Packraft & bikeraft

Kaikki kalustovinkit, reitit, speksaamiset, spekutus ja diy-kumivene-askartelut tänne.

Kokopelli vai Alpacka raft?

eki - 11:48, 26.9.2018 » Tässä muutama viimeaikainen reissu kuvina: Bikerafting - testireissu packraftin ja fillarin kanssa: https://www.packgofind.com/bikerafting Tuosta kasasin myös pienen videon: https://www.youtube.com/watch?v=smyLTm9141M Viime viikonlopun kaljoitteluretki Meikolle: https://www.packgofind.com/bikes-burgers-and-beers

Tää topic tarttis lisää sisältöä

Todellakin.

Packrafti itelle ja drybageista kellukkeet pyörälle ja koskea laskemaan- kiinnostaa

1 Like

Monesti olen reissuillani katsonut karttaa, että tossapa olisi hyvä saari, mihin voisi uida leiriytymään. En uskalla jättää pyörää vastarannalle. Joku pyöränkellutusjuttu olisi hyvä. Varmaan pari jätesäkkiä riittäis.

Juuh.
Parhaimmillaan ihan blissiä. Just tolleen saareen yöks, aamulla kahvit ja takas mantereen puolelle ja matkaan. Tai I-II luokan koskia ränttätänttä, packrafti on paljon vakaampi kuin normikajakki.
Käytännössä iso osa eteläsuomen joista on melottavissa vain kevättulvilla, ja silloinkin ne on täynnä puuta poikittain. Normaaliin bikepacking settiin kun lisää packraftin, melan, kelluntaliivit ja muut säähän sopivat melontakamat ni kuormapyörä pitäis melkein olla.

2 Likes