P: trappin' in paris

Laitetaas tästä omakin nettipyöräily liikkeelle. Löysin e-lahdesta tällasen raamin, ja en vaan voinu kieltäytyä tosta ihanan patinoituneesta maalista tai noista emäputken muhveista, joten tilaukseen meni. Runko on mitoiltaan 57cm c-c ja 57cm tt, super vitus 971 putkea, raskalaisilla standardeilla (:/), painoi myyjän mukaan 3,03kg olaakerin ja keskiön kanssa.

Keskiö ja ohjainlaakeri on shimanoa, mistä olen jokseenkin hämmentynyt. Ehdin jo innostua, että keskiö oliskin britti, mutta tarkemmin katsottuna siinä sitten luki 35x1… Rungon tullessa postissa keskiö oli vielä ihan vitun jumissa, mutta uusilla kuulilla ja rasvoilla tuli oikeestaan tosi smuutti. Varmaan oli vaan mennyt täyteen likaa avoimesta pystyputkesta rungon seistessä.

Tässä testailin vähän kontaktipisteitä kiinni. Joku tommonen käppästemmi mahtu jostain syystä tonne ohjainputkeen ilman hiekkapaperia, joten sillä mennään toistaiseksi. Tolpan laitoin (myös “ainakin toistaiseksi”) shimmillä. Eroa oli vaan .2mm ja shimmi oli pitkä kun mikä, joten en pelkää rungon vaurioitumista sen takia, semmosen yleisen zenin takia häiritsee ehkä vähän. Jarrun sain muuten foorumilta käytettynä, kiitti siitä!

Niin ja homman juonena siis laittaa pyörään ensin osat tämänhetkisestä pyörästä, ja sitten upgradeilla ajan myötä. Talvella tätä ei varmaan tuu kunnolla ajettua, mutta kevääksi olis kiva saada kuntoon

Nätskä runko!

Kiitos! hankailin sitä tänään vähän kaikenlaisilla räteillä yms, ja tuolta saa kaivettua vielä kirkkaampaa väriä alta. Pitää ehkä hoidella jollain korrek kliinerillä tää.

Makeet muhvit. Patina vielä tuo ne hienosti esiin valkoisessa rungossa. Älä pese. :smiley:

Hetkinen, tää runko on siis vaaleanpunainen :smiley: Kiitos kumminkin, pesen kyllä joskus mutta en maalaa!

Mulla on iltamoodi päällä läppärissä ja nään kaiken punertavana, luulin valkoiseksi. Nyt katoin oikeillakin väreillä.

Hyvän näköstä! Kirkkaat kiekot ja kammet niin tosi hyvä tulee. Ps. Mulla ois 35x1mm ratakeskiö jos kiinnostaa.

Kiitos sinnekkin! Tähän tulee kirkkaat kammet ja kirkkaat kämäkiekot. Kiinnostais ehkä kiekko-osastolle mustat kehät muuten kirkkailla osilla, mutta sit kun jarrupintakin kuluu kirkkaaks ni näyttää hölmöltä :frowning: Keskiön kanssa on myös semmonen juttu, etten tiedä kumpaan suuntaan kiinteä kuppi aukeaa. Luulisin kyllä, että vastapäivään. Minkä pitunen akseli sulla siinä on, millasessa kunnossa, ja myytkö halvemmalla, kun velo orange? :smiley: Laita vaikka pee äm

Ranskiksissa on omat haasteensa, mutta ajettavuudeltaan monet on aikakautensa parhaimmistoa.

tää on hyvä (: seurantaan ->

Hyvä väri! Seurantaan

Hieno runko

Siro runko. Ja vielä lohen punainen,nam!
En tajua miksi jotkut kokevat ranskalaisessa rungossa olevan haasteita.
Eihän siinä ole. Oikean kokoisia osia on netit pullollaan. Tuleeko tästä kiinteä vai sinkula? Itse vetäisin kunnon pesuaineilla puhtaaksi ja hiovalla vahalla sen jälkeen koko rungon nätiksi.

kaipaa alleen: ellipset. hyvä konversioproju.

Niin onhan se ebay kaikenlaista pullollaan, mutta jos ei välitä kaiken olevan just oikeaa tyyliä ja periodcorrect, niin yleisimmillä standardeilla kasaisi perusfixxibiitterin jo varmaan pääkaupunkiseudulta käytettynä löytyvillä osilla. Mut joo oon ilonen kun sain ainakin orkkiskeskiön huollettua tosi hyväks, niin ei tarvii sitä hetkeen murehtia. Ohjaamohommien testailua ootan vähän kauhulla.

Rungon väri haalistuneen pinnan alla on itseasiassa melkoisen kirkas pinkki (haarukassa reveneen tarran kulman alta näkyy), jos sen just hiovalla vahalla duunais. Ennen vahausta kantsis myös päättää, amputoinko tt:n vaijeriviennit vai en. Hmmmm… Niin ja kiitos muillekkin kehuista!

e: Niin ja kiinteä tulee! Oli muuten kans aika lähellä etten tilannut lfgss:stä tähän yksiä rottasia ellipsejä, mutta en mä ehkä kokomustia kiekkoja halua

Mä laittaisin tähän jonkun modernihkon vaihdesarjan, suoran tangon ja ajaisin auringonlaskuun hymyillen.
Mut fiksi aivan hyvä ja ihana väri tässä näin.

Tuo orkkis keskiö ei vaan taida antaa sopivaa ketjulinjaa…

Lakimies84 - 11:54, 27.1.2018 » Tuo orkkis keskiö ei vaan taida antaa sopivaa ketjulinjaa...
Sehän riippuu ihan siitä, mitkä kammet siihen vetää kiinni. + takanaparatkaisusta tietysti. Esim. velosolo-konvertoidulla Shimppa-etunavalla saa ihan semosen linjan kuin haluaa.

Tottahan toki!
Enhän minä ole asiantuntija millään tavalla. Ehkä tuo oli vaan huomio.
Itse en vaan lähtisi vanhalla vintaasikeskiöllä edes yrittämään.

Jos kammet ovat jo valittu niin ainahan sitä voi kokeilla. Mielenkiinnosta…minkälainen tuo ehdottamasi shimpan etunapa+velosolo setti on?