P:ista

Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi hauska kasata pyörä rennompaan kaupunkiliikkumiseen. Nyt sitten löytyi hieno Pistan runko, joka taitaa olla vuosimallia 2013. Mukana tuli myös kammet, stemmi, tanko ja jarrut. Kun runko oli vaihtanut omistajaa, niin poikkesin kotimatkalla vielä Töölön Pyörässä hakemassa jarrukahvat, vaijeria, ketjun, rattaat ja satulatolpan. Siellä on aina tosi mukava käydä ja palvelu on ollut huippuluokkaa, varsinkin verrattuna muutaman muuhun alan liikkeeseen :smiley: Nyt aluksi niin kiekoiksi tulee Michen xpressit, jotka ovat jääneet nurkkiin pyörimään jostain aiemmasta kesken jääneestä projektista. Satula ja polkimet ovat vielä mietinnässä. Jotkut MKS:ät häkeillä voisi varmaan sopia hyvin tuohon, mutta sitten taas bmx-tyyliset strapeilla olisivat ehkä mukavammat.

Tässä havainnollistava kuva nykytilanteesta:

Ennen kuin lähden kasaamaan mitään, niin yritän saada vähän kiiltoa kampiin ja rungon putsattua huolella.

Kammet olivat hieman kärsineet käytöstä, niin Paskan kiillotus-keskustelusta muutaman vinkin poimineena hion pinnat vesihiomapaperilla ja sitten viimeistely autosolilla. Homma meni käsipelillä, niin lopputulos oli ihan ok, jos siristää kaukaa :smiley:

Muilta osin, niin tuli nyt jäähy, kun keskiö on SM-BBR60 ja siihen ei purekaan se tavallinen shimanon keskiötyökalu, vaan tarvitsee adapteripalan vielä lisäksi, niin nyt odotellaan että pyöräliikkeet aukeaa.

Onni-Onnen kanmet! Mutta Bianchin retrologoilu ei oo mun mielestä kovin onnistunutta. Tykkäisin enemmän, jos olisi modernimpaa logoa.

Kasaan vaan, ja kadulle! (Ja droppi tietysti keulille, vaikka kuvassa hämäätkin riserillä.)

Täytyy myöntää, että itsekin fanitan enemmän sitä uudempaa logoa.

Kammet tahtoivat haukata kiinni, mutta parilla millin spacerilla niin väli näyttäisi aika sopivalta.

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3e8sMvg9xcKc7s7JrF6uuAG9ZEOM0I1T2gADymfQ3qEuzJ0XNfktYMEodxViWCU64z_plrEXbR1EcHHhuGe-PSY5o1v0m0Zii-YG6M7jfHsYbx4OYP6x4Ljnyrs96g6Sr_hLuULySH6ZqKjCPT71LuF=w660-h879-no

Pääsin jo sovittelemaan osia ja eiköhän sillä kohta pääse liikenteeseenkin (jee).

https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3cxjwNUm7KiEiJ8mRvI2NwO8rCX4tFH3UBc5xMd-1q0lBiruxSXp0Mmzj4HzAh0QAqoD7I4mHTt_7G2j6dIKQC9lk4pOJl7BgUnQjNY3IOk6xDTlE_2do20fOvphEGQxAy-Utwg2kzDGrnUmENAS9Wj=w1172-h880-no

edit: kuvalinkit kusee nyt jotenkin, yritän saada kuntoon
editedit: nyt pitäs toimia

Hyvältä näyttää!

Kiitti!

Nyt pääsin jo kadulle asti ja oli tosi hauska pitkästä aikaa polkea kiinteillä välityksillä. Tässä vielä hauska (heh.heh.) kuva tämän hetkisestä tilasta:

Erittäin hyvännäköinen vehe! Ei kauniimpaa väriä pyörälle olekaan.

Jos Gerdt ketjulinja ok ni ongelmat kaukana eli parin vuoden eli sadan kilsan päässä elikaik ok

Antx mutta