P: Unelmieni pökäle

hiipiva lohivoileipa - 11:38, 23.1.2020 » tästä minä tykkään

Aivan ihana.

Sitten jos koet rungon liian pieneksi jossakin vaiheessa niin dibs :slight_smile: kaikin puolin mukavan näkönen putkikameli.

Nice.

Herkullista.

Kiitos palautteesta. Kiinnikkeille tulossa käyttöä lähiaikoina ja seikkailurigi alkaakin olemaan valmiudessa… tai ainakin sinne päin.

Kyrlinen - 11:42, 23.1.2020 » Sitten jos koet rungon liian pieneksi jossakin vaiheessa niin dibs :) kaikin puolin mukavan näkönen putkikameli.
Runko tuntuu oikein sopivalta. [s]Pidän dibsit mielessä kuitenkin.[/s] Tää on tosiaan L-kokoinen, vaikka näyttää kuvissa jotenkin pienemmältä.

Dibsit peruttu, mä tarttisin M kokosen. Mutta pyörä edelleen hieno.

Vitsit kuin siisti. Yllättäen ruskea värikin jees. Voisin helposti kuvitella löllyväni tällaisella jotain saariston rengastietä.

Mun kaveri 2015. Kestää kestää. Puutavara satsi liikahti helposti 6km ja oli hyvin ajettavissa.
https://img.aijaa.com/t/00096/14789578.t.jpg

v1.1.

Mehujarrut: toimii, äkänen purasu
Vaihteet: toimii, tanpan jumal vehje
Pyörä muuten: toimii, foorumin slämmätyin Ogre?

Ai jeesus, että on ruma väri, niin ruma, että ihanan siisti kakkapökäle. Noin muutenkin todella hienon näköinen kasaus tuolla droppistongalla. Kunnon sikailu/seikkailupyörä.

Satulalaukusta kysymys: onko tuon kanssa ikinä käynyt niin, että kun on painoa laukussa, bagman böijaa ja laukku osuu takarenkaaseen? Mulla on nimittäin käynyt niin, kun pakkasin laukkuni liian täyteen.

Ei tuon stemun nimi turhaan ole High Charisma.

Kunnon drop bar mtb on kyl rehti peli.
Monta kertaa miettiny mikä olis paras tulokulma tähän hommaan eli koittaa laittaa droppia liian pitkään mtb runkoon vai liian isoja kumeja touringrunkoon. Molemmissa omat rajoitteet ja huonot puolet, selvästi olemme lähestyneet aihetta eri suunnista.
Räyhäkkään näkönen paija mut tarttis eri stemmin ja 1,5x isomman dropin. Näyttää vähän epäsopusuhtaiselta toi Venturemax ja varmasti tykkäisit ~60cm ratista!

Bagmanit ovat kyllä sellaisia että ilman lisätukia esim. seatstaystä bagmaniin en lähtisi enää rokkaamaan. Laukku, tartsi ja kuorma vetävät satulaputkea liikaa ja koko runko tuntuu löysältä makaroonilta ellei saa runkoa kannattelemaan painoa satulan sijaan. Jotkut simppelit aisat jeesaa tosi paljon, takatartsi parhaiten.

Tää on toiminut ihan hyvin.

accro - 13:47, 18.7.2020 » https://i.imgur.com/RMhrS2f.jpg Tää on toiminut ihan hyvin.
Eli Tubuksen aisa + putkikiinnike?

Joo. Porasin ton sillan reiän m6 pultille varmuuden vuoksi. Kiinnitin bagmaniin kahdella p-kiinnikkeellä rosterilevyn, johon taivutettu aisa kiinnittyy.

Pökäle on uudessa kodissa, jossa alkuperäistä ajatusta jatketaan mutta reilusti persjalkaisemmalla otteella. Jotain uutta kaipasi pyöräharrastukseen, ja tämä sattui osumaan just oikealla hetkellä kohdalle, hetken mielijohde johti toiseen ja niin edelleen. Loppuvuosi oli hauskaa jyräilyä ja lumidumpin myötä sai kiitellä itseään hankinnasta.
Kävin äsken kokeilemassa mielenkiinnosta miten kamppeet tähän pakkautuvat ja miten lasti kulkee muhjukeleillä, yllättävän hyvin.

Mitään hyviä kuvia tästä on turha kuvitella ainakaan puhelimella saavansa ennen kun valon määrä reippaasti lisääntyy, mutta sama bazkanruskea sävy se arkea ja juhlaa riemastuttaa.

10 Likes

Hyvännäkönen just tämmöseen säähän!

Ps. Alotuspostauksessa vissiin joku salakoodi?

voitko nyt vaan myöntää, että suurin vaikutin tän hankkimiseen oli valmiiksi kylppäristä löytyvä keltanen stava

1 Like

kyl:
salapökäle

1 Like