P: Kona Lava Dome 1996

Satulaputken kunnosta ei sen suurempaa havaintoa, kun runko ei vielä käsissä. Mutta ilmeisesti teknisesti käyttökunnossa eli ei varmaankaan probleemia tiedossa.

https://i.imgur.com/aMq4nmQ.jpg parillakympillä kasa roipetta, jos tosta sais vaikka jarrut tähän. Kivan näköset gunmetal Stx jarruloiset.

Helvetin hyvät kahvat! En tiedä miten toimii cantileverien kanssa, kun ovat v-jarrukahvat.

Sehän noissa on just hyvää, että voi säätää molempiin sopivaksi!

Noissa jarruissa oli jotenkin spesiaalit jouset, ja mun jarruista puuttu yks neljästä ja jouduin virittämään jostain muusta epäsopivan, mutta toimivat kyllä. Eli jos tarviit varaosia niin pm.

thanks^^ Noissa omissani ainakin neljä näyttää olevan, katotaan kun saadaan asennettua. Rose tekis myös pikkujekun, ei ollutkaan varastossa skinwallia tabletobbia, vaikka tilausvahvistuksenikin niin sanoi ja myös koko tilausvahvistus kadonnut sähköpostista kokonaan.


En tiiä oikein mitä ton ohjainlaakerin kanssa tekis, koska tohon jää jäätävä gäppi vaikka kasattu oikein. Tossa pitäs olla jonkunsorttinen pölysuoja ton kiristettävän yläosamötikän ja yläkupin väliin. Jos ton kiristettävän yläosan sahais tosta ylimmän hahlon kohdalta poikki ja kasais muuten normi 1 1/8" laakerilla. Toisaalta vaikuttaa niin erikoismies osalta, että raaskiiko sitä sahata.


Myös full send ja levyjarrut kiinnostaa Riku S:n Scottin innoittamana.

Juuri tuo ohjainlaakeri ei ole tuttu, enkä tosta kuvasta ihan hahmota mitä siinä tapahtuu, joten tää saattaa nyt olla tyhmä kommentti, mutta: tiesithän että kierteellisiin ohjainlaakereihin yleensä voi laittaa ja usein laitetaankin ihan samanlaisia spacereita kuin kierteettömissäkin laakereissa käytetään? Jos keulan ruotoputki on “liian pitkä”, siihen kuuluu spaceri väliin

Tai sit tässä oli kyse jostain ihan muusta

janhe - 14:03, 27.8.2019 » https://i.imgur.com/RdbBEYS.jpg
Tämä!

tässä laakeri mallina oikeassa järjestyksessä kasattuna, ja tosiaan ei ongelma oikeestaan ole se että ruotoputkea olisi liikaa. Se on ilmeisesti just eikä melkein.

Tässä kuvassa koko yläosa mikä kiristää koko setin nippuun ja sitten lukitaan tiukkaamalla ruotoputken ympärille.

Veitsen kohdalta tekisi mieli sahata toi, ja käyttää kiristetävää klämppiä pitämään normi 1 1/8" ahead-ohjainlaakeri nipussa.runko double butted ja keula triple
jarruja mallailtu. en kyl noista servowave kahvoista diggaile, täytyy jotkut siistit ja sirot jostain koittaa katella.

Kivan näköinen setti. En lähtis levyjarruhommiin koska kyllä rennotteluajossa cantitkin pysäyttää.

Recykkelistä saattais hyvinkin löytyy jotkut vähän sirommat cantikahvat ja hyvällä tuurilla jopa kiekot. Ite kyl saattaa joutuu kiillottaa eiku jaa…9/10 -pakalle ei ehkä sittenkään ainakaan 26" kiekkoja

Suosittelen vaihtamaan tuon ohjainlaakerin uuteen, kun eipä joku fsa peruslaakeri paljoa maksa. Aika nihkeä systeemi toi kartiokiristeinen ja tapana ruostua jumiin. Mikäli kuitenkin ajatuksena huoltaa säännöllisen epäsäännöllisesti ja ns. tarkkailla tilannetta ajanee tuokin asiansa.
Komea kekälekäpy kyl, tykkään näitten vanhempien konien estetiikasta. Multa löytyy jotain 9speed rompetta ylimääräsenä, jota voin tämmöiseen toimintaan lahjoittaa, jos satut Turussa asioimaan. Ainakin jotain deore tai deore LX vaihtajaa ja vipua pitäis löytyä, mutten aivan varma ole.

Perusvarma kona-aihio siinä. Pakko kysyä että onko tossa tolppa ja ohjaamo oikeella korkeudella ja pituudessa nyt? Jos on niin näyttää vähän pieneltä rungolta. Tosin konallahan näitä matalia runkoja on ja se varmasti lisää illuusiota liian pienestä raamista.

punasta kingiä sinne keulaan tai en tiiä. projekti vaikuttaa hyvältä

eiks tos oo just slämmättynä lyhyehkö stemmi? ei kai noilla seteillä runkoa pieneksi voi epäillä

Ja eikös näissä ysärimaastureissa kuulu ollakin noin perinteitä kunnioittaen reilusti s to b droppia?

ihan parasta kyllä internet bike fitting ennenku pyörä on edes kasassa :smiley: toihan seisoo tos kuvassa ihan kunnon etukenossakin vieläpä

ein0.0 - 10:16, 2.9.2019 » ihan parasta kyllä internet bike fitting ennenku pyörä on edes kasassa :D toihan seisoo tos kuvassa ihan kunnon etukenossakin vieläpä
No onko toi stemmi lyhyt vai pitkä? En minä tiedä.

Eikös tämä ole keskustelua ja pohdintaa, ei faktaa eikä lyttäämistä tms.

stemmi on aika lyhykänen kyllä, joku 90mm tms ja sekin siinä toistaseksi mallailun vuoksi. kyttyralt hyvä tips jota mankkis kans suositteli eli recykkeliin lonimaan mitä sieltä löytyis. Levyjarruhaaveilu myös jätetty nyt omaan rauhaansa, koska mukava päästä räpeltämään elämänsä ekoja canteja. Täytyy varmaan lohenpunaset koolstopin palat speksaa niin kaikki ok.

Runko on varmasti pienemmästä päästä itelle, mutta fakta on myös se että tää voi sit siirtyä vaikka lyhkäsemmän kuskin ajoon.

Posti kuljetti tälläsen yllätyspeketin. Iso kiitos lnstj!

sieltä löytyi kivojen ylläreiden ja hyvänmielen projektitoivotusten joukosta myös TODELLA härkänen stemmi. Pelottaa nukkua edes ton stemmin kanssa samassa asunnossa tbh.

Tulee luultavasti näyttämään rauhallisemmalta, kun saa jotain kiekkoa ja rengasta alleen.

Mitä kokopohdintoihin voi sanoo että joo runko on tosi snadi vaikka 58cm vaateriin. 176cm kuskiltakaan ei oo iso mitta et saattaa myös vaan näyttää hassult.