Parkkitalkoot Sompasaaressa

Oltiin tuossa juuri harrastamassa fixed gear freestyle -pyöräilyä Sompasaaressa ja johan oli hauskaa. Rakennettiin muutamasta lastauslavasta ja levystä pieni kikkailuobstaakkelikin:

Nälkä kuitenkin kasvoi.

Alueella on paljon materiaalia käytettäväksi ja tuo kaukaisin kulma olisi ainakin erillään kaikesta muusta toiminnasta ja muutenkin syrjässä, joten tekisi mieli rakentaa sinne pari vähän isompaakin juttua. Lapsuuden/nuoruuden skeittimuistot siis nousi pintaan.

Ajateltiin, että jos ois auto+peräkärry/paku, muutamia sahoja, vasaroita, ruuvinvääntimiä ja nauloja ja ruuveja, niin tuonne sais helposti ajokelpoiset rakennelmat. Löytyiskö talkoointoa?

Ajattelin itse mennä huomennakin ajelemaan ja samalla vähän kartoitella lisää materiaalia ja tsekata, et oisko siellä kuitenkin parempaa paikkaa, joka tarjoaisi hieman tuulen suojaa. Kyse ei ole siis mistään Suomen Fiksiharrastajat ry:n stadionhankkeesta, vaan pienestä nikkaroinnista ja ajelusta. Miten ois?

obstaakkelit kiinnostaa.

jussi - 15:23, 2.10.2010 » obstaakkelit kiinnosta.
Korjasin

aikataulua vaan kehiin aamusta!

Nii voishan sinne mennä huomenna porukallakin ja jos jollain sattuu olemaan semmoinen auto, jolla vois noiden lavojen siirtoo hoitaa sen 500-1000m, niin tulkoon pirssillä. Vois mennä vaikka yhdeltä taas. Itse otan sahan ja vasaran. nauloja ei taida tähän hätään löytyä sopivia eli 2-4".

Tulisin mut oon töissä! Jos huomenna ei vielä ole se varsinainen rakennus päivä niin voisin tulla koukullisella autolla tulla vetään kärryä joku toinen päivä, jos aletaan kerään isosti matskua! Olen mukana tässä! Hep!!

Joo, huomenna vois onnistua…

messis juu kans oisin;
offtopic:
ajelin tosta hyviltä lauantaifikseiltä duuniin päin vallilaan, duuniin päästyäni kiristelin vähän ketjua ja NAPS, oikeanpuoleinen kartio navasta sano itsensä irti, toisin sanoen katkesi läpimitaltaan kokonaan. Kiekko on muutenki kiero.
Noh, kiristelen hajonneella kartiolla ja ajelen varovaisena lauttasaareen.

jollain ei sattus hätään olemaan kalliossa/vallilassa lähistöllä kartiota, niiku tosta toi osa 10 http://www.fillarikellari.fi/index.php?np=4&md=35&sd=3517&item=4103-2618???
0445452486

meni nukkumiseksi. ei pääse rakentelemaan tänään.

jätkä teki aloitteen, että hoidetaan homma jo tänään ja sit tekeekin oharit. nice.

Me mennään kuitenkin tiluksille katselemaan, mutta auto+kärri -yhdistelmän puuttuessa ei tänään varmaan kykene kunnolla rakentamaan. Eikä ole oikein välineitäkään. Hoidetaan siis raksailut isommasti vaikka viikon päästä ja tänään pientä esisuunnittelua ja ajelua, ok?

paska jätkä, tunnustettakoon.

heheh… tehtiin suunnitelmia, jyrkennettiin eilistä ja ajettiin niin kauan kuin jaksettiin. keskiviikkona jatkuu.

Kalasatamassa on siellä Korkeasaarenpuoleisella sivulla siinä tosta kuvan paikasta eteenpäin skeittiukoilla projekti käynnissä. Kaari betonista valmiina, lisää kuulemma ehkä tulossa.

jep, rupateltiin siinä lähtiessä kun hieroivat viimeisiä laastejaan. eivät halunneet, et rakennettais siihen ihan viereen, ettei BMX-jampat pilaa niiden kaarta.

voisin keskiviikkona valutella paikalle huoltojoukoiksi. ihan hirveästi en pysty vielä mitään tekemään, mutta varmasti jotain.

rahtipyörällä noita lavoja tietty kuskailis varmaan pari kerrallaan… muuten menee käsin kantamiseksi.

Ok, tulen kuormiksella apujoukoiksi.

jep ja täältä siis toinen cargo. en ole varma kykenenkö itse lavakuorman kanssa vielä ajamaan, mutta onhan noita kuskeja.

Tämä voisi lähteä zykkelin kanssa samaan matkaa, olis sitten pihlajamäenostastosta mukana ainakin yksi toimiva käsipari :slight_smile: