvää kahvia. Jos eka satsi menee hyvin kaupaksi, niin sama uudestaan. Joo, 20 euroa kahvipaketista on paljon, mutta monen talous sen varmaan kestää. #pienistäpuroista #supportyourlocal etc. Voihan tuo toki olla aika kova säätö, mut tämmönen tuli mieleen.

Pahus, kun korona tuli sotkemaan meidänkin bisnekset. Just meinasin, että laitan maanantaina sulle meiliä, että palataan sopimusasioihin koronan jälkeen. Autokuriiri laitettiin kyllä poikki tän viikon loppuun, kun tavaraa ei enää liiku ja meinasin itse kuskailla fillarilla sen, mitä tarvitsee. Mutta laitankin tiedoksi meidän henkilökunnalle, että kun tulee kuskattavaa niin, että mä en ole duunissa, niin soittavat teille. Tsemppiä!

Jes! Jakoa laitettu someen. :slight_smile: Pieni apu sekin on.

Päivittäkää toi hinnasto tonne paven instaan kans ku ehitte <3

Kiitti kun jeesaatte! Jokanen pieni apu on iso apu! <3
P.s. insta noteerattu, hoidetaan!
Pp.s. @tnts Käpylä on kakkosvyöhykkeen puolella meillä, Koskela ja Metsälä kolmosvyöhykettä :slight_smile:

Full support ja parit hell yeahit päälle!

Paino in vissiin 2kg ei 2€.

2€ extraa 5kg painoiselle keikalle

..... - 20:33, 21.3.2020 » 2€ extraa 5kg painoiselle keikalle
no sinäpä sen sanoit! kiito!

Jaoin flaikun facessa. Voimia vaikeina aikoina Pave! Tiedossa miten vaikeata yksinyrittäjillä on just nyt. Perustuloa toivoen.

Tsemiä.

Palvelu on epäilemättä huippua mut flabaa kandeis kyl imho tuunata vähän selkeempään ja informatiivisempaan suuntaan etenkin niitä potentiaalisia senioriasiakkaita varten.
Nyt menee vähän zoomailuksi ja katseen pitää vaeltaa kun noi vyöhykkeet on tua alhaalla eikä selkeesti hinnaston yhteydessä vaikka tilaa riittäis.

Kiitos teille supportista ja vinkeistä, laitettu korvan taa! Saas nähdä mitä maanantai tuo tullessaan… :smiley:

Tämmösiä kuvioita voisi ajatella löytyvän jonkun verran.