P: Surly Steamroller -09

Mulla alkaa keväällä puoliviikkoiset duunit toisessa kaupungissa ja oon vähän scouttaillu jotain varapyörää, jota pitää siellä. Kaikenlaista on käyny ostokoreissa, mutta sitten Toveri-Roj vinkkasi 49cm Rollerin torista. Tinkasin vähän ja noudin pyörän Turusta. Vaikuttais, että ei oo ihan kauheesti ajeltu. Vähän jotain rotafix/chaindrop-jälkee keskiömuhvissa, mutta muuten maalitkin ehjät. Miksiköhän tästä muuten puuttuu dekaalit?

Purin ja pesin

Kasasin uusiks samoilla kiekoilla, kammilla, stemmillä, tolpalla ja laakereilla. PartsBinistä vaihtoon KMC sl 710, kiinankuituriser, SLR, M520, 35mm kojakit.
Standover tuntui kauhean korkealta s-kokoiseksi rungoksi ja otin lopulta mittanauhan käteen. Sehän onkin 53cm.

25.2.2019

Nyt mielen päällä liikkuu noin kolmenlaisia tulevaisuusvisioita

1: Annan olla näin ja ajan huoletonna auringonnoususta auringonlaskuun (Ehkä palautan ton paskan etujarrun ja laitan MTB-kahvan)
2: Mannisoin keulan ja laitan jonkun hydrolevarin. Tämä tarkoittaisi vähintään navan vaihtoa. Sit tietysti harmittais noi jarrupinnat ihan vietävästi, niin eihän se jäis siihen
3: Panen ns. ALL IN. Stragglerin 650-keula tilaukseen ja täyspitkät loksut ja midforkkiinniketartsi ja ja…

Kuhan panet.

inforest - 15:19, 9.2.2019 »

1: Annan olla näin ja ajan huoletonna auringonnoususta auringonlaskuun (Ehkä palautan ton paskan etujarrun ja laitan MTB-kahvan)

eri onnistuneesti scoutattu varapyörä

voi laittaa jarrun, voi laittaa ton tartsinki. it’s all good.

Rolleri parhaassa värissään, joka muuten oli tuotannossa vain vuonna 2009.

^Kiitos tästä tiedosta. Korjattu…

Surly dekaalit about räjähtää irti kosketuksesta. Ainakin aikoinaan omassa cc:ssä.

Juu siis asentelin omaani toista pullotelinettä putkiklemmareilla, mutta jostain syystä piti ensin jeesusteipin kanssa vähän mallinnella, mihin kohtaan tarkalleen. “Surlystä” jäi sitten puolet kirjaimista teippiin, niin poistin samaan rahaan loputkin. Ässä putosi keulalta kokonaisena itsekseen.

surlyjen parhaita puolia että ne mauttomat tarrat ropisee veke ajamalla vastatuuleen.

Nonni. Kaikenmaailman laareja on tongittu ja tolpaks ja stemmiks on tullu kiinankuitua. Ostin myös Stavaan leveemmät lokarit ja laitoin siitä vanhat tähän. Kaikenlaiset mannisoinnit ja muut korvakejuotokset on vielä tekemättä ja p-clampeilla mennään lokarikiinnikkeiden suhteen.

Mitkä kumit alla?

Kojakit

Ekat koeajot vasta nyt. Koko on ihan passeli, vaikka varmaan se pienempikin menis. Voi olla, että tästä ei oo mulle droppitankopyöräksi, mutta ei sen välii. Etuloksua pitäis saada vähän korkeemmalle, mut se vaatis jonkun toisen jarrun. Ehkä sen levarin sit, kun kerkee. 47/17 myös liian raa’at näillä keleillä/läskeillä.

Ei kysyttävää. Laita vielä ekstraläppä tuohon takaloksun etupäähän, et kadu.

Entiä? Hommahan lähti tietenkin keulimaan, kun jarrulle/lokarille ei ollu tilaa.

Lisäkuraläppä varmaan laitettava heti, kun ekat kurat menee kengästä sisään. Vai pitäiskö laittaa jo ennen sitä?

koska isompi a-c heh heh

Sivukuva kiinnostaa. Ihan kivan näköinen ratkaisu kyllä

Lauantai-illan pienet

Hyvin sopii toi keula kyllä. Ja cantit>levyt.