P: Kona Lava Dome 1996

Runko puhallettu, ja kovassa pähkäilyssä nyt tuleva väri (RAL). Väriehdotuksia otetaan vastaan sillä ite oon aivan fiftysixty erittäin monen värin kanssa. Ei tosin ole mitään takuita, että mitä värejä maalaamolta löytyy. Runko ja haarukka menee samalla värillä ja värin mukaan sitten jotkut Kona-tarrat viistoputkeen ainakin.

2 Likes

Lämmin keltainen.

1 Like

Tämä. Ja punaiset dekaalit.

yks keltanen pyörä (ral 1021) löytyy jo, joten toisaalta jonkinlaista vastapainoa kaipaisin. Esimerkiksi Ral 1013 voisi olla kiinnostava. Creamy, Dreamy 650B Conversion

Seuraavaks tectylit inee ja takas kasaan

4 Likes

Kehittely jatkuu

Tartsi/aisa eteen lokarille ja aisojen katkasu edest
47mm sliksit
Uus musta tolppa

9 Likes

kehittely jatkuu muissa maisemissa :ear_of_rice::sunglasses:

22 Likes

Aapinen loihtinu kyllä helmen✨ Täällä uus putkessa, odottelee jotakin haarukkaa.

4 Likes

talvinen päivitys! alakazam palvelee kivasti, yks speisseri siirtynyt stemmin päälle. ehkä vois ruotoa trimmata. joka kerta hyvä mieli kun lähtee liikenteeseen.

19 Likes

Saisko tuosta vaihdevivusta nähdä kuvaa? Itsellä vastaavassa paikassa viritelmänä mtb-vipu, kiinnostaa toisten ratkaisut. Jos siis se on tuolla jossain stemmin läheisyydessä.

toki! muistaakseni aceran vaihtaja, panta ja muut ylimääräset dremelöity pois. kiinnitys pikku kulmaraudalla waldin pulttiin. peukulla sit operoi kumpaankin suuntaan :pinched_fingers:

2 Likes

valmis veikkaamaan, että tää on ehkä ensimmäisiä waldiin integroituja vaihtajia. ite oon käyttänyt sitä etuvaihtajan kiinnistyspanta -niksiä.

1 Like

kokeilin samaa niksiä jos haluais ajaa joskus ilman koria, mut jäi ikävän vähän tilaa käsille tangossa. erilliset klämpit tuntu muutenkin vyö ja henkselit -henkiseltä ratkasulta

Ei voi muuta sanoo ku jatkakaa säätöä.

1 Like

• jämäkämpi alusta korille
• uusi keula paremmilla kiinnikkeillä
• kyytiläisen satula vaihtunut
• suspekti surlystäkki
• nyt on vipu ohjaustangossa etuvaihtajan klämpillä

noi pelagon tarakat on tosi korkeita, kauhee poraaminen ja sahailu taas oli ennenku omat laatuvaatimukset täyttyivät :clown_face:

17 Likes

kivat kiekot meni rikki ja piti downgreidata. yli kolmenkympin pakkaset oli lisäksi ilmeisesti polkimille liikaa. muita juttuja:

• takavaihtajaksi käyttämätön xtr
• venturemax xl
• sram s500 vihdoinkin
• isompi runkolaukku
• 27,0 → 27,2 tolppa
• hassutteluspacerit


9 Likes

Onks toi punainen siis tämä?

Mites toi vaihtajankorvake on pelittänyt? Se vanhahan oli aivan fubar ja en edes enää muista mistä tuo uusi oli kierrätetty. Jossain oli myös aika komea dentti, vedonpuolen chainstayssä ehkä?

Ja onks toi semmonen Biltema-poljin jonka oot ajanu halki? :grin:

Sama pyörä ja kuvista päätellen toi sun korjaus on pelittäny Aapisella hyvin! Sweeet

noni janhe tietää :face_with_hand_over_mouth: en mä ainakaan tässä mitään denttejä oo pannu merkille. polkimet tais olla sentään xlc

Jotenkuten tällanen tilanne oli joskus!