P: Maarinsillan vahingonteko

Niinhän siinä viime kesänä sit kävi että halpaa palpaa tuli taloon, mutta kaikennäkösten kiiruksien takia se jäi häkkikellariin arvoa kerryttämään. Sillosesta duunipaikasta tosin jäi käteen pala 35x6 teräspalkkia josta alunperin ajattelin väsäillä kiinni pultattavat trak fork endsit.

Tarkemmin ajateltuna vaikuttaa ehkä vähän huonolta idealta kun tuo jäljellä oleva osa droppia on aika kapeahko niin tokkopa kannattaa alkaa siihen reikiä porailemaan. Lisäks vaakadropeissahan ois hyvä olla myös snadisti säätövaraa eikä tuo levy mitenkään tajuttoman isoa ole. Mielessä kävi tehdä korjaus kuin mihinkin Urveloon, mutta kattoo nyt jos vielä keksis jonkun ruman ja huonon purkkapatentin ennen kun alkaa ihan rahaa laittamaan.

Käppäset osat ja nätit pikku 650b kiekot ujoilla slickeillä löytyy jo, mutta ohjainlaakerin, tolpan ja pannan suhteen pitänee konsultoida kaukoidän kauppiaita.

ok

parempi hitsata uudet dropit

da3bal - 14:10, 13.1.2017 » parempi hitsata uudet dropit
tää, varmoista ratkaisuista helpoin ja halvin.

teräslatoissa on sit aika radikaalisti eroa(S355, S235,…). varsinkin tuollaisessa ideassa että yhdestä pikku kulmasta kiinni runkoon ja kiekko teräslattaan kiinni.