P: Pistaa ihanaa

JJ90 - 18:29, 27.6.2019 » Asuu leikkimökissä. [s]Ei[/s] myytävänä.
https://i.imgur.com/UAWjqjb.jpg

time is a flat circle

pitäsköhän sitä itsekin hemmetti

Tosijjaan tässä kävi sillä tavalla, että katurataa oli saatava, ja ylämäkivaihteettomien salachatissa nousi ilmoille mahdollisuus ostaa Nelson. Siinä sitten pari päivää selasin interwebiä läpi ja lopulta olin niin päihtynyt kaikista Nelson-kuvista ja kauniista sanoista, että vaihtoehtoja ei enää ollut. 60cm korkea alumiini-ihme muutti leikkimökistä allekirjoittaneen varastoon.

Tuntikausien mittaisen www-käytön seurauksena omaksumani tiedon sekä kuulemieni huhupuheiden mukaan tää on tää:

https://www.yksivaihde.net/old/6628

ja tää:

https://www.yksivaihde.net/old/12375

Tarkoituksena laittaa tänään kaikki omat ja varastetut osat kiinni, ja alkaa speksaamaan kiekkoja yms. hilpettä.

Pakko kehua tuota aloituskuvaa.

Voispa sanoa “oispa Nelson”

Fuji sai toimia elintenluovuttajana, pääs huilaamaan varaston kattoon. Testiajon perusteella tää on kunnon pyssy huhhuh. Liikkuu liukkaasti ja tuntuu hyvältä.

Kiekot ainakin menee vaihtoon, tilalle tulee matalat mustat kehät (varmaan tb14), kirkkaat matalalaippaset navat (näitähän ois ainakin miche/dura-ace, muita ehdotuksia?) ja kirkkaat pinnat. Saa myydä, jos sulla on tommoset kiekot! Putkiosat päivittyy kanssa (ei ainakaan Thomson) ja satula tekis mieli ostaa uus. Tolla on istuttu nyt viis vuotta.

Semmosta tässä mietin, että kun noissa alumiinidropouteissa ei oo vahvikkeita kuten useimmissa palparungoissa on. Että jos ei käytä niitä ketjunkiristimiä, niin menehtyykö dropit tai ihminen? Menehtymiseen on nimittäin moni kuollut. Näillä välityksillä (47/17) ei mahdu kiristimet tonne dropin perään, eikä jää tilaa renkaalle jos ottaa yhen linkin pois.

mutterit vaa kireelle kovaa ajoo ja viilalla sit aika ajoin kupruilevat alumiinipötkylät pois tieltä

ein0.0 - 13:56, 10.7.2020 » mutterit vaa kireelle kovaa ajoo ja viilalla sit aika ajoin kupruilevat alumiinipötkylät pois tieltä
Joo ei oo ollu ongelmia pysymisen suhteen. Muutamat lenkit ajettu dropin kanssa ja on erihyvä pyörä saakeli. Päivitystä luvassa...

https://i.imgur.com/XUiz0gD.jpg
https://i.imgur.com/3xHnZih.jpg

Vuoden pyörä 2020

TB14 x DT Revolution x Miche Primato.
https://i.imgur.com/QqW1aQL.jpg
https://i.imgur.com/eMw8eMr.jpg
https://i.imgur.com/SWWWs79.jpg
https://i.imgur.com/iO3n2g9.jpg
https://i.imgur.com/KsjyQ83.jpg
https://i.imgur.com/zBve3BB.jpg
https://i.imgur.com/YjNvsUB.jpg
https://i.imgur.com/DdYXOZ7.jpg
https://i.imgur.com/4JeBNBn.jpg
https://i.imgur.com/bb9cakC.jpg
Kasasin ja rihtasin ite kiekot ekaa kertaa. Kiitos Ylämäkivaihteettomat konsultaatiosta, kamojen lainasta ja siitä, että kukaan ei tarjoutunu tekemään likasta työtä rahaa vastaan. Takakiekon dish heittää vielä aavistuksen vasemmalle, mutta who gare’s.

spacer - 21:23, 8.8.2020 » Vuoden pyörä 2020
Ainakin mulle. Pomppiksen on aika vaikee tätä päihittää kun saan sen kasaan.

Edit. Tulipas vähän mustia kuvia, mutta mun sydänkin on musta ja aurinko paisto takaa.
Edit 2. Ei ne sittenkään oo yhtä mustia kuin mun sisinpäin.

1 Like

Hyvät on kuvat ja hyvännäköinen on pyöräkin!

mustakruunu - 20:09, 17.8.2020 » Hyvät on kuvat ja hyvännäköinen on pyöräkin!
Kiitos! Kuvat näytti jotenkin pimeeltä yhtäkkiä tossa macin ruudulla, mutta ei ne sit kuitenkaan oo. On muuten sanottava, että aikamoinen ero ajaa samoilla kumeilla vanhoilla kapeilla kiekoilla vs. näillä uusilla vähän leveemmällä sisämitalla varustetuilla. Kantatessa pitoa tuntuu löytyvän ja pyörä melkein ampuu mutkasta eteenpäin.

Dibsatkaa nyt joku tää äkkiä netissäkin ettei foorumipyöräilijät jää makustelee mahdollisuuksiaan. On se kyllä miellyttävän tasapainoinen, sekä runkosetti että koko buildi. Katurata on ikuinen

Eri hieno buildi! Mut sun etukiekko on takaperin. Pieni kauneusvirhe vain, laita vaikka samalla ku dishaat takakiekon.

Kiitosta! Mutta saateri, niinhän se taitaa olla. Mietin pitkään, että pitääkö teksti olla luettavissa itse, vaiko viholliseen päin. Mutta pitää ehkä kääntää joku päivä. Ja takakiekko on siis hädin tuskin silmällä havaittavasti sivussa, en jaksa enää säätää vaan kovaa ajoa. Kiristely- ja rihtaushommat vei sen verran aikaa, että nyt antaa olla :smiley: Ekat dibsit on muuten tehtykin jo tosielämässä, vaikka en usko että oon tästä luopumassa kovinkaan äkkiä.

1 Like

fixed / 47x18
jaru / 2 kpl
siistii / noloo

Viikonloppuna luottokorttirandolle, pyyhkäsin jykevämmät kiekot alle ja jarrut kiinni. Tuntuu rienaukselta.

5 Likes