P: perse edellä puuhun

Munarkki - 8:24, 30.4.2015 » Ihanrunko tuo runko. Mutta kun tää sun eepillinen kikkailu jakautui niin moneen eri topsuun niin voitko tänään simapäissäs kirjoittaa kronologisesti etenevän referaatin kaikesta kommeltamisesta tuonne alkupostaukseen? Pyytäisin kauniisti.
kun niin nätisti pyysit ja satunpa tässä simapäissäni olemaan niin avataanhan vähän tätä kuviota.

Elikkäs. Piti saada runko. Pitkään pähkäilin ja päihdyin ja lopulta päädyin tähän Goldsprint Ronin:iin syistä a) musta b) halpa. Tai sitte toisinpäin. Mielessä oli monia muitakin, mutta saatavuus - joka lopulta koituikin näennäiseksi, oli myös yksi kriteereistä. Jotain piti saada.

Iloisena siitä, että olin lopulta saanut päätettyä minkä rungon hankin jätin tilauksen sisään ja noin viikkoa myöhemmin iso pahvilaatikko saapuikin kuriirin toimittamana työpaikalleni.

Avattuani laatikon siellä ei sitten ollutkaan mustaa runkoa vaan gunmetal gray.

Simapäissäni ja vittuuntuneena etsiskelin jotain toista vaihtoehtoa rungoksi, vaikka olinhan jo pitkän pohdinnan jälkeen tähän päätynyt. Eräänä kauniina kosteana perjantaina laitoinkin sitten tilauksen dodicille vetämään L-kokoisesta vigorellista ja kuten kunnon internet_kansalainen rupesin spekuloimaan foorumilla koko yms. vähäpätöisiä asioita vasta tilauksen tehtyäni. L oli kuitenkin tietäjien mukaan liian pieni, ja peruinkin tilauksen siitä ja pistin uuden tilauksen XL-kokoisesta. Tässä vaiheessa ilmankosteus alkoi lähennellä jo suhteellisen korkeita lukemia ja tilasinkin vahingossa kolme kappaletta.

Noh, peruin sitten kaksi ja odottelin viikon jonkinlaista vahvistusta tilaukseen italian ihmisiltä välissä saatavuutta tiedustellen. Koskaan sitä vastausta saatavuudesta ei kuitenkaan kuulunut ja pistinkin lopulta taas sähköpostia, että perutaan koko homma.

Siinä vaiheessa kevät ei ollut vielä kovin pitkällä ja pistelinkin mailia Alexille, että nyt tuli väärä väri ja suht nopea vastaus mailiini kertoi uuden - oikean värisen rungon lähteneen varastolta.

Uusi, kauniin musta runko saapuikin muutamien päivien päästä ja innoissani haalin loput komponentit joista osaa en vielä ollut päättänyt.

Kasasin kiekot ja hain keskiön pelagolta innoissani - olinhan saamassa viimeinkin projektin kasaan ja ajamaan pyörällä. Tuska olikin valtaisa kun valokuvia puolivalmiista kasauksesta katsellessani huomasin, että vaakaputkihan on aivan käyrä.

Muutaman päivän vittuuntumisen jälkeen pistin taas Alexille mailia, että nyt on oikea väri mutta käyrä ja hän lupasi lähettää kolmannen rungon, kunhan saisin kaksi edellistä lähetettyä takaisin.

Long story short: En ikinä saanut aikaseksi lähetettyä runkoja takas ja päätinkin pitää ton harmaan. Musta odottelee laatikossaan sitä, että saan tilattua noudon UPSilta.


Toisaalla joku valitteli, että yv.netissä on kovin vähän projekteja, ja koska itse pidän projulankojen seuraamisesta - niin tuotetaan nyt välillä vähän sisältöäkin. Laatu on mitä on, mutta koitetaan korvata sitä määrällä.

Elikkäs pakko saada projekti. Kiima on jo siinä pisteessä, että lähestulkoon kaikki osaset on päätetty paitsi runko josta nokkelimmat varmaan otsikonkin päättelivät juontavan.

Ostoilmoni onkin jo joitakin tarjouksia poikinut pm-boxiini, mutta vielä en ole riemunkiljahdusten saattelemana setelitukkoa heilutellen luukutingpaikoille munaravannut.

