P: italoihme-ikuisuusprojekti

Paikallisen nurkassa odotteli just mua tämmönen aika nuhjuinen runko. (Älkää jooko sanoko mitään siitä että kuvassa haarukka on väärin päin.) Violettia ja glitteriä, pakkohan se oli poistaa! Detaljit on herkullisia.


Vielä en tajua laakereista ja semmosista mitään mutta ehkä tätä kokoillessa oppii.

Saa tarjota myyntiin: italokeskiö ja siihen sopivat kammet

16 Likes

En tajuu, onks joku suihkutellu/telaillu valkosta maalia tohon päälle jotenki.

2 Likes

Paino sanalla jotenki.

1 Like

On! Siksi sain about ilmaiseksi.

Siisti!

3 Likes

Nyt kun tässä mietin niin tässä pitäis varmaan olla valkoset teipit ja kirkkaat metalliosat. Mustia juttuja ei ehkä kehtais laittaa. Minkähänvärinen satula sopis? Valkoinen satula kuulostaa hasardilta.

Valkoinen satula pysyy valkoisena. Tankonauhat ei pysy. Violetteja tankonauhoja on, violetteja satuloita ei ole, mikä ärsyttää.

2 Likes

Hieno, telatusta maalista huolimatta!

Tästä maalitelailusta tulee se mustalla telattu pyörä muutamia vuosia sitten, kenes se oli?

2 Likes

Okei, hyvä tietää! Ja nauhat saa sit vaihdettua kun rupeaa ärsyttään.

Valkonen Fabric Scoop muuttu siniseks yhden farkut jalassa hikoillun lenkin jälkeen. Okei sen sai vesitilkalla ja mikrokuiturätillä hinkkaamalla taas valkoseks mutta enpä tiejjä maksaako vaivaa.

1 Like

älä maalaa

3 Likes

Maalaa. Osta 9-17 kynsilakkaa, ja veä ton valkoisen osuuden päälle.

1 Like

kiva runko! tuleeko tästä konversio vai tuleeko vaihteita? jälkimmäisessä tapauksessa voisi ehkä olla (saatavuutta ajatellen) mielekästä pistää modernit shimano-kammet ja niihin sopiva hollowtech II -keskiö italokierteillä?

nuo sählinkimaalit vois ehkä koittaa hioa pois tai ainakin sievennellä sopivilla hiomatarpeilla (joku toinen kertokoon niistä enemmän). tai sitten vaan lisää maalia päälle?

blb:ltä löytyi ainakin joskus vanhan concorin kaltaista satulaa mm. purppuran värisenä, mutta suosittelen ensisijaisesti sopivan satulan valikointia.

1 Like

ei tuu vaihteita :blush:

hyviä pointteja, kiitos!

5 Likes

Toi telalla vedetty vaakaputki olis muuten hyvä syy tuoda takaisin 2010 peak fixie aikakauden himotuin muotiesine elikkä top tube pad

5 Likes

Tän ois syytä tehdä paluu.

3 Likes

Vahva korjauslakan fiilis tossa rungossa. Kopiolaitos- / kirjapainoestetiikkaa kasaukseenkin?

2 Likes

ACAB, all cyclists are bookworms?

8 Likes

en halua olla elitisti (LOL) mutta olispa näin

siis tbh, maailma olis piirun verran parempi jos jengi lukis vähä enemmän. vaikka käyttöohjeita jos ei rahkeet riitä romaaneihin

9 Likes