P: Ruma katurata

vasaraasialainen - 20:04, 14.9.2020 »
Lakimies84 - 19:49, 14.9.2020 » Näytä rumempi.
[Ei jumalauta](https://fixpatrix.files.wordpress.com/2010/05/bmc-track-machine-2010-road-bike-frame.jpg)
Joo tosiaan tämmöi ruma raami ois työn alla atm. Kuvissa näkyvät osat lähinnä koekasaus, kiekot toisesta buildista ja satula vaihtu kuvien ottamisen jälkeen Tekno Crabon slärään. Kiekot ois tarkotus vaihtaa yli puol kiloa kevyempiin jahka Raketa toimittaa mulle navat. Kammet vaihtuu kans espanjalaiseen cnc taidonnäytteeseen.

Pääasiallinen käyttötarkoitus oli lähinnä kruisailu ja trikkailu, parkkihallihengailu yms. Mut tätä on lisäks ehitty ajaa lähettihommissa about 60h.

Parempii kuvia paremmalla ajalla, aattelin vaa laittaa tän nyt foorumille ku tuli puheeksi :D.

2 Likes

Pistä osalistaa silti jos jaksat. Ja vähän komponenttidetaljifotoo.

Mä tykkäsin näist aina koska on vähän erilaista ku muut, mut omassa koossa (pieni) toi emäputken seutu olis liian busy ni ei edes harkinnu ikinä.

4/5 would

tewms - 0:22, 15.9.2020 » Pistä osalistaa silti jos jaksat. Ja vähän komponenttidetaljifotoo.
Jooh elikkä kuvissa:

Kammet: Omnium
Polkimet: Time ATAC Link
Tolppa: Thomsson Elite 31.6mm
Satula: Prologo en muista tarkkaan mut ei sopinu persuksille
Kiekot: Foorumilta, kuitukehät x raketa ratanavat
Stemmi: FSA SL-K 100mm tai 110mm ja -20 astetta
Ohjaustanko: FSA kuituriseri
Gripit: SRAM tuplalukko gripit
Kumit: Gatorit 28mm takana ja edessä 25mm tai 23mm
Takaratas: EAI 15T
Ketju: Izumi Jet Black

Tulossa:

Kiekot: Kiinankuitu tubular x raketa
Satula: Selle Italia Tekno Carbon SLR
Kammet: Rotor Aldhu 3D+ 160mm x Rotor Track axle
Eturatas: Rotor DM 1x road 52T
Kumit: Gatorskin Sprinter 25mm

Ketju ja takaratas vaihtuu kans mut en oo viel päättäny et mihi.

1 Like

FSA-tarrasta veri meni points!

1 Like

Luulin saavani ruman katuratapyörän. Petyin.

1 Like
Carl - 1:17, 15.9.2020 »
tewms - 0:22, 15.9.2020 » Pistä osalistaa silti jos jaksat. Ja vähän komponenttidetaljifotoo.
Tulossa: Kiekot: Kiinankuitu tubular x raketa Satula: Selle Italia Tekno Carbon SLR Kammet: Rotor Aldhu 3D+ 160mm x Rotor Track axle Eturatas: Rotor DM 1x road 52T Kumit: Gatorskin Sprinter 25mm Ketju ja takaratas vaihtuu kans mut en oo viel päättäny et mihi.
Kerro sit kuin DM rattaan kanssa käy. Omat fixed kokeilu meni yhden ghettoblasterin ajolla vaihtoon. Klappia sen verran, että kävi häiritsemään. Onks kammet siis 160mm vai mistä tuo mitta tulee??
1 Like

Aa tähän se satula oll tulossa.
KOVA

Kova (välitys)

Tää pyörä on jotenkin niin carlia. Silleen hyvällä tavalla.

Onko polimissa heijastimet?
Välitys on vähän koominen ja tanko taitaa olla kapea, mutta eiks nää oo sellasia juttuja joiden kanssa opitaan parempaan suuntaan ajan myötä?

Vähän hankalia kuvia kun ei esim ihan näe onko satula musta vai valkoinen, ni pystyy vaan kehumaan varmasti valkosia grippejä.

