P: Klein Attitude nousee haudasta


Kyllä
, Tässä on vaihteet ja kyllä, tämä pyörä on ollut täällä ennenkin (eri omistajalta tosin) ja juuri siitä syystä ajattelinkin laitella tällaisen projektin vaihe 1 päivityksen tänne… Ja okei ei se myöskään ollut mihinkään muualle haudattuna kuin erään tämän foorumilaisen pyöräkellariin ja se oli rampautettu vaihteettomaksi jne.

alla siis saattaa olla vaihteita pelkääville sopimatonta tekstiä.

Kleini siis saanut tässä vajaan parin kuukauden aikana lähes täydellisen Campagnolon osasarjan (satulatolppa ja polkimet uupuu)… niin ja jarrukahvat jäi laittamatta kiinni koska ne olivat ihan hillittömän rumat (jää silti kaappiin siltä varalta että saan hetkellisen aivohalvauksen ja haluan tuon myydä joskus), jätin siis lunastushetkellä olleet kookat ilomielin kiinni. lisäksi nyt tuossa on alla tiogan city slickerit, että kaupungissa rullailu olisi maksimihauskaa.

Matkan varrella tuohon tuli testattua Campan perverssejä “grip shiftejä” joissa siis koko saakelin kahva kääntyy… sain ne kiinni hirmuisen taistelun jälkeen ja totesin, että campan mtb osien valmistus loppui aikoinaan varmasti vain ja ainoastaan siitä syystä, että suunnittelija suoritti itsensä eliminoinnin koska oli päästänyt sellaiset aivopierut markkinoille… eniveis… onneksi löytyi sarjaan kuuluvat perinteiset vivut.

Ostohetkellä tuossa kiinni ollut mission contol toimittaa tällä hetkellä tallilla hattutelineen virkaa sillä oikeastaan muuhun sitä ei oisi uskaltanut käyttääkään kun oli senverran dodgyt korjaushitsailut joku aikoinaan suorittanut siihen… sen tilalle löytyi onneksi briteistä lähes uudenkarhea originaali tilalle.

talven aikana olisi tarkoitus sitten ottaa jossain välissä kunnolliset puunaukset ja harkitsen erittäin vakavasti rungon entisöintimaalausta, mutta katsotaan mihin päädytään. lisäksi satula ja satulatolppa tulee varmaankin vaihdettua mikäli sopivat yksilöt tulevat jostain vastaan.

summa summarum… aivan törkeän hauska pyörä ajaa… siis just sellainen joka saa lenkiltä tullessa ajamaan pariin otteeseen kotiportin ohi ja uudestaan muutaman korttelin ympäri… ihan vaan siksi kun se on niin pirun kivaa.

Mites noi Campan maastovermeet toimii muihin valmistajiin verrattuna? Mielenkiintoinen väriläiskä menneisyydestä. :slight_smile:

Onhan noi campan osat ihan hiton laadukkaita, verrattavissa varmaanki tuon ajan xtr osiin, mitään empiiristä vertailutestiä nyt en ole asiasta tehnyt kuitenkaan :slight_smile: Ainoat jotka noista campan mtb osista on ollut huonoja on juurikin nuo pervot gripshift -esiasteen vaihde"vivut" ja jarrukahvat - joiden molempien kiinnitys ja säätö on hieman “over engineered” :slight_smile:

Syy niiden laittamiseen ja hankkimiseen oli lähinnä se, että 1991 dolomite oli kleinin tehdastiimin kisapyörä ja siinä oli juurikin tuo campasetti… historian siipien havinaa siis - niin ja hirveellä mäihällä löysin osat lähes uutena ja sopuhintaan.

http://www.monivaihde.net/

Miten täällä tuli niin pimeetä?

Haudasta nousemisesta tulee mieleen tämä:

ohoh, tosi kova

sani - 10:04, 3.11.2015 » http://www.monivaihde.net/
Kai niitä vaihteita tälle foorumille mahtuu vai mitä kare?

Monivaihde on kuolleena syntynyt idea. Aihe on liian laaja, jotta palsta voisi pysyä fiksuna. Vrt fillarifoorumi. Siksi nää juntit postaa tänne, kun “klassikkofillarit ei kato kuulu tonne paskamasssan sekaan.”

