Paskan kiillotus

on hyvä satula.

Eihän ÄrÄs-kolmoset mitään ihan paskaa, mutta paskahkossa kunnossa oli… Kodin putkimiestä ja 800-1200-2000-Autosol = bling

irtokuula - 23:54, 11.2.2018 » Ite kun alottelin harrastaan, niin tämmönen halpa paska oli kaikkien vaivojen korkein saavutus. Hiilikuitujen, alumiinien ja ilmajousien kera kuljin kymmenien vaihteiden viitoittamaa tietä mutaisimmasta laaksosta ylös kivisinta rinnettä jyrkimmälle alamäkipolulle. Kaiken kivan kokemani jälkeen; Tuo halpa paska on sitä mitä rakastan ja mitä ajan.
tämmösen statementin oon missannu. total komp.

on hienoa kun on toimivat ja asianmukaiset vempeleet ja varaa laatuun, mutta mukavempaa oli harrastaa kun siinä oli jotain haastetta ja kaikki enemmän tai vähemmän päin vittua.

kiekkoja ei huvita kasata kun ei tee mieli laittaa tähän harrastukseen enää rahaa, ja vaikka kaks vuotta sitten halusin ryhtyä tigailemaan runkoja, nyt ei kiinnosta sekään.

näin vaan mennään, saatana.

nykyään tulee lähinnä katsottua televisiota ja istuttua tietokoneella ja se näkyy.

Kun nos ei riitä ja kokonaisuus on vain yksityiskohtia jada jada

alempi käsittelyn jälkeen.

Mua on kohta 12 vuotta ärsyttäny nämä puolisoni Bianchin mukana tulleiden kampien poraamattomat triplarataspaikat. Elikkä viimeinkin rautasahaa ja viilaa kehiin.

Ei kai osia tartte pestä?

Ilmeisesti hyvin kuitenkin kestäneet?

Ajoiko ihmisen tuohon oikeasti kamelin pitkään oireillut selkä, vai mahdollisuus päästä ulos oluen kanssa rauhoittumaan ja/tai omiin oloihin?

Lähinnä pientä puuhastelua krapulan kanssa jutustellessa.

12 vuotta on hyvä aika asioiden hautua. Joitko viskiä?

Kai punnitsit ennen aloittamista?

Milläs pitäis pultit, mutterit, headsetin osat ym. käsitellä kun niistä on ensiksi ruostepilkut hinkuttanut joko teräsvillalla tai etikkakylvyllä? Palikat ja mutterit olleet alunperin kromattuja tai nikkelöityjä mutta nyt siis putsattu pintaruosteesta mutta menevät tosi nopeasti taas rumaksi jos ei niille tee mitään?

kys. tangon kiillotus pyörinyt mielen päällä jonkin aikaa. onko kellään vinkkejä tollasen röpelöisen pinnan (“Distinctive silver finish”!) kiillottamiseen? onko kohtuuton homma?

Löysin kivan näköiset vanhat etu- ja takalamput. Hankin alkuperäisiin kantoihin sopivat ledipolttimot, ja tasasuuntauspiiri valaisimen ja dynamon väliin suunnitteilla.

Erityisesti etuvalon alkuperäinen muovilinssi on vaan sumea ja kellastunut - onko tälle mitään tehtävissä? Saako pyöreitä linssejä edullisesti esim millimetrin tai parin tarkuudella jostain?

Kokeilin netistä lukemani perusteella kiillottaa varovasti hammastahnalla, mutta ei muuttunut ainakaan paremmaksi

Mun ymmärryksen mukaan muovilinssi on done jos on päässyt sameaksi.

Katoppa tähän joltain autopalstalta ohjeet, “umpion kiillotus”

2 Likes

Tää. Ei vaadi kuin AutoGlymin kiillotussarjan ja pari asennuskaljaa.

mothers mag & aluminum polish, saa pikkuriikkisissäkin purkeissa; firma ite preferoi elbow grease meininkiä

Tää on hyvää paskaa, pari sarjaa umpioita palautettu katsastuskuntoon, mutta setti maksaa saleen enemmän kuin mitä nuo lamput on maksaneet :sweat_smile:

1 Like

Paras on ainoastaan vain kyllin hyvää.
-Olawi

2 Likes

Aika nopsaahan alsa lähtee hapettumaan uudelleen mutta hetken aikaa kiilsi :smiley:

2 Likes