P: Talviladani Panda

Tuli sellanen voimakas tunne, että pitää saada pyörä talvi- ja rönttökeleille. Mies käski hommata sellasen pyörän johon saa eteen levyjarrun, joten sellasta metsästeltiin sitten. No foorumilta lopulta löytyikin tollanen sopiva sinkulaksi kasattu askarteluproju, Jamis Beatnik johon olikin jo näppärästi etuhaarukkaan kikkailtu paikka levyjarrulle.

Pyörän hakuun ja hommiin. Tai siis mies hommiin, koska se osaa ja minä en.

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0766_zps1zvdsca1.jpg

Halusin pyörästä ehdottomasti fiksin ja Jamis muuntuikin sinkulasta kiinteäksi jo samana päivänä löytyneellä takakiekolla. Pienellä shoppailulla ja varastojen tonkimisella saatiin freesattua ohjaamo, satula, ketjut, polkimet, etujarru ja renkaat. Vähän säätöä ja tuosta rämisevästä rottelosta saatiin ihan toimiva kulkine.

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0770_zps6xlv6oyj.jpg

Tarkoituksena vielä pistää voimansiirto-osastoa uusiksi, rutisee tällä hetkellä vähän ikävästi polkiessa. Talveksi sitten mietitään noita rengasjuttuja, ja etutarakka on työstövaiheessa. Tarkoitus tästä on saada ajajan tarpeisiin mukautuva kiva arkipyörä kivalla fiiliksellä!

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0805_zpsth8nvimq.jpg

e: Antakkee armoo, en oo ikinä laittanu tänne mittään tällasta, koitan saaha nää kuvat toimimaan. Saa myös auttaa.

Kopsaa Photobucketista siitä oikeesta laidasta “share links” kohdan alta se “direct” -vaihtoehto.

Jes no sehän olikin ihan iisi homma, kiitti! :slight_smile:

Kivat sukat!

Täähän pääs hyvään kotiin, heti tapahtuu.

jos noi kammet on ne originaalit, niin ne ei fiksailua kauaa kestä vaan toi rattaan ja kammen pakkonaitos löystyy nopiahkosti.

Aivan toimivan näkönen peli!

normaali - 15:26, 9.9.2015 » jos noi kammet on ne originaalit, niin ne ei fiksailua kauaa kestä vaan toi rattaan ja kammen pakkonaitos löystyy nopiahkosti.
Joops uudet kammet hakusessa, näiden originaalisuudesta en tiiä mutta onhan nää on aika lelun oloiset :)

Kyl ne on alkuperäiset, eikä ne nyt ihan kauhean vakuuttavat olleet.

Kestää helvetisti skidailua toi takagummi jos se on mikä luulen olevan.

Mutta siisti kikotin siitä tuli!

Puuhapäivä Pandan kaa!

Juuh elikkäs pientä kosmeettista puunausta. Käytin pyörän suihkussa ja laitoin ukkelin likaisiin hommiin kannuttelemaan takakiekon kehän mustaksi, jotta mätsää etukiekkoon. Pelkän vieressä seisoskelun ja peukaloiden pyörittelyn sijaan aattelin olla toimelias ja piilotin omaan silmääni rumat Jamis -logot rungosta piiloon pandojen ja örkkien alle. En tiiä, vähän maalausjuttujakin pyöritelty mielessä mutta mennään nyt vielä söpöillä tarroilla. Keulan Jamis -merkki nappastiin myös pois.

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0809_zpsa1alu3eo.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0811_zpslyeazfbw.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0821_zpsrn6aslta.jpg

Lukkopolkimet remmien tilalle ja nokka kohti aurinkoo :slight_smile:

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0820_zpsaholbngg.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_0818_zpsoxxiwlcp.jpg

Hyvän mielen kampe!

normaali - 15:26, 9.9.2015 » jos noi kammet on ne originaalit, niin ne ei fiksailua kauaa kestä vaan toi rattaan ja kammen pakkonaitos löystyy nopiahkosti.
Taitaa olla aika paljon tähtien asennosta kiinni, ittellä kesti 10tkm fixinä ajellessa jarruitta. Olis varmaan kestänyt pidempäänkin, mutta päätyi miljoona -laatikon täytteeksi.

Jaa sulla on tossa tommonen ohjainlaakeri mitä myytiin vitosella tjsp yläfemmassa joskus. Aika jyhkyn näkönen, kerro jos se joskus hajoaa :smiley:

Ihan vitun seksistinen meno tässä projektissa muuten. Lukkoon pliz.

^ Eikäku rakkautta vain <3

s0ppa - 22:03, 10.9.2015 »
normaali - 15:26, 9.9.2015 » jos noi kammet on ne originaalit, niin ne ei fiksailua kauaa kestä vaan toi rattaan ja kammen pakkonaitos löystyy nopiahkosti.
Taitaa olla aika paljon tähtien asennosta kiinni, ittellä kesti 10tkm fixinä ajellessa jarruitta. Olis varmaan kestänyt pidempäänkin, mutta päätyi miljoona -laatikon täytteeksi.
Ja onhan nää kammet jotenkin kertakaikkisen rumatkin. Saispa uudet.

Pandatarrat ja iltahämylätäkkö <3

Ohhoh, talvi tuli ja talvipyörärintamalla tapahtuu. Pandaan vähän sivusilmällä olin uusia kampia ettimässä noiden kökköjen tilalle, mutta sit sattuikin kohdalle tollainen Fujin runko (rungon/pyörän elämänkaari aina jänskättää! Tosta lissää), jossa sattui olemaan jotkut säädyllisen oloiset kammetkin kiinni. Eli nyt kävi näin jotta oikeastaan meni Pandasta keulan, kiekkojen ja poljinten lisäksi kaikki uusiks, mutta eiköhän tän nyt samaks projektiks vielä laske :slight_smile: Ehkä menokin vähän kevee kun pataraudan tilalla on markettialumiinia.

Ennen:

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_1792_zps4clj86oh.jpg

Jälkeen:

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_1794_zpshmvbd8ey.jpg

Viikonlopun suunnitelmissa testilenkkiä nastoilla ja lyhkäsemmän stemmin sovittelua. Tää alkaa olla tällanen kahdesta rotasta kikkailtu kokonaisuus jossa mikään ei sovi toisiinsa, mutta kauneus on katsojan silmässä ja tällä tähdätään nyt miellyttävään ajoon eikä missikisoihin :,D

Huuhhuh kyllä meillä on mukavoo! Vaihoin kesäpyörästä pyllyn alle lempparin Fizikin ja ohjaamoks BLB:n raiserin 100mm Ritcheyn kaveriks. Schwalben Marathon Winter nappulat alle, pito tosi hyvä ja ajelu kivaa, aiemmat talvet tarpeen vaatiessa tullut ajeltua mummopyörillä mut nythän sitä ajaa vaan ajamisen ilosta. Melkeen harmittaa kun työmatka on niin lyhyt/vaihteleva jotta sitä harvemmin pyörällä tarvii polkea.

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_1806_zpsbq4hwvxb.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_1808_zpsnrxo9mqk.jpg

http://i430.photobucket.com/albums/qq24/Neveliina/Panda/DSC_1803_zpswwxgvzsi.jpg

Toimii