parhaan / huonoimman hajuinen bike kemikaali topsu

noniin liimanhaistelijat ja artesaanioluen ystävät

tervetuloa limakalvoja tuhoavaan maailmaan

tarkoituksena siis jauhaa erilaisten pyöriin liittyvien kemikaalien hajuista, mistä ne tulee, miksi ne tuoksuu niin hyvältä/pahalta ja tietenkin tärkeimpänä kysymyksenä: olenko pervo?
http://orofacial.clefting.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/vpi.jpg.w560h359.jpg
nenäportti, joka on englanniksi velopharyngeal port :smiley:

jotkut kemikaalithan haisee todella häijyltä ja pahalta, ja niistä tulee sellanen fiilis että limakalvojen tilalle tulee vaan reiät ja aivot tulee nenäportin kautta ulos, sissos. hyvänä esimerkkinä on PHIL WOOD WATERPROOF GREASE

miksi olet jeesus hylännyt meidät? siis navat ihan 6/5 tuotteita mutta apua jos tota sairaalan vihreen väristä rasvaa pitää työntää jonnekin ineen. ei oo sellanen limakalvoja sulattava haju, vaan lähinnä sellanen ETOVA ja mädäntynyt, hikinen jalkapohja -tyyppinen haju. karmaisee ajatuskin ton tuubin avaamisesta. mut pakko olla hyvää rasvaa. voiskin laittaa sitä ohjainlaakeriin tässä lähiaikoina…

sitten niitä miellyttäviä haisuja. tiedostan hyvin sen, että olen pervo ja hyväksyn sen asian. ykkösenä miellyttävät/hyvät hajut -listalla on ehkä WD40

en tiiä onko se tehty sellaseks ts onkohan se tarkotuksella niin hyväntuoksunen vai vaan vahingossa, mut voisin käyttää hajuvetenä jos sellasta käyttäisin :smiley: WD40:stä mieluusti suihkuttelee kaikkialle, vaikkei se aina hyvä ajatus olekaan

hyvänä kakkosena tulee Muc Offin Wet Lube, joka siis jostain käsittämättömästä syystä tuoksuu aivan karhunvatukalta
https://cdnmos-bikeradar.global.ssl.fastly.net/images/bikes-and-gear/tools/cycling-tools/chain-lubricant/1297864441566-1tsrc84o8hvzs-630-80.jpg
tai siis en tiiä tuoksuuko karhunvatukka oikeasti tolta, mutta mielleyhtymä on vahva ja tota tekis mieli juoda vissyn kanssa. kauheen hyvä kokemus tosta wet lubesta ei mulla ole, joutuu lisäilee parin viikon välein mtb pyörän ketjuihin… en tiiä teenkö jotain väärin. suuri kysymys tässäkin on että miksi helvetissä jostain ketjun voiteluaineestakin ollaan tehty hajustettu laitos. ja miks just karhunvatukka.

mul oli joku kolmaskin tässä listassa mutta unohdin aivan tyystin kun tässä rupesin miettimään näitä.

jostain syystä joku Bräkleen, Brake Cleaner ja tällaset ei oo niin pahoja ku vois ajatella, mut efektiivisesti tod näk paljon tuhoisampia limakalvoille ja aivon toimintakyvylle.

jostain syystä mulla on rohloffin ketjuainetta myös… mutta se ei taida haista miltään.

edit. siis minkä helvetin takia toi philin rasva ON NIIN PAHANHAJUISTA, en käsitä. en ymmärrä. en tajua. MIKSI.

2 Likes

bensa tuoksuu hyvältä kuten myös Chail L n.5

2 Likes

^ :smiley: :smiley: tuolla saa kyllä tilaa

~

  • Muc-Off dry lube - aah. Kuin aurinkorasvaa levittelisi. Kestääkin ikävä kyllä ketjussa melkein yhtä vähän ellei vielä vähemmän aikaa: yksi vantaalainen iltakaste ja kaikki on poissa.
  • Melkein mikä vain mineraaliöljypohjainen - yägs hyi, en haluaisi koskea enkä olla lähelläkään. Auton tultua rasvanäppi-ikään myin pois. Perämoottorinkin käsittely ja huollot yhhyh.

