Paikka täytetty, kiitos mielenkiinnosta!

Moikka!

Velobian huolto tarvitsee tulevaksi kesäksi yhden mekaanikon lisää Helsingin Arabianrantaan.

Mitä haluamme:

Hakijalta odotetaan aikaisempaa kokemusta 1-2 vuoden verran tai muuta varmuutta siitä, että perushuollon (voit katsoa huoltosisällön täältä: Huoltohinnasto 2022 - Velobia Bike Co. Oy) ja muut perustoimenpiteet sujuvat suurimmalle osalle fillareista ilman kädestä pitäen opettamista. Hienoisesta anaalisuudesta oikein ja hyvin tekemisen suhteen on suurta etua. Huoltomme on hyvä ja laadukas, uuden työntekijän on siis haluttava myös tehdä työ hyvin ja laadukkaasti. Kaikkiin talon toimintatapoihin luonnollisesti perehdytetään. Kommunikaation asiakkaiden ja työkavereiden kanssa pitäisi onnistua sujuvalla suomella ja englannilla, sekä suullisesti että kirjallisesti. Sen verran sosiaalisia taitoja myös halutaan, että myös myymälän puolella työskentely onnistuu ja työkaverit ei juokse karkuun sinut kohdatessaan. Harrastuneisuus pyöristä ja/tai pyöräilystä katsotaan suureksi eduksi.

Mitä tarjoamme:

Työ on määräaikainen ja kokopäiväinen (37,5h/vko), aloitus maaliskuussa tai huhtikuun alussa sopimuksen mukaan, ja töitä on ainakin elokuun loppuun asti. Töitä huollossa tehdään suurimmaksi osaksi myymälän aukioloaikoina joko 11-18 tai 12-19. Lisäksi myymälävuoroja on myös lauantaisin (lauantain myymälävuorot jaetaan ensin halukaille sen jälkeen järjestyksessä kaikille työntekijöille asemaan katsomatta) Omiin työvuoroihin on mahdollista vaikuttaa niin paljon kuin se ylipäänsä aukiolo-ajat huomioiden ja kuuden ihmisen työyhteisö sallii.

Lisäksi tarjoamme aivan hyvän työyhteisön. Olemme melko vähän mulkkuja, ja hyviä työssämme. Voimme opettaa aika paljon, ja kuulemme lisäksi mielellämme uudet näkemykset työtapojemme toimivuudesta. Joskus jopa teemme jotain yhdessä, niin kuin esimerkiksi polkupyöräilemme. Työyhteisöön kuuluu lisäksi kolme koiraa, joista joku on usein kaupalla jakamassa pusuja ja endorfiinia.

Hakemukset saapi lähettää osoitteen sebastian@velobia.fi ja lisätietoja saa myös puhelimitse 044-2925365/Sebastian

16 Likes