P: Mertentakaisten kulttipajojen perintö

hei vaan hei. tämmönen raato tuli hommattua tuossa muutama kuukausi sitten. eilen tuli indy fabin kirjanpitäjän lähettämä siirtokuvapaketti (valko-oranssi). lähtölaukaus tuskailulle on ammuttu.

päällimmäisenä on nyt mielessä kestääkö ohuen ohut 853 lontoon talven pelkällä clearcoatilla vai pitääkö pulveroida? kuten kuvasta ehkä näkyy, satulaputki on vaihdettu ja jotain pitäisi tehdä. just nyt instagramista tultua tuntuu että pulveroin liilaksi.

uuden haarukan tarvisi myös kun kuvan easton-pahaseen ei mahdu 28:a leveämpi. takakolmioon menee sentään 32:set. se haarukkakin olisi ehkä hyvä olla ennen liilaksi laittamista. ajamaan pääsee siis: ei koskaan.

suunnitelmista muuten sen verran, että lähes kaikki loput osat löytyy joko tällä hetkellä ajossa olevasta panasonicista tai laatikosta. ketju taitaa puuttua. kiekoiksi tulossa uskolliset tune/kinlinit, 32x11-34 takatukkavoimansiirto ja ohjaamoon nittoa ja simworksia. ehkä ei paljasteta tässä vaiheessa enempää.

18 Likes

Pidän siitä mihin tämä on menossa, mutta herramunjee, miten korkeella ton pullotelineen paikka on.

Onko se mikään lupi raaseri, josei siinä ole lokareita?

deleuzelainen suhtautumiseni rengastilaan ei oikein salli lokareita, vaikka varmasti tässä mallissa ihan passelit olisivatkin.

katsotaan niitä ehkä sitten joskus jos hairahdan 32:sia kapeampiin. tällä hetkellä aika janiheino-pilled.

1 Like

päiviä. haarukka on nyt hankittu ja runkosetti maalarilla. decalit ei natsannu tällä kaverilla eli pitänee kääntyä vielä märän maalin spesialistin puoleen kun pulveri on pinnassa. perinteinen kustannuksien jatkuvan kasvun pelko: vahvistuu.

maaliksi valikoutui alkuperäistä haavetta hieman tummempi purppura hienoisella karkkitehosteella.

condorilta löytyi painavahko (950g katkaisemattomana), mutta indy fabin tehdashaarukkaa melkein täysin vastaava tange infinity -malli. ominaisuutena reiät sekä lowrider-tartsille että lokareille. voi sitten päästellä huoletta montuista road runner jumbo jammer täynnä lidlin raejuustoa.


2 Likes

runkosetti on nyt kotiutettu maalareilta ja jälki on yllättävän hyvä, ruostesuojaksi jopa rikollisen hyvä. en ehtinyt vielä kunnolla jahtaamaan aurinkoa, mutta ohessa pieni kiusoittelu.

märkämaalari päivitteli dekaalien haperuutta. oli taistellut tarrat kiinni lämpöpuhaltimen kanssa. keskuslämmityksestä ei toki legendaarisella vazguezin veljesten verstaalla ole kuultu.

tästä on hyvä jatkaa jne.

20 Likes

Lit af

2 Likes

vihdoin edistystä tämän kanssa. lievien vastoinkäymisten ja säädön kautta ensimmäiseen kasaukseen. crown race piti vaihtaa lituskaisempaan kun headsetin mukana tullut jätti aika ison raon alalaakerin ja kruunun väliin. rakoa edelleen vähän mutta menettelee käyttöpyörässä.

ensimmäinen freehub-kokelas ei myöskään sopinut, koska tune suurensi aikoinaan akselin paksuutta 15mm:stä 17mm:iin mag 180:stä mag 170:een siirtyessä. pyörässä mag 180 ja osalaatikon freehub oli 17mm:n reiällä. paikalliselta maantiekuskilta onneksi löytyi vanhempi malli. vaihtaminen ei mainittavasti parantunut campan kasetista hg800:een siirtyessä eli jatkan kevytmielistä campan freehubillisten napojen kirjanmerkittämistä ebayssa.