Wd-40 toimii kyllä ja kaikkia liuottimia yleensä on pakko vaivihkaa haistella, jos vaikka tarvii jotain detskuja poistaa…

Hyvä topaasi.

Muc-Offin Bio Greasen nuuhkiminen on ollut oikein mukavaa toimintaa, suosittelen kaikille. Chain-L:n bukeeta nyt viikon verran ketjuissa ja rattaissa tutkineena ja nauttineena totean, että onhan se aika jees. Maskuliininen, syksyinen tuoksu. Sopii erityisesti iltarientoihin.

Melkeen kaikki hyviä.

Sinol: hyvä (assosiaatiot: syötävää. joku ruokaa. tulee nälkä.)

Phil wood -rasva: hyvä, pervolla tavalla (assosiaatiot: vanhanajan konerasva. teollinen vallankumous. 1970-luku. öljynporauslautta.)

crc:n se joku paksu yleisrasva mitä käytän: hyvä, pervolla tavalla (assosiaatiot: samat ku phil woodissa mutta vähä eri meno, terävämpi)

muc off joku ketjuöljy: hyvä (assosiaatiot: karkki. esanssi. lelut)

asetoni: hurja mutta lopulta hyvä sekin (assosiaatiot: asetoni)

e. Haa eipäs ku ei kaikki ookkaan hyviä. kerran avasin jonku vanhan fillarin keskiön ja siellä oli semmosta ruskeeta paksuu rasvaa ympäriinsä ja se haisi todellakin PAHALTA elikkä niinku härskiintyneeltä kalalta tai joltain kaameelta lihamaiselta, paskamaiselta kamaluudelta. Siitä en tykänny.

1 Like
FF - 1:23, 17.10.2018 » bensa tuoksuu hyvältä kuten myös Chail L n.5
Ah. Kyllä.
asb - 8:04, 19.9.2017 » Luulitko tosiaan, ettei aiheesta jo olisi topiccia? [b]Meillä on kaikkea.[/b]
Ei näemmä ollut vielä. Hyvä topi :)

Ei oo kemikaali mut ah sisurista ulostuleva ilma.
Siis tarkennuksena: silloin kun itse haluat päästää sen ulos.

ununu - 14:27, 3.10.2014 » mucoff wet lube tuoksuu korkatulle karpalolonkerolle, crc chain lube peiton alla pyörineelle pierulle tjeu

bensa ei varsinaisesti haise hyvälle tai huonolle, bensa tuoksuu tuhmalta.

mukava mintun tuoksu

Oikein viinimaistelijoidenhaistelijoiden kerho kokoontuu. Eikö kaikki teolliset liuottimet haise ihan kuolemalle? Entäs sitten biker kemikaalit? Esim.piri. miltä se sitten tuoksuu…onko hedelmäinen? Vivahdeikas?

Se kemikaali, jota saa sateen jälkeen puristamalla vieraiden ihmisten pehmustetuista satuloista. Paras.

Se Suomen Polkupyörätukun myymä valkoinen vaseliini vihreässä tuubissa haisee kyllä kuus kertaa pahemmalle kuin Galli. Ja Galli haisee pahalta.

Lakimies84 - 15:05, 17.10.2018 » Oikein viini[s]maistelijoiden[/s]haistelijoiden kerho kokoontuu. Eikö kaikki teolliset liuottimet haise ihan kuolemalle? Entäs sitten biker kemikaalit? Esim.piri. miltä se sitten tuoksuu...onko hedelmäinen? Vivahdeikas?
Haisee pesuaineelta, mantelimainen vivahde.

Piri on paras ja pyöräily.

Hyi helvetti. Mantelimainen…no eihän ole:):):slight_smile: haisee helvetin pahalle.

Ootko koskaan ees vetäny mantelia? LOL.

oon kuullu et haisee kissankuselle