P: Vanha kiinteä janottaa

miche pistard air

1 Like


Ensimmäiset osat ovat saapuneet. Paikallisella diilerillä on vaikeuksia saada kampia, niin ensimmäiseen setuppiin tulee näillä näkymin Miche Primato Pistat. Päivitellään niitä sitten myöhemmin.

3 Likes

ei kai niissä micheissä mitään vikaa ole. laitoitko ne og:t vai tirehtöörimallin?

En tiedä onko kyseessä sama malli.

ei oo kyllä itellä ainakaan michen navoista kauheen positiivinen kuva, jotenkin tuntu että ne kierteet niissä on ihan skeidaa.

Aikalailla kaikki on ostettu ja tulee saapumaan lähiviikkoina. Osalista:

Runko: Suicycle Riot.Track 58cm (Columbus Thron)
Haarukka: Columbus Pista Leggera
Ohjainlaakeri: Cane Creek 40
Ohjainkannatin: Thompson X4, 100mm, 10 astetta
Tanko: Riseri mikä sattuu löytymään suicyclen valikoimasta.
Gripit: Odi + Vans lukkogripit
Kiekot: Mavic Ellipse
Kumit: 4 Season (25-622) + Gatorskin (25-622)
Takaratas: Kappstein, 19t
Eturatas: Gebhardt, 49t
Ketju: KMC Z1
Kammet: Miche Primato Pista, 170mm
Polkimet: Omnium flat + Veganski straps (new design)
Istuinkannatin: Salsa
Istuintolppa: Thompson Elite, 330mm, 16mm setback
Istuin: Pro Turnix, 142mm

Tosiaan suurin rajoite speksaamiselle oli se, että en tällä hetkellä omista pahemmin työkaluja, joten halusin saada suurimman osan tavarasta yhdestä paikasta ja valmiiksi kiinnitettynä. Kammet luultavasti päivittelen jossain vaiheessa, mutta parempia oli aika heikosti saatavilla Suicyclen tukkureilta. Joko ei löytynyt kampia 170mm mitassa, tai ei löytynyt kampiin keskiötä.

1 Like

Sää tiärät

Tänään loppui siunaus tehdä etätöitä ja pitää palata toimiston meluun. Onneksi Suicyclen kaverit laittoi myös väliaikatietoa, että loput osat pitäisi saapua liikkeelle tällä viikolla ja laittavat sitten matkaan.

Fiiliksissä auringosta en ollut fiksu ja flunssan jälkitunnelmissa pommittelin vähän liian vauhdikkaasti ompulla ja taas yskittää.

Ei mulla sen kummempia uutisia, fiilistelen vaan kun kohta varmaa pääsee ajamaan.

3 Likes

likeli!

Kaikki osat on ollut liikkeessä koko viikon, mutta ei jostain syystä ole vielä saanut pakettia lähetettyä. Laitoin aamulla viestiä, että lähtisikö vielä tämän viikon aikana liikkumaan.

1 Like

Päätettiin tehdä tänään päiväretki Hampuriin ja tietenkin sen aikana oli yritetty Suicycleltä toimittaa pakettia. Huomenna tietenkään ei voi noutaa pakettia koska sunnuntai ja Saksassa kaikki on kiinni sunnuntaisin. Noh, jos sitä huomenna tekisi vähän tunteja sisään, niin voisi maanantaina kasata ja ajella!

2 Likes

IT’S HERE

3 Likes

Ei ollut Bombtrackia laatikossa (hyvä niin). Paketit avattu ja ilmeisesti meni ohi Suicyclen kavereilta, kun sanoin ettei ole työkaluja kotona. Pikkasen saa siis tilailla ennen kun pääsee ajamaan.

10 Likes

on kyllä likelillä siinä sellanen viedään bäkkiin nostalgia kattaus ellipseineen ja kaposine risereineen jotta huh huh pekka

oikein

5 Likes
  • Kiekoista tarrat veks
  • Jätä tarrat

0 voters


Tähän pisteeseen päästiin työkaluilla mitä löytyi. Ostoskoriin putkileikkuri, ketjutyökalu ja pari speisseriä. Onneksi bike24 lupaa toimitusta seuraavalle päivälle, niin saan huomenna ajoon.

26 Likes

on se räyheen näköne (:

Kyllä tästä näköjään taas ihan projekti saadaan aikaseksi.

Bike24 “next day delivery” näyttää olevan todellisuudessa olevan “the day after the day after the next day delivery”, eli pari päivää saa vielä odotella työkaluja.

Lisäksi huomasin, että Suicyclen kaverit oli laittanut väärän crown racen ohjainlaakerin mukaan. Tosiaan Cane Creekin Forty on laakerina, mutta crown race joka tuli mukana ei ole 1 1/2" haarukalle sopiva. Sähköpostia on laitettu kaupalle ja saa nähdä mikä vastaus tulee. Varasisureille oli myös tarvetta, niin laitois sitten myös oikean kokoisen crown racen tilaukseen bike24 tuolla “almost next day deliveryllä”.

Nimimerkki: ehkä viikonloppuna ajossa?

Projekti ei olisi projekti jos ei olisi vähän säätöä ja vastoinkäymisiä.

3 Likes