P: road life/life road

pajalla vähä holotna ni kai se on pilli laitettava kuumaks taas. postailen tänne jotai kuvia tai muuta kun asiat etenee.

pari viikkoa sitten laitoin etukolmion kasaan, eilen perän, vielä puuttuu pikkujuttuja. tässä kuva seatstayden putsailun lomasta.

7 Likes

höllii aina kaikki tällaset kuvat joissa joku kunnon siisti runko vaa jossai verstaan pöydässä kiinni oottamassa viimeistelyä ja kasausta

1 Like

juotoshommat tehty. vielä siistimisiä hieman ja sit pääsee testikasaamaan! kiekot pitää kasata, muuten varmaan on aika hyvin (ainakin jonkinlaiset) osat valmiina. laitan kuvia ja muutakin speksiä tarkemmin piakkoin

punnasin äsken rungon: karvan päälle 1600g, kevyempi mitä odotin

4 Likes

Nättiä oli jälki kun verstaalla tuota sivusilmällä katsastin!

1 Like

Kaikki lisätieto tämänkin projektin tiimoilta kiinnostaa. => seurantaan

Laitetaas tästäkin päivitystä. Laitoin testiksi kasaan kun ei ole maalaushommat vielä ihan varmat. Vielä vähän siistimisiä tekemättä, mutta pääosin aika valmista on. Ajellut rullilla sisällä jonkunverran ja hyvältä tuntuu. Eilen posti toi Wizard worksin nyssäkätkin. Osien puolesta paljon vielä varmaan muuttuu lopulliseen kasaukseen, näillä on lähinnä haettu tuntumaa. Kokonaispaino näillä osilla menee jossain 8,2-5kg hujakoilla. Saa nähdä jos joutuu vielä yrittää tiputtaa alle kasiin ihan vaan koska.

pääsispä jo ulos ajaa

25 Likes

Tämä ja se sun 650b audax pyörä on kyllä tosi kivoja

damn… kova

Tykkään tästä

Ai että, todella kova.

hitokseen kova 5/5

nice very nice

kiitosta vaan! vielä kun saa värin pintaan niin vähän piristyy. jos kerrankin tulis muuta kun ruosteseittistä terästä :fidget_spinner:

Saaks kysyy et minkä kokoset putket on pääkolmiossa? Tosi hyvännägöne ku vähän oversize mut kumminki vielä toimii suoran emäputken kanssa

Joo toki. Tosiaan suora 118 ruoto keulassa ja perus 34mm ID emäputki. Putkisetti muuten täys Columbus Life, 35mm DT, 31,8mm TT ja 28,6mm ST.

Tyylillisesti ajatukset alusta alkaen ollu viedä pyörä johonkin nykymodernin paksuputkisen maantiepyörän ja perinteisemmän tyylin välimaastoon. Just esim suora keula ehdottomasti, 44+ emäputket näissä ei oikee lähe. Ja kuvassa vähän piilossa mutta tanko kanssa 26.0. Kampisetti kanssa tässä linjassa, ainakin toistaiseksi.

mutta oikeestaan tässä kohtaa kiinnostais ajaminen enemmä ku osien hinkkaus

2 Likes

Maistuu :drooling_face:

laitetaas geo vielä tänne talteen/ihmeteltäväks

2 Likes

Aah rento roadiegeo

Sulla on piirrustuksessa Shimergo btw

lol

ei kyllä sovi campyt käteen sitten ollenkaan

joo aika perusbasic road geo, ei mitää sen ihmeempää. mitänyt stacki lähempänä endurance pyöriä

Hattua päästä. Kova.

1 Like