P: pappa-fit hybridi

Tämmönen työn alla.

Runko on uus vaikka ei kyllä enää taida siltä näyttää. Poistelin yököttävät graffat ja dremelöin ja viilailin turhia ulokkeita poijes. Painaa nyt 1795g.
Hiilarihaarukka myös uus. Siitäki poistin graffat ja hioin (huonosti) mataks. Kaulaputken pätkäsyn jälkeen painoo jäi 670g.
Integroitu ohjainlaakeri on sekasotku, kasattu laareista löytyneistä hilppeistä. Painaapi 59g.

Meinaan laittaa vaihteitaki (XTR ja 10 kpl). Noin 45mm renkaat tähän pitäis mahtuu pyörimään mutta laitan varmaa vähä kapiammat.

Onks tää joku insera?

No ei ny iha sentää. Cyclocross-runkoha toi on, suht nätisti viimeistelty oikeestaan. Niitä Rossanon konkurssipesän jäljiltä pyörimään jääneitä. Haarukka myös.

Maalin ja graffojen poistotekniikka kiinnostaa.
Minkälaista maalia meinasit laittaa, vai jääkö paljaaksi?

Maalauslangasta:

Konsta - 18:28, 6.4.2019 » Onks jengil kokemusta arvioida että jos laittais tämmöisen kiinni porakoneeseen niin lähtisköhä lakka ja lakan alla olevat decalssit alumiinirungosta vek. https://static1.motonet.fi/img/7/781699/500/781699.jpg Vai pitääkö olla joku miljardi kierrosta minuutissa että tepsii.
Konsta - 11:52, 27.4.2019 » Ostin Bauhausista tämmösen ja kävin rungon kimppuun. Lakka lähtee ja sen alla olevat graffat mutta myös alumiini naarmuuntuu. Se ei tällä kertaa mua haittaa mutta olis saattanu haitata jossain toisessa tapauksessa. Joka tapauksessa paskaa hommaa, hiki valuu ja vituttaa.
Konsta - 14:32, 27.4.2019 » Toi oli nii perseestä että lopulta mä turvauduin perinteiseen eli askarteluveitsellä (katkoterä-) skrabailuun. Paljo helpompaa ja kivempaa.
Mistään hienostuneesta tekniikasta ei siis todellakaan voida puhua. Jälki on nyt iha kamala koska kävin läpi siis vaan ne kohdat joissa oli graffoja. Vähän paljasta alumiinia, kamalia naarmuja lakassa ja alumiinissa. Ja lakka siis suurimmaks osaks vielä jäljellä. Mutta siis jätän ton iha tommoseks koska tykkään jäljestä jostaki syystä. Ja lisäks haluun semmosen pyörän jonka kanssa ei tuu oloo että pintaa tarttis varoo.

Rumankaunis, sano! (Joskin kyl enemmän vaan ruma.)

Huutaa Supertypea ja Zoncolania!

Oleks iha böbi.

Onko tämä niitä kolmesti ohennettuja ? Mikä koko ? Vähän samanlainen kiinnostelisi, mutta en ole aiemmin saanut painoa selville.

Koko on todella epämääränen, aika iso toi on. Mutta muistelen mitanneeni joskus jotain 56—57cm vaakaan. Täytyy tarkistaa.

Konsta - 8:17, 29.4.2019 » Oleks iha böbi.
En, mä vaan ”tiedän” mikä toimii.

Hihi

Kaverillani taitaa olla noita runkoja ehkä… Hmmm. Satoja. Konstan kanssa samaa mieltä viimeistelystä. Varmasti aivan hyviä runkoja ovat.

Tosi hieno!

Ahhhh wishbonea. Hyvä topy ja kiinnostava proju

Runkoon vois teipata parit vatupassit.

:wink:

Ihme väkeä kun ei mikään kelpaa!

No mutta on tää projektiki vähä edennyt. Tosin hyvin pienin askelin ja väärästä päästä. Mutta kumminkin.



Syntymässä siis runkoon integroitavia valoja. Työkaluina pikkuinen saha ja puukko. Oon hyvin ylpeä ittestäni.

Väkersin lisääki.

8mm reikä, tää tulee etuhaarukkaan.

Ja lisää pikkuedistystä. Hankalaa ku kaikki tavarat ja työkalut on siroteltu eri puolille kaupunkii.

Enivei iibein halvin tai no joku tokahalvin BSA 30mm laakeri kiinni.

Hiton hyvä vinkki muute jostain jääny päähän että muovipussia pari kolme neljä kerrosta työkalun ja kupin väliin nii istuu tiukemmin eikä tuu nii paljoo naarmuja.

Tsönk kiinni meni. Keskiömuhvii ei sit todellakaan oo feissattu.


Keskiö 57g sisältäen 2,5mm speisserit molemmille puolille sekä tiivisteet (ei kuvassa).