P: KiEkkoslämmätyJAMIS

Alkaa ratapyörällä ärsyttää flätit ku slickseillä tähän aikaan ajaa ja jos talvi on koskaan tullakseen niin olis kiva saada nasta/isommat renkaat mahtumaan joten tässä on otsikon mukainen talvi+/beater/trikkailu fixedgearpolkupyörä proggis.

Rungon sain enolta itseasiassa compliittinä mut purin sen ja tässä sitä ollaan. Itse runko ei käsittääkseni ole mikään ihmeellinen mutta ihan makee. Varmaan aika budget osilla tässä alussa mutta ehkä sitä voi matkan varrella sitten päivitellä

muutama kuva:


Ensimmäisestä kunnon kasauksesta sitten enemmän kuvia.

oonko ainoo joka luki eka et eno oli foorumilta tuttu ein0.0

N O A I V A N V A R P P I I N A O L I T

^^ mistä lie puhuu.

Takahaarukanpäät näyttää ihan nauravilta sammakoilta.

Tulispa Stronglightin kammet tähän

Olive - 0:33, 20.1.2020 » Alkaa ratapyörällä ärsyttää flätit ku slickseillä tähän aikaan ajaa ja jos talvi on koskaan tullakseen niin olis kiva saada nasta/isommat renkaat mahtumaan joten tässä on otsikon mukainen talvi+/beater/trikkailu fixedgearpolkupyörä proggis. Rungon sain enolta itseasiassa compliittinä mut purin sen ja tässä sitä ollaan. Itse runko ei käsittääkseni ole mikään ihmeellinen mutta ihan makee. Varmaan aika budget osilla tässä alussa mutta ehkä sitä voi matkan varrella sitten päivitellä muutama kuva: https://i.imgur.com/wlSXUG7.jpg https://i.imgur.com/AwgBWQx.jpg Ensimmäisestä kunnon kasauksesta sitten enemmän kuvia.
RASVASET KAMMET VAALEALLA SOHVALLA. tunnistan, että singlespeed-talous.

edit. hae ainaki pelagosta uudet kammet, noissa vakkarikammissa ratas on lähtee nitkumaan tossa kammen liitoksessa fiksikäytössä.

F. Kaeppae - 7:57, 20.1.2020 » Tulispa Stronglightin kammet tähän
ei ikinä ps. noi kammet ei oo rasvaa nähny pariin vuoteen ainakaan

Rungon väri sopii hyvin nimimerkkiin.

Kannuttaisin mustaksi

Edit. Eikun sulta löytyy jo

Ensikasaussetti:

Love it or hate it put some respect tolle spacervuorelle/seivästäjälle

Tossa on nyt noi vintage stronglitet jotka ihan kivat et joko vois laittaa hopeiset osat, tai sit myydä aaronille stronglitet pistää omniumit jotka olis nyt vapaana ja pitää mustat osat.

leave you suggestions in the comments down below

Ääni omniumeille

Omnomit, täysin musta etukiekko ja joku sirompi satula. Spacerstackiä en voi vihata kun mulla on samanlainen

e. Keskittyisin kuitenkin ensisijaisesti vetämiseen

olet oikealla tiellä! stäkille vaan tekisin jotain: alkaa jöböttää ku ajattelen, kuinka se asettuu sun suuhun väkivaltasesti ku ajat vahingossa routavaurioon…

Omniumit+, spacer stackkiin laitat kaikkee siistiä härpäkettä kiinni: valoa, soittokelloa ja vaikka mitä muuta. Voit olla “that” guy.

Kova pyörä kyl ja talvifiksi on must have jopa tälläi ratatalvena.

karzan - 19:43, 26.1.2020 » alkaa jöböttää ku ajattelen, kuinka se asettuu sun suuhun väkivaltasesti ku ajat vahingossa routavaurioon...
Meneeks meikältä joku huumori ohi vai onks tää kommentti vaan muuten vaan tosi outo ja vaivaannuttava?

Ps letkuklemmari tolpan kiristimenä kyllä kunnon SeemsFine™ temppu. Kieputa vaan kärkipihdeillä pääty rullalle ettei housut repee

Kai sitä hampaansa katkoo lähes samalla tavalla stemmiin kun tohon ruotoon. Sahaisin, puoli-ilmaisia keuloja maailma väärällään.

Onko tää joku käänteinen ahma-stäkki?