P: nopee pyörö


Mukava pyörä gravel ja maantie ajeluun

entäs greivel

No juu. Ruskeat pyörät oli loppu joten hankin mustan pyörän.

lässähti :smiley:

Mukavaa!

noniin millon gravel-lenkille

Vituiks män

Petyin
Pahasti
:frowning:

:smiley: härkästä

Kona gang

Haiskahtaa Konahdukselta. Mutta varmasti nopea ajoneuvo siinä ja tmarin tuntien tämäkin on vain vaihe.

https://www.xxl.fi/scott-metrix-speed-disc-20-unisex-hybridipyora-harmaa/p/1170844_1_style

tmar - 17:35, 17.3.2020 » https://i.imgur.com/kG8JY31.png
tmar - 21:24, 24.4.2020 » https://i.imgur.com/oHW7yXW.jpg
Havainnekuva ei kyllä nyt vastannut lopputulosta kovinkaan tarkasti.

Rawland Nordavinden on salee nopeampi ku Kona.

Joo. Kaikki lähti siitä, että nyt keväällä piti olla pyöräilytapahtuma johon olisi ollut mukava osallistua (peruttu). Brittiläisellä touring bike specialist firmalla oli pari vuotta vanha uusi CC myynnissä n. 1050 €:lla posteineen, joka oli tavallista, uutta pyörää etsivälle aika hyvä diili, vaikka siihen olisi pitänyt mm. tubeless kehät ja tanko vaihtaa. Laitoin tilauksen ineen, mutta kyseessä oli saldovirhe (tilaus peruttu).

Konaa tarjottiin fillaritorilla. Aika paljon laittamista mm. kaikki laakerit ml. kiekot, takavaihtaja, kammet vaihoin jo semi epäilyttäviin forcen kuitusiin. Luulen että tästä saa muutaman satasen lisäpanostuksella kovan muskeli-greivelpyörän. 40 mm kumit mahtuu eteen ja taakse.

Rawland on ihana pyörä jos ajaa suoraan, mutta etupään geometria luo rajoitteita shreddaukseen ja keskiö ui ihan sika matalalla.

Ajelin pari vuotta tuommoisella Private Jakella. Oikein mainio kokonaisuus. Ottaa 43mm Gravelking SK:a vielä ihan kohtuullisilla clearenseilla. Kiekot on aika paskat ja painaa tonnin, joten ne upgreidasin ekan talven jälkeen. Samoin alkuperäinen PF-keskiö oli entinen about 2000 sorakilometrin jäljiltä, mutta muuten ei mitään moittimista.

paljo parempi tollanen kunnon veto greivel sport rider ku joku kallis paska velho hattu kivireki

tätä videoo tulee paljon katottuu töissä ja salaa oon haaveillu tästä koska tästä sais nätin sscx biken…

Joo vaihdoin ohjainlaakerin ja elvytin takavaihtajan ja laitoin oikean mittasen ketjun. Nyt on ainoat “viat” semmoset että takakiekko klappaa ja keskiö on vähän rouhee. Kävin ajamassa jonkun 100 km, tuli perse kipeeks. On aika jäykkä. Välit 42x11-34 tuntuu ihan hyvältä ainakin kevyelle pyörälle jos menee Immersbyn mäet putkelta.

Ostin tähän Gravel King SK 700x43 mm tanwall kumit. Tangon vois vaihtaa johonkin vähemmän droppaavaan kun tossa on joku 13 senttiä droppia enkä oikein taivu sinne ja kompakti mutka on jotenkin hankala mulle.

Ai niin otin myös novatec teipit pois kiekoista

kai perse on kipee jos ajat tolla 127 sl8 penkillä :smiley:
laita ohjaamoon ritcheytä, hmu jos kaipaat stemmiä

tmar - 13:25, 5.5.2020 » Tangon vois vaihtaa johonkin vähemmän droppaavaan kun tossa on joku 13 senttiä droppia enkä oikein taivu sinne ja kompakti mutka on jotenkin hankala mulle.
Koetappa nostaa stemmiä pari senttiä :)

T: nimim. capt. obv.