P: Specialized Langster Pro 2014 (Kahville kauniina kesäpäivänä)

Likaiset pyörät ja muut jutut kivoja.

Whitey boyz

Joo, kuraantumista ei voi estää.

https://i.imgur.com/dvyl6c9l.jpg
https://i.imgur.com/vuPi6BVl.jpg

Rattaat ja ketjut menee vaihtoon, jahka kadut putsaantuu vähän lisää. Tanko-osastolle pitäs keksiä jotain uutta ja kahvaton elämä kiinnostaa esteettisistä syistä, vaikka kivathan noi on ajaessa. Ritcheyn evo curvea haluisin kokeilla. Kiekkoset kans pitää joskus päivittää, ainakin kehien osalta.

e: sori, en jaksanu irrotella kuraläppää

1 Like

Syvillä kiekoilla ja riser-kepillä tuosta sais kyllä kunnon kelkan voi juku

eihän siinä sitten ku kahville. hieno

Eiks joku pappapyörä ois parempi kahville meno pyörä? Tai ite en ainakaan tykkää mennä kahville perse pystyssä ja kop kop kengät jalassa. Käyn kyllä tosi harvoin kahvilla.

joo, eihän tolla setillä nyt kahville menis.
Häkit spedujen tilalle ja joku kiva pitkä teräs ahead stemmi mummis tangon kanssa, ni kyllä menisin kahville, vaikken kahvia edes juo. Etkä sä edes tota lokaria tarvii, ku kahville mennään vain hyvällä säällä. Ja tussaisin vanteet mustiksi. Muuten ihan oko.

tmar - 11:02, 17.4.2019 » Eiks joku pappapyörä ois parempi kahville meno pyörä? Tai ite en ainakaan tykkää mennä kahville perse pystyssä ja kop kop kengät jalassa. Käyn kyllä tosi harvoin kahvilla.
Eiks kahvilla just kuulu käydä kaikki tiukimmat lycrat ja kop kop coffe shop cleat coverit päällä, mukavan sunnuntaisen maantielenkin jälkeen.

eikun kahvihan on mukavasti mukana kun tällä kruisailee tähän malliin:

kahvi tietysti mallia jää koska kesä

Nii siis miksei täs oo nitto albatross tankoa?

tmar - 11:02, 17.4.2019 » Eiks joku pappapyörä ois parempi kahville meno pyörä? Tai ite en ainakaan tykkää mennä kahville perse pystyssä ja kop kop kengät jalassa. Käyn kyllä tosi harvoin kahvilla.
Tol mennään....

…pikakahville.

Tosiaan, ei oo viel kesäkuukaudet edes koittaneet ja tää on ajossa. Oon kyllä kahvillekkin jo polkenut, mutta kuitenkin tuo otsikon mukainen käyttötapaus ei nyt oikein kuvaa sitä, mitä kaikkea tällä on tarkoitus tehdä. Jos käyttö ois rajottunu yksinomaa siihen, niin teidän pointit ois ihan valideja. Nyt täytyy tehdä kompromisseja.

Kiekkojen tussaus mietitytti jo dolanin aikaan, sillon tosin tuli myös jarruteltua, ni en jaksanu. Nyt se vois olla ihan mahis, kun en ihan heti varmaan saa syviä hiilarikehiä hankittua. Niiden käytännöllisyys täällä mäkisessä Keski-Suomessa hieman arveluttaa, mutta kai tän suhteen täytyy edetä sen mukaan, mikä näyttää hyvältä. 50 vai 60mm, siinä vasta pulma…

Sen verran kehään leveyttä, että saa leveyden kumeineen natsaamaan(88mm?)tohon viistoputkeen.

https://i.imgur.com/IublyLWl.jpg

Perunakuva käyttötarkoitukseen sopivassa ympäristössä. Jaksoin vihdoin päivittää voimansiirtoa: Sugino, EAI, Izumi. Mustia 75:ia huutais (myy mulle). Penkki SLR Boost superflow, en vielä tiedä mitä mieltä. Stongaksi päätyi Zippin sl80 ergo, kulma hätäsen testiajon vuoksi vähän hakusessa. Stemmiksi vaihtunee myös Zippiä 110mm mittasena lähitulevaisuudessa. Kiekko-osastolla Mack superlight x Campy omega v.

Ps. Mainos ei maksettu, mut käykää Coffeassa kahvilla jos piipahdatte Jyväskylässä.

Paranee, paranee.

Kunnollista! Onkoha kiekot mun vanhat, Jyväskylään taisin ne myydä.

Varsin mahdollista. Tuskin näitä useampia on tänne eksyny. Ilmeisesti eivät aiemmalla omistajalla päässeet ees ajoon asti. Hyvin rullaa.

Paksut putket ja sirot kiekot on kyllä imho paljon parempi tässäkin ku syvät cvitvset

ähh r.i.p cdnyc youtube. brakeless droppi takeaway setit fixed gear elämän parasta antia. spessuki hito siisti

Hyvät fiilikset eiliseltä. Skenestä löytykin 130mm zippiläinen, 6 asteisena tosin, joka ei oikeestaan tunnu ihan mahdottoman pitkältä. Veikkaisin et 17 asteinen 110mm sopis silti paremmin.

Vähemmän hyvät fiilikset tältä päivältä. Ihmettelin omituista nitinää, pieniä töyssyjä ylittäessä/mukulakivillä. Liekö vaan halkeileva maali alsan ja kuidun liitoksessa, mut kuumottelings…