Pappiskapartio

Arvostan. Meininki on oikea ja hyvä.

(Joskin hämää, koska luen tämän joka kerta pappiskartio tai paskispartio.)

ununu - 12:55, 25.6.2014 » taidat kare olla sellainen [protohipsteri](https://www.yksivaihde.net/old/167/444649)
OH MY GOD! Olin juurikin postaamassa tätä samaa uutista aiheesta. Ei tartte enää.

normcorea päälle niin 10/10, hyvä meno näinkin.

yllättävän hyviä pyöriä ajaa tämmöiset edes jotenkin huollettuna. meno juuri hyvä ja lisää rapsaa.

Ite lopetin näillä ajon kun mummiksen runko meni alamäessä kahtia. Ihan hyvä meininki silti.

Tulee kylmiä väreitä kun miettiikään kovaa ajoa mummiksella. Kaipa ne huollettuna kestää mutta täällä jkl:ssä on tullut liian monta kertaa nähtyä kun opiskelijaparat katkoo mummisten kampia ja ketjuja tai saa vapaarattaan hajalle ylämäissä runtatessa. Myös yksisarvisia tulee välillä vastaan, eli ohjaustangot katkeillu stemmin vierestä.

On just sen verran älyvapaata meininkiä, että ei voi kuin arvostaa ja peukuttaa ja kaikkea vastaavaa.

Uh hyvä meno - toi mieleen muistoja SA-int ajoilta (II/03), kun ajettiin Sodankylässä inttifillareilla kilpaa 60km eli legendaarinen Jeesiön lenkki, puolet maantietä ja puolet vaihtelevakuntoista sora/metsätietä… Ja melkein 30kmh-keskarilla tultiin kärkijoukoissa maaliin - eli soveltuishan nuo pappikset myös vaikka Tour de Helsinkiin!

Edit: http://www.aamukampa.net/forum/viewtopic.php?f=35&t=5452

netspider - 13:25, 25.6.2014 » Tulee kylmiä väreitä kun miettiikään kovaa ajoa mummiksella. Kaipa ne huollettuna kestää mutta täällä jkl:ssä on tullut liian monta kertaa nähtyä kun opiskelijaparat katkoo mummisten kampia ja ketjuja tai saa vapaarattaan hajalle ylämäissä runtatessa. Myös yksisarvisia tulee välillä vastaan, eli ohjaustangot katkeillu stemmin vierestä.
Joskus teini-idioottina otettiin kevarilla ajavalta kaverilta olkakyytiä mummisten selässä. Ne virikevarit kulki silloin aika kovaa, oli aika tyhmää. Ja runko voblas aika lujaa.

Tästä minä pidän.

netspider - 13:25, 25.6.2014 » Tulee kylmiä väreitä kun miettiikään kovaa ajoa mummiksella. Kaipa ne huollettuna kestää mutta täällä jkl:ssä on tullut liian monta kertaa nähtyä kun opiskelijaparat katkoo mummisten kampia ja ketjuja tai saa vapaarattaan hajalle ylämäissä runtatessa. Myös yksisarvisia tulee välillä vastaan, eli ohjaustangot katkeillu stemmin vierestä.
tuli aikanaan vähän löysää lahkeeseen kun liikennevaloihin jarruttaessa rupesi tuntumaan mummiksen ohjaustanko hassulta. lopulta jäi käteen pätkä toisen puolen tankoa ja hämmentyneenä osasin vaan miettiä että onneks ei tapahtunut missään alamäessä.

Tämähän se on raikkainta täällä pitkään aikaan. Sakia rillumarei-meininki, iso peukku!

HC

sepe84 - 13:35, 25.6.2014 » Uh hyvä meno - toi mieleen muistoja SA-int ajoilta (II/03), kun ajettiin Sodankylässä inttifillareilla kilpaa 60km eli legendaarinen Jeesiön lenkki
Hittolainen, kun olin just Jeesiön lenkin aikaan lomilla (I/04 lääkm.), niin jäi lenkki kokematta ja Jääkäriäkään en ikinä itselleni kuitannut. II/04 valamarssin aikaankin päivystin veksissä, niin inttipyöräily jäi omalta osalta pariin sotkureissuun taisteluparilta lainatulla pyörällä. Nyt olen ottanut vahinkoa takaisin talvella jätelavalta löytämällä, rekisterikilven perusteella Savon prikaatista puntikselle lähteneellä Jääkärillä. Karttateline-stonga ja kaikkee.
Mika K - 12:57, 25.6.2014 » Mulla on jossain kuva, kun px vetää pappiskalla Oulun Avoimissa CX kisoissa. Olisko 2012 vuodelta tuo? Pitää koittaa kaivaa esille..
Tässä ainakin yksi kuva allekirjoittaneesta 60-luvun alun upeakuntoisella* Monarkilla ajamassa Oulun Avoimissa CX-mestaruuskisoissa, varmaan samalta vuodelta :)

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31.0-8/287069_10151196588732068_1993990979_o.jpg

*) Mitä nyt renkaat ja kiekot eri paria ja takalokari melkein poikki.

Sama mies.

katoin kuvaa et joku tossa nyt mättää. helvata vasemmalla veto

Pappiskapartio käväisi Rokualla maastopyöräilemässä ja toi kotia pokaalin. Mitäs ihimettä?

Helvetin kova. Hyvä meno, hyvä raportti.

Hienosti poljettu! Ja tarinakin oli enemmän kuin luettava. Ilmeisen tyyliin sopivaa turinointia.