Vittua ja paskaa, kusta ja suolenpätkiä! Murha! Murha! Vesuri ja kirves!

Kyllä väki kohta hoksaa et täällä kohdellaan vaihdepyöriä kuin persut pakolaisia.

josbanse - 10:38, 3.11.2015 » Nyt kaivattais vähän ylläpidon linjauksia, ettei tänne ihan mitä tahansa paskaa voi postata.
Nostelen vain talteen.

Mitä olet mieltä, olisko tuo “minkä tahansa paskan postaaminen” joidenkin yksittäisten käyttäjien linjaus ja ylläpidon linjaus että “kyllä maailmaan melua mahtuu”? Mitä jos ylläpidon linjaus olisikin, että nyt turpa kiinni? Tai mitä jos ylläpitoa ei kiinnosta vittuakaan tehdä linjauksia?

Ylläpito.

Linjaus.

Ylläpito.

Schmylläpito.

Linjaus.

Linja US.

Pillu.

Linjaus.

Yksivaihteen ajatus.

josbanse - 10:38, 3.11.2015 »
sani - 10:04, 3.11.2015 » http://www.monivaihde.net/
Nyt vittu rotia näiden vaihdehommien postaukseen. Ei ole mitään syytä laittaa vaihdepyöristä postauksia tänne kun vaihdepyörille on A) oma foorumi B) oma lanka tälläkin foorumilla. Nyt kaivattais vähän ylläpidon linjauksia, ettei tänne ihan mitä tahansa paskaa voi postata.
Kare_Eskola - 10:43, 7.10.2014 » Pyörästä en tiedä, mutta topic edelleen todistaa mitä pitikin. Vaihdepyörän voi ja saa postata. Natsimodet on että ok. Jotkut yleis-känkkäränkät saa hiekkaa bibseihin mutta se on niiden ongelma. Kokeilkaa vaikka.

Huh! Tosi kova. Onneks tää meni jollekkin rakastajalla eikä esim. mulle. Ois tullu ihan paska. Kleinit on kyllä seksiä alusta loppuun.

Ps. Menkää vääntää muihin topikkeihin.

client15 - 0:36, 3.11.2015 » harkitsen erittäin vakavasti rungon entisöintimaalausta
Tämä kiinnostaa. Ei se mitä tekee vaan miten tekee.

Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.

Joo toi maalaus ajatus vähä jäi itteääkin kinostelee. Meinasitko entisöintimaalausta vai mennä ihan omalla menolla? Joku nykypäiväsempikin liukuvärjäys turkoosi -> pinkki vois toimia tässä rungossa tosi hyvin. Tää on jotenkin, niin “nykyaikainen” kuiteskin.

spacer - 11:30, 3.11.2015 »
client15 - 0:36, 3.11.2015 » harkitsen erittäin vakavasti rungon entisöintimaalausta
Tämä kiinnostaa. Ei se mitä tekee vaan miten tekee. Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.
En muuten muista, että ois sun projektia tultu tekemisestä moittimaan, eli eiköhän motiivit kritisoimiseen ole ennemminkin siinä, että tullaan ja lyödään vaihdeprojekti tulille. Kai tällaisen projektin voisi edes sinkulana aloittaa ja ehkä luontevasti edetä vaihteistukseen, mutta yhtä paljon kuin vaihdeprojektien vastustajat haistattelee projektiin, projekti haistattelee foorumille, joten eiköhän ainoa luonnollinen tapa ole kritisoida näitä, jolloin edes joku linja pysyisi.

mee josba ajaan, oon itekki just tässä toinen ajokenkä jalassa menossa kiellettyyn metsään

no nyt on toinenki jalassa

spacer - 11:30, 3.11.2015 » Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.
Ja argumentaatiovirheesi on: [Väärä dilemma](https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4%C3%A4r%C3%A4_dilemma)

Sinä tiedät aivan hyvin, että vaihdekleinin ja velopursuitin välissä on helvetin monta yksivaihteista pyörää, joista voi puhua ja joista puhutaan täällä. Miksi siis esitit asian mustavalkoisena?

luulin et tänään on tiistai mut onki perjantai

saako korkata jo?