P:Vandraren - valmista kauraa

Fiilistelykuvapäivitys 5.4.

Ostin nossin Kuningaskulkurin. Ostin Ultegra 6400 tolpan. Ostin 32mm paselat.Ostaisin mielelläni Shimanon vähintään 10cm quill stemmin. Tricolor cammet ciinnostais myös.

Kunkku saa sit kanssa Chris King laakerin koska nimi velvoittaa ja sit dura Acea ja XT:tä koska Koga Miyata RIPS666

ethän yritä tehdä tästä ratapyörää

Kuningaskulkurista propsit. Stemmistä pahoittelut.

vasaraasialainen - 14:07, 30.3.2017 » Stemmistä pahoittelut.
tarjosin aika kovaa stemiä peeämmällä et katotaa jos toho saatais muutos.

Hyvä.

Sellanen biisi kyl että rahaa taitaa tulla vain radio novan soittolistan ansiosta.

tmar - 13:17, 30.3.2017 » ethän yritä tehdä tästä ratapyörää
Juu haarukanpäät saa olla ihan.

kun avasin topikin kuulin nim. Smurf laivan karaokessa matkalla tukholmaan.

Video tosta kiinnostelis.

Myös joku toinen korvamato kelpais kun kaks päivää soinut päässä tää nyt.

Kaupat sovittud:


Jotku kirkkoset tummilla kehillä ja kirkkailla pinnoilla et navoilla vois kelpaa kanssa.

HP-6400 anyone?

Runko tuli ja kivalta näyttää.

Heräs vaan pieni ohjainlaakerikyssäri, kun tossa on haarukan kruunu ja alakuppi asennettu valmiiks, ja sen vielä ymmärrän että sinne vaan irtokuulaa/kuulakehää ja rasvaa tuuppaa ineen joo.

Mut mites tää yläpää? Eiks toi o yleensä vähä erilailla rakentunut elikkäs onks tässä nyt sit jonkun hassun laakerin jämät kiinni ts. Heivaanko kaikki helvettiin ja isken jotain muuta tilallle vai voiko näitä jotenkin hyödyntää kun ihan iskemättömiltä näyttäis.

Kammet ja tolppa hallussa. Vintage Flite matkalla maailmalta. Stemi odottaa että aikataulut natsaa. Kiekot pitää lainaa Kogasta nyt alkuun. Etutartsi tuli, mutta kiinnike vaatii pientä modausta.

Lokareita mietin et mustat vai kirkkaat. Ja sit lopulliset kiekkohommelz vähä auki viel. Harmaat TB14 vois olla hyvät kirkkaiden napojen ja pinnojen kera mayhaps.

Puuttuu kierteellinen kuppi, prikka ja lukkomutteri

Ei kyllä ihan viimisen päälle asennetulta näytä toi alakooli.

Jooh antaa olla. Heivaan noi palaset menee ja pistän jonku kunnollisen laakerin.

Jotai antiikki-erikoismieshommia vissiinkin noi kierteellisellä yläkupilla olevat muutenki.

niq - 17:04, 5.4.2017 » Jooh antaa olla. Heivaan noi palaset menee ja pistän jonku kunnollisen laakerin. Jotai antiikki-erikoismieshommia vissiinkin noi kierteellisellä yläkupilla olevat muutenki.
No ei ny ihan. Siihen kuuluu ihan tavallinen kierteellinen laakeri. Siis voit laittaa ihan kunnollisen KIERTEELLISEN laakerin.

edit. Semmonenhan kierteellinen sulla näyttäis olevan Koga Miyatassakin.

Kuten sanottua noi palaset tuli runkosetin mukana ja siitä puuttuu nyt se kierteellinen yläkuppi - joka on vähän erikoisempi ratkaisu koska kupithan on useimmissa laakereissa tapana prässätä runkoon.

En nyt ymmärrä mitä tällä kierteellisyyden korostamisella haettiin?

Ööh, no ei kyllä ole mikään sen erikoisempi. Tosi monet Shimanot ja Tanget esim. ovat tollasella dissainilla. Et oo vaan ropannu tarpeeks niin et tiedä.

Mut joo jos rungon mukana tuli vain puolikas laakeri ja partsbiniä ei ole vielä karttunut senkään vertaa niin osta toki uus kokonainen laakeri.

pakko myöntää että ihan uus tuttavuus, ja uskoisin että aiempi postaaja ehkä ymmärsi jotain väärin mahdollisesti sekavasta kirjallisesta ulosannistani.

Ei muuta kun rauhaa, ropailua ja partsbinin kerryttämistä itse kullekin, joka semmosta haluaa harrastaa.

Juu saman tein tolle kellarissa makaavalle kuningaskulkurille. Ei löytynyt mistään/keltään sopivaa yläkuppia, joten heivasin koko roskan menemään ja ostin kokonaisen laakerin. Samat havainnot myös Odien kanssa, että alakoolin asennus oli vähintäänkin kyseenalainen, se oli siis haljennut ja silmin nähden vinossa.