P: Rossin Performance EL Pista 26 Pursuit

Eli tällainen tuli hankittua. Putkimatsku on Columbuksen EL oversized ja runko on ajamaton. Rungossa on ollut voimansiirto ilmeisesti aikanaan kiinni. Enemmän ostin koristeeksi seinälle kuin oikeasti ajettavaksi.
IMG_20150622_174547

hurja

https://static.ylilauta.org/files/8v/orig/khe5i6ei/mie%20arvasin.jpg

että josbansehan tämän ostaa, mitä maksoi?

En kommentoi hintaa enempää, mutta reilusti enemmän kuin torin ilmoituksessa luki.

Tosiaan kiekko ja ohjaamohomma on jollakin mallillaan, mutta tällaseen 92 vuoden fillariin pitäs olla campan c-record pistat, mutta modernit pistat on käytännössä samat kammet.

Kansa vaatii ajokuvaa just tolla keulalla :smiley:

raju.

Yllättyneitä olivat Juha Miedon lisäksi:

Oho, aikamoinen :smiley:

Äijä elää fixed life

Toi keula nimenomaan tässä viehättävintä. Bullis siihen kuuluisi mutta perseilyn vuoksi pitää ainakin kokeilla sekä dropilla että apehangerilla. Multa saa apehangerin lainaan. Ja internettiin kuvia perseilysetupista, karaisemaan herkkämielisiä. ihavitukova

Ajokuva dropilla alaotteelta kiinnostaa.

Sais ny eka kammet ja kiekot. Tossa forkmountissa on se hyvä puoli, että siinä on vähän vartta niin jollain riser ohjaamollakin voi ajella. Vois olla vähän ongelmallinen joku perus clampista vielä alaspäin pudottava bullis kun kädet ois alempana kuin etukehä…

Mut joo, hakusessa toistaseksi kiekot, satulatolppa, kammet ja 3ttt moscow takhion bullhorn, joskin teetätän muutaman teräksisen replikan, yhden itselle ja pari myyn ebayssa ja katan omani kustannusket.

Tää on kiva, eihän pilata tätä

Kova. Teetkö tähän tuplalevyt?

netspider - 20:36, 22.6.2015 » Kova. Teetkö tähän tuplalevyt?
Eikös yksi ollut valmiina jo :-)
josbanse - 19:09, 22.6.2015 » En kommentoi hintaa enempää, mutta reilusti enemmän kuin torin ilmoituksessa luki
http://i.imgur.com/7zoQriE.png

Yksi levyhän tossa tosiaan on loppuhiontaa ja kannua vaille valmiina :wink: Ei noi kämälevyt yleensä niin kalliita, etteikö raaskisi sit tarvittaessa ostaa…

Onhan tää kova. Saat Ebayssä tosta hyvät rahat viel joskus.

Äijä alkaa olla jo uskottava tekijä markkinoilla, kun Velosportissakin suostuivat myymään haarukan sulle. Itse kävin pari kertaa pursuit-vaiheessa siel setelitukon kanssa kyselemässä, mut ei vaan rahat kelvannut.

Jos sä sen seinälle laitat niin ei ole niin justiinsa niitten levyjen kanssa.

Sitte kun saat tän kasattua niin ois muuten varsin mielenkiintoista jos vertailisit millasia eroja velolla tulee nopeuksissa tällasella verrattuna moderniin katurataraamiin.