Enkä noista tulevista tuubikiekoistakaan oo ihan varma…

Tää on kyl kiva runko jossa on semmoista insinööri/industrial henkeä mutta selkeesti joku päässyt kynälläkin piirtämään. Hyvä tämmöinen tämmöiseksi. Kiinnostaa kuulla lisärapsaa miten rotorien kanssa käy

jiima - 8:21, 15.9.2020 »
Carl - 1:17, 15.9.2020 »
tewms - 0:22, 15.9.2020 » Pistä osalistaa silti jos jaksat. Ja vähän komponenttidetaljifotoo.
Tulossa: Kiekot: Kiinankuitu tubular x raketa Satula: Selle Italia Tekno Carbon SLR Kammet: Rotor Aldhu 3D+ 160mm x Rotor Track axle Eturatas: Rotor DM 1x road 52T Kumit: Gatorskin Sprinter 25mm Ketju ja takaratas vaihtuu kans mut en oo viel päättäny et mihi.
Onks kammet siis 160mm vai mistä tuo mitta tulee??
Joo, mulla itse asiassa on jo ne. 160mm ultimate katurata kampien pituus, toivotaan vaan et ei oo ihan lasten koko :D

Nii ja näissä kävi semmoi hassu juttu et Rotorilla on ollu aiemmin eri DM spline standardi, joka on ehkä 1-2mm kapeampi spline ku tää uus. Ostin vanhan standardin akselin ja uuden standardin narrow-wide DM rattaan, ja näyttää siltä et se ratas vie osan alueesta johon kampi ois tarkotus saaha kii. Noh, sit ku laittelin kampia momenttiin nii meni kierteet paskaks: akselin puolelta ihan litteeks ja kammepulttiki tylpän olone.

Nii nyt odotellaan uutta akselia ja kammenpulttia, ja ens kerralla en kiristä momenttiin vaan laitan vaa loctitee ja toivon et pysyy XD

Dokumentaatiota näist DM standardeista ei löytyny, vaan sen sai vast ku laitto mailia Rotorin pää-insinöörille. Tosi juttu!

pabs - 12:20, 15.9.2020 » Onko polimissa heijastimet? Enkä noista tulevista tuubikiekoistakaan oo ihan varma...
Eiköhän heijastimet lähe viimeistään sillo ku pyörä laitetaan vaa'alle :D ne meinaa lähtee muutenki pois ajossa, et oon jo hukannu yhen niist.

Nii ja tuubit kyl vähä riski, mut ne oli ales yoeleolla (varmaan koska ei enää muodissa) ja etukehä tais olla 299g ja Takanen 300g. Otin haasteeks tehä tästä kevyen ku faffe sano et oli vähä pettyny siihe kuinka painava tää raami oli xD

Edit:: eniten niis tuubikiekois huolestuttaa navat, ku nyt ku oon hetken ton kans kirkkail navoil eläny nii tummahko custom ano napa tuntuu täysin sopimattomasta. :confused:

Carl - 12:35, 15.9.2020 » Edit:: eniten niis tuubikiekois huolestuttaa navat, ku nyt ku oon hetken ton kans kirkkail navoil eläny nii tummahko custom ano napa tuntuu täysin sopimattomasta. :/

Tämä on kova peli eikä ollenkaan ruma!

Kaarle2001 - 13:59, 15.9.2020 » Tämä on kova peli eikä ollenkaan ruma!
Jaha, oon lukenu koko aamun topiccia nimeltä [Puma katurata](https://www.mediamatic.net/image/2016/12/13/puma_fixed_gear.pdf) ja miettiny mitä vittua tällä on tekemistä minkään kanssa ja miksen ymmärrä newgeniä enää lainkaan...

finished
it should look
something like this

Kiitos H. Orgioille sigun uudistuksesta.

Tuubeiksi vähintään competition pro ltd:t

itte kans ajellu tuubeil lähettiä en mä nyt kelle tahansa suosittelis mut onnistuu aika hyvin kun tarpeeks street crediä ja voimaa reisissä

Minttinen, tässä kuitenkin vähän inspiraatiota jatkoa ajatellen