laitoin ensin osalaatikossa olleen, pitkähkön kcnc:n tolpan kiinni, mutta kiinniruostuminen rupesi kuumottamaan ja ostin kuvissa näkyvän lyhytvartisen exoticin kuitutolpan. setbackia ehkä kuitenkin liikaa joten etsinnät jatkunee. tai sit vois vaan sahata sen kcnc:n.

satulaputken klemmari on väliaikainen. salsa liplock vanhalla logolla dibsattu mutta ei vielä haettu. stemmi saattaa myös vaihtua vielä. ei vaan tohdi ostaa mitään extraliteä vielä kun ohjaamoon ei ole tarpeeksi tuntumaa. titaaniset pullotelineiden pultit myös vielä postissa.

ostin tosiaan lähinnä pyörien kuvaamista varten järkkäriini uuden kiinteäpolttovälisen lasin. kuvissa on varmasti teknisesti vielä parantamisen varaa. palautteenanto sallittua/toivottua. ensi kerralla aikaisemmin päivällä ja vähemmän darrassa auringonsäteitä jahtaamaan.






14 Likes

Rungon väri on hukea ja värikoodaus mielestäni tosi onnistunut. Kamerakaman speksaaminen pyöräkuvausta varten on parasta. <3

2 Likes

Niin hienot värit aiaiai :heart:

1 Like

sellainen hauska sattumus titaanisia pullotelineen pultteja ostaessa, että 18-milliset ei kiertynyt kiinni asti alaputken rei’issä. ihmettelin että mikä siellä kahnaa ja puhelimen taskulampulla reikää tarkemmin katsoessa paljastui ettei se ole ns. läpireikä ollenkaan, vaan umpinainen ‘amme’ jonka pohja ulottuu vain n. 12mm putken sisään.

18-milliset stemmiin ja uusien 10mm-pituisten kaupoille. minkä pituisia pultteja muut käyttää? onko näissä joku standardimitta?

Mikäs tanko tuossa on?

simworks fun 3 bar, 680mm alumiiniversio.

Harvemmin tullut vastaan umpinaisia paikkoja, mutta mun M5-valikoimassa tyypilliset pituudet on 12 mm, 16 mm ja 20 mm.

1 Like







lisää kuvia. oikean kokoiset pultit tuli ja telineet meni kiinni. eikä tarvi edes pitää pulloa tuossa jonkun aikaisemmin nauramassa pystyputken telineessä kun alaputkessa on tuplat. no ehkä kesäisellä brevetillä.

tankolaukku vaihtui runkolaukkuun ja ohjaus kiittää. harmi ettei duuniläppäri mahdu kyytiin. burritot kulki tosin mallikkaasti sunnuntaina. seuraavaks sitten varmaan tubus taran virittelyä…

7 Likes

huhhuh, kunnon kunnoa

millanen tatsi tossa duplexkahvassa?

Oury + tankoteippi = vibes killed.

1 Like

yllättävän hyvä, ainakin toistaiseksi.

jännitti aluksi että taka ja etu vetää eri tahtiin ja jompikumpi puoli aina heikompi. ei ole onneksi ilmennyt vielä kyseistä ongelmaa ja sadekilsojakin on alla. kool stop salmonit padeina.

tätä en itse asiassa edes ole tullut hirveästi ajatelleeksi. tankoteippi laitettiin alun perin toiseen pyörään ja en tohtinut sitä tähän asentaessa poistaa.

mitkä gripit itse laittaisit kys. teipin kanssa?

mustat

2 Likes

Jos estetiikka edellä menisin, niin ottaisin ton teipin veks mut jos tolta otteelta kerran ajaa, niin sittenhän se on tarpeellinen. Function > form mielestäni. Gripeiksi laittaisin mitkä tahansa mustat tasapaksut lukkogripit.

1 Like