Pari vaihtoehtoa on olemassa myös kaupan hyllyillä, mutta alotetaan vaikka siitä, mitä oon ajatellut hommata/hommannut nyt alkuun. Suurin osa osista valittu järjestyksessä seuraavin perustein: ulkonäkö, toimivuus, saatavuus.

http://www.chariandconyc.com/images/products/detail/845A1303.jpg
http://hplusson.com/sites/default/files/styles/product_full/public/archetype.jpg
https://fairwheelbikes.com/assets/images/chrisking_nothreadset_1_1_25_headset_black_sottovoce_jpg/chrisking_nothreadset_1_1_25_headset_black_sottovoce.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41l1MvtQ8LL.jpg

http://images.evanscycles.com/product_image/image/9b2/77d/4a1/27103/product_page/campagnolo-record-carbon-250mm-seat-post-272mm.jpg
http://www.wekeepyoucycling.com/en/images/Product/medium/84.jpg

No joo. Aika paska proju kun ei oo mitään aarteenmetsästystä tolppaa lukuunottamatta, mutta katotaa ny sit. Jotain katuisaa ja rataisaa tästä varmaan tulee.

Tarkotus olis kasata pitkäaikanen käyttöfillari ja osavalintojen pitäis ainakin mun käsittääkseni jossain määrin myös tätä tavoitetta tukea.

hyvä startti, godspeed rungon metsästykseen

Otsikolle!Iso tuokkonen.

Näin teen sen itse myös.

ainii, ja…

http://www.kongabicycles.com/Logot/konga_bicycles_black.png

UUUUUH, kovaa!

support

toisaalta näkisin herramme luciferin vuonna 2015 lisää värejä polkupörissä koska sodoma & gomorra

Värit harkinnassa. Kingi ja Phil ei vaan taida tehdä ihan täysin samaa sävyä anodisointia ellen ole väärin ymmärtänyt. Muuten ne olsi voinu laittaa jollain kivalla tehostevärillä…

toinen mustana, toinen väridetskuna.

Oon kuullu että filled braze ja candylakka ois aika siisti yhdistelmä.

En kyl kerrokaan, kun haluun itte tehdä tän, tulee niin komeeta jälkeä.

vois olla kowa mut ihan niin syvällä savossa ei tällä kertaa olla…

Itse kannatan herkkyyttä ja yksinkertaisuutta pohjamaalin ja decaalien valinnassa.


Tämä väriyhdistelmä vääristyneine todellisine sävyineen oli yhtenä oman maaliduunin innoittajana. Ja yks uni minkä näin… Tutkaile ittees. Mee syvälle.

Intuitio.

Johdatus.

6061 on väärä materiaali voimansiirtoon. Teräs tai 7075.

niq - 22:57, 19.2.2015 » ainii, ja.. http://www.kongabicycles.com/Logot/konga_bicycles_black.png
No nyt!!

mustat matalat Philit tosta ei napaset parane! Tai ehkä campy recordit, mutta säälihän sellasia ois sorvata kadulla

167.5mm mustat seiskafemmat haettu pelagolta. Mites noi keskiöasiat? Campa centaur, 75 vai phil?

e. Millä logot veke ilman damagea pintakäsittelylle? Kävin myös lbs:ssä ihmettelemässä spessun penkkejä. Vaikuttivat ihan päteviltä ja ilmeisesti myös ahteriteknisesti aivan hyviä palstan kokemusten perusteella. Kiskoja väitti myyjä ihan normaaleiksi, mutta eikö noissa joku jinx ollu? Wahva vaihtoehto sälärälle anywho.

Philille peukut

Osta Freeflown Suntour.
Link

Vaikuttaa hyvältä muuten. Peeämmäsin. Kiitti vinkistä.

ja sit meni tolppasuunnitelmatki uusiks kun Konsta american classicin myyntiin laitto.

kehiäkin oon ruvennu vähän epäröimään kun pieni keventely vois houkuttaa… onks mitää kivoja mustia kevyitä muitaku xr200 ja alpha 340? jarrupintoja ei kyl tarttis olla mut mvsta kannu tietty aina ihan toimiva ratkasu.

5e kiinakuituriseri pääsee kokeiluun kanssa kun sellanen tuolta tarttui muiden kauppojen ohessa mukaan.

niq - 18:01, 22.2.2015 » alpha 340? jarrupintoja ei kyl tarttis olla mut mvsta kannu tietty aina ihan toimiva ratkasu.
Mun [Alpha 340set](http://www.bike24.com/p236215.html) tuli mustatuilla jarrupinnoilla, vaikka kuva näyttää muuta. Eipä tarvinnu kilikolitella.