P: Paitakuvituskisa

Katselin Instan puolella kun Ollimayne rappas natsitarraa irti ja päätin kokeilla kepillä jäätä uuden paitaprojektin muodossa. Eli:

Haluan tehdä natsien dissaamisesta coolia. Tarvin paitakuvituksen, jossa hakaristi pistetään paskaksi u-lukolla hengessä gegen nazis + u-lock justice.

Maksan oikeudesta parhaaksi katsomani kuvituksen käyttöön 100€.

Tekniset vaatimukset:
Kuvituksen painaminen täytyy onnistua yksivärisenä mustalle pohjalle, mutta jos haluat lisäksi värittää sen, voin tarroissa käyttää ziljoonaa väriä ja glitteriä. Voin itse digitoida tarpeeksi ison ja tarkan originaalin.

Sisältövaatimukset:
Sain jo muutaman ehdotuksen ja tahdon korostaa, että en halua kuvitusta, jossa lukko pistää hakaristin paskaksi vaan kuvituksen jossa jonkun käsi pitelee sitä lukkoa. Lisäksi imho ainoa oikea u-lukko on krypton mini-u. Ja graffan täytyy olla sellanen, että kun se roikkuu Iiron harteilla, siltä kysytään, mistä se sai sen.

Eli tämmönen piirustuskilpailu. Jos tiedät jonkun riutuvan ja nerokkaan taiteilijan niin tässä helpot vessapaperirahat tähän coronalamaan. Kisa loppuu kun hyvä kuvitus löytyy, laitetaan äänestys tänne jos tulee useita.

Yhteys pm tai instan puolella dm.

Happo-orgiat mayne, mutta siis hyvä idea! Tee samalla tarroja samalla kuvituksella, joita voi laittaa natsitarran päälle?

Noniin, tälle fool kipport.

Ite kun en oo kummonenkaan tarinan tuottaja mutta esim. Eetun itsensä stoori presenssi 5/5 ja kaikki missä rapsutellaan natsitarroja / kissoja.

Mietinki vähän aikaa oliko se Olli vai Mikko, kiitos ku korjasitte.

Juddan inputtia odotellessa…

Eiks niq:lla ollu joku dissain melkein valmiina

Okw - 8:36, 27.3.2020 » Juddan inputtia odotellessa...
Täähän se ois.

Toivon että se hakaristi joka pannaan paskaksi voittajatyössä on jonkun vihollisen naamatatska. Good night vihollisen naama

mun mielestä Aseistakieltäytyjäliitto tekee hyvää duunia ja on onnistunut aina hyvin graafisessa ilmaisussaan, et josko sieltä suunnalta baittia (kädet, jotka katkaisevat nazimerkin) tai jopa yhteistyötä; susipaidat on mun ehdottomat lempparit “stop war, not people” tarrojen ohella… muistuttaisin, että väkivalta, tuppaa synnyttämään lisää väkivaltaa, joten onko “vihollisen naaman u-lukolla murskaaminen” se oikea lähestymistapa, ni mielestäni ei…

https://pbs.twimg.com/media/CV8jRtlWoAADoiI?format=jpg&name=900x900

^ no toi on kyl hyvä 5/5

Aseistakieltäytyjäliitolta tulee aina hienoja tarroja postissa

U-lukolla koronavirusta naamaan olisi ajankohtainen viesti “fuck babylon” -aatteelle.

https://live.staticflickr.com/65535/49703580211_75f251547c_c.jpg
Tähän vielä se hakaristi.

U-lukkonatsit?

no katsotaan miten ehtisi kokeilemaan.

Itse diggailen tosi kovasti tuota perinteistä ja hyvin pelkistettyä, mutta jos kokeilisin itse tulla jollain ihan eri kulmalla.

karzan - 9:32, 27.3.2020 » mun mielestä Aseistakieltäytyjäliitto tekee hyvää duunia ja on onnistunut aina hyvin graafisessa ilmaisussaan, et josko sieltä suunnalta baittia (kädet, jotka katkaisevat nazimerkin) tai jopa yhteistyötä; susipaidat on mun ehdottomat lempparit "stop war, not people" tarrojen ohella... muistuttaisin, että väkivalta, tuppaa synnyttämään lisää väkivaltaa, joten onko "vihollisen naaman u-lukolla murskaaminen" se oikea lähestymistapa, ni mielestäni ei...
no onneks tässä ei murskata kenenkään naamaa vaan myrkylliseen aatteen ikoni, toisella vielä kovemmalla ikonilla
kolkka - 8:53, 27.3.2020 » Toivon että se hakaristi joka pannaan paskaksi voittajatyössä on jonkun vihollisen naamatatska. Good night vihollisen naama
juu lähinnä tähän tällaiseen väkivallan lietsontaan tartuin, että ois mielestäni syytä välttää, tai ei olla sen parempia :)
manuelkala - 8:51, 27.3.2020 » Eiks niq:lla ollu joku dissain melkein valmiina
niq - 15:08, 24.3.2020 » https://i.imgur.com/k5Gt4Me.jpg Montas laitetaan
niq - 15:19, 24.3.2020 » https://i.imgur.com/AO01zpI.jpg Jokanen saa lyödä miten tahtoo. Tehdäänkö vielä abus, onguard ja muut eri merkkiset ja koot niin on kaikille sopiva?