P: Ogre

tehääs tälle oma topici, edeltävät käänteet täällä. Kiitos @kappa kun luovuit tästä.

Aika sama meno edelleen, mutta nyt vähän paremmassa päivänvalossa!
Osia vaihdettu mieltymysten mukaan, mutta mitä sitä hyvää rikkomaan. Säännöllisesti haaveilen dropista, etenkin nyt viikonlopun retkellä, mut toisaalta meneehän toi noinkin.
Myös vähän häksätyshenkinen tarakkaviritys tuntui toimivan oikeastaan aika hyvin, vakaa ajaa vauhdissa ilman käsiäkin vaikka kamat vähän vapaamuotoisesti tuossa läjättynä.

Aivan bestii. ja kyllä, muki on just siellä missä pitää, pitäs tosin vaihtaa titaaniseen.
Välillä mietin että M-kokoinen ois joltain kannalta varmaan parempi mut menee tää hyvin näinkin.

Seuraavana ohjelmassa on vielä retkikelpoisuuden optimointia ehkä rengasvalintojen osalta. Myös 650b-maailma kiinnostaisi. Ja Caratiisille tukeva aisa. Pieniä juttuja…

15 Likes

Uuh & Jeah!
Hyvännäköst.
Ja tosissaan, se titskumuki kannattaapi kyl hommailla ihan ensitilassa. Kauhoo nimittäin ihan next level tehokkaammin ravat renkaasta, kuin nuo karvalakkikansan rosteriset…

repsils kopsils

Oikke hyvä. Lisäisin tosin vielä retkituolin tohon johonkin, kyl se mahtuu.

Hauskasti flipattu tuo Pelagon pikkupala hah

Kunnon monsterin näköne ja lokaritkii paikalllaan! Kuraisena ajelu vapaaehtoisesti on mielestäni jonkin sortin elintasosairaus tai joku muu mielenhäiriö

kehitysehdotuksena laittasin etuvaihtajan,etulokariin pienen kuraläpän ja sitten heivaisin ton pelago tartsin johonkin toiseen pyörään ja laittasin ultra romanttisen carradice laukun kiinni tankoo ja noi kaikki pikku pussukat sinne. Hirveen ruma tollanen rojukasa :smiley: mut rockaaha sitä retkellä tolleenki ei siinä, lähtö on tärkein eikä varustus!

Hyvä pyörä ja hyviä ehdotuksia kyllä tässä näin:

Paitsi et etulokarissaki kuraläppä vois olla mallia : iso

no hei otin kuvan just ku tulin kotiin reissulta! mut joo pitäs pestä… kehitysehdotukset on hyvii, tosin mun mielest toi tarakka toimii, suoraviivaista menoa.

ja mihin carradicen tankolaukkuun muka mahtuu ees mitään?

Ultraromanttisesti stongaan kii nii massiivinen satulalaukku ku löytyy!

siis takalaukku eteen vaaan. esim super C. Sulla on kyl senverta lähellä rengasta tanko et joku mini supporteerinki sinne varmaa tarvitais

nii ja toi kurakommentti oli siis vaan lokasuojien kannattamista yleensä! en yhtään torunut kuraista pyörää vaan päinvastoin ihailin tätä yksinkertaisen teknologian malliesimerkkiä jota olet hyödyntänyt pyörässä toisin kuin monet muut!

aah aivan, heti olin puolustuskannalla… mut joo, läppä on hyvä idis ja myönnetään kyllä että lokareista kiitos @kappa että ne tähän on laittanut mulle jo valmiiksi.

mut joo, pitää tota tankolaukkuasiaa vähän miettiä. nyt kun kamaa oli aika paljon niin toi tuntui kätevältä ja tukevalta, mut voihan se olla, että kun hommaan tulee rutiinia ja etenkin nyt kesämmällä kamat kevenee niin joku tollanen laukku vois toimia.

Eri kuvakulmasta noi romut kuitenki näytti tältä… niin mietin et alkaako tangolaukun tilavuus ahdistaa.

3